sarasvensson

Alla inlägg den 22 juli 2011

Av Sara - 22 juli 2011 16:10

 


 

Av Sara - 22 juli 2011 15:52

Igår rensade jag ur garderoben, och vek om och gjorde det riktigt fint:) Så skönt att få lite ordning och reda! Det var jätte längesen jag rensade ur, så det var sannerligen verkligen på tiden! Allt som man inte anväder, är ju så mycket bättre att skänka, och att kläderna faktiskt blir använda riktigt ordentligt, än att ligga och skräpa i garderoben. Jag passade även på att hänga in mina nya plagg, klänningen från H&M och tröjan från ginatricot. Jag har även bett mamma att stryka min klänning. Jag tänkte ha den på ett kalas, som jag ska på i nästa vecka:) Hoppas att ni har en fin dag! Om en stund ska ni få lite fler bilder från igår:) Puss!

Av Sara - 22 juli 2011 12:37

Det här händer ju bara inte! Jag har skickat in två bilder till både SE&HÖR och hänt extra, en bild på mig och Simon och en på mig och Cissi, och idag fick jag brev på posten....från hänt extra! På tisdag kommer jag att vara med i hänt extra, tillsammans med Cissi eller Simon, jag vet ju inte vilken bild som kom med, men en utav dom är det:) Och vad fick jag för det, då!? Jo, 250 kr!! Helt galet, ju!! Lycklig Sara!!


Antingen denna bilden, Cecilia och Jag...



Eller denna bilden, Jag och Simon.


Spännande.... Vilken bild tror ni kom med i tidningen?:) Det får vi se på tisdag, då vi får tidningen på posten (vi prenumenerar), tidningen kommer ut i vår butik på måndagar. Puss!



Av Sara - 22 juli 2011 12:21

Hej! Hoppas att ni har det bra ♥ Idag är det trist väder här hemma, disigt, regnigt och kallt... :( så idag blir det innedag, och att hinna med en massa saker. Hade en underbar morgon, bestående av en mycket god frukost och självklart sovmorgon. Syster och jag har precis varite ute på en kort promenad, och fixat av några ärenden. Jag fick dessutom lite brev på posten idag :D Berättar mer senare! Jag ska försöka att ut Embla och Troja en stund sen, antingen i koppel eller i hagen.


 

Jag har förresten också passat på att göra en hel del moped-teori nu på förmiddagen. Jag har ju inloggning på trafikskolan´s hemsida, och där finns en massa bra frågor, repetioner, delprov mm. Super bra! Jag har redan betat av en hel del av instuderingsfrågorna, som jag tänkte att jag fortsätter med och gör klart imorgon. Härligt att hinna med mycket, och beta av det mesta!


Idag skickar jag ett stort GRATTIS till fina Madelene, som har namnsdag idag! Hoppas att du får en underbar dag!


Vi hörs lite senare! Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards