sarasvensson

Alla inlägg den 7 juli 2011

Av Sara - 7 juli 2011 19:18

Hej, raringar! Hur mår ni? ♥ Uppdateringen har inte blivit den bästa idag. Jag har haft så otroligt mycket att göra, att jag bara inte har hunnit med. Jag tog ju som sagt en välbehövlig sovmorgon, och alltid när man tar det, så kommer dagen lite efter. Men en lång sovmorgon är vi alla värda! Idag har det varit fint väder. Imorses och i förmiddags var det hur varmt som helst, medans det nu åt eftermiddagen och kvällen har blivit mulet och ganska så kallt, men det gick faktiskt att äta middag ute på altanen ändå:)


                                         Packning till Gotland!


Som jag har berättat tidigare, så åker jag till vackra Gotland nu på lördag, och kommer att befinna mig där i en hel vecka. Längtar! Igår började jag att packa resväskan igen, och idag var det dags att fortsätta. Nu känns det som att det mesta är med, faktiskt:) Ska kolla igenom och bocka av listor imorgon, tänkte jag, så att jag inte glömmer någonting viktigt. Idag har jag också hunnit med en hel del mopedteori! Det känns verkligen som att jag har kommit igång bra nu. Det är massor av böcker, och massa viktiga saker som man måste kunna, men jag kämpar på och gör mitt bästa, för att lära mig. Ikväll är det slapp som gäller, och imorgon är sista hemmadagen innan Gotland! Ha en fin kväll, hörs imorgon! Puss!

Av Sara - 7 juli 2011 10:03

 

Godmorgon på er! Sovit gott? :) Det har jag gjort, och länge blev det idag också. Härligt! Nu har jag precis ätit frukost, och innan det var jag ute en sväng hos världens finaste prinsessor. Idag blir en skön hemma-dag. Jag ska hinna med mopedteori och fortsätta med det, och fortsätta packa inför Gotland. På lördag åker jag dit med familjen, och stannar där i en hel vecka!:) Kommer att bli asnice! Ha en fin dag, så hörs vi lite senare! Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards