sarasvensson

Alla inlägg den 8 juli 2011

Av Sara - 8 juli 2011 19:14

                

       


Tidigt imorgon bitti, åker jag och familjen till vackra Gotland, och stannar där i en vecka. Jag har varit på semester på ön två gånger tidigare, och fullkomligt älskar den platsen! Det är så vackert! Dem tidigare somrarna, som vi varit där, så har vi bott i en villa runt Visby, men nu är det ändrig på det! I år ska vi bo i ett mysigt litet hus, mitt i skogen, med sjöutsikt. Jag har sett bilder på huset, och det är verkligen hur mysigt som helst! Jag kommer absolut att trivas där, ingen tvekan! Vi har skogen och all frihet utanför dörren, och har inte alls lång bit att gå eller cykla till den fina stranden. Lycka! Jag ska se till att ha det så underbart, som det bara går att ha! Jag ska ha semester, vara fri och känna mig ledig, och det ska bli så fantastiskt. Tänk att få ha ett hus på Gotland! Det skulle ju vara helt underbart! Jag trivs verkligen på den platsen. Det finns så mycket saker att upptäcka, och sen finns det givetvis en massa fina sandstränder, för lata sommardagar. Åh, det här ska bli så härligt! Jag har verkligen längtat efter den här resan, och nu äntligen ska den bli av! Jag kommer att ha med mig datorn, men eftersom jag inte har något trådlöst internet, så kommer jag tyvärr inte att kunna blogga någonting under veckan, men självklart så kommer både mobilen(som jag nu för tillfället har, alltså inte min vanliga) följa med, och som har en mycket bättre kamera, än den andra:) Och givetvis även kameran! Jag kommer att fota som en tok under veckan, och när jag kommer hem så lovar jag att bjuda på en massa fina bilder:) Det är så vackert och fantsiskt på ön, och det blir verkligen hur fina bilder som helst, även om man har en dålig kamera, för det är så otroligt fint:) Okej, hörrni, ha det jätte bra nu, så hörs vi om en vecka! Puss!                   

Av Sara - 8 juli 2011 16:11

Hej, fina ni! Hur har ni det? ♥ Det har varit hur varmt som helst idag, och är sannerligen det fortfarande. Det har varit riktigt varmt, runt 25 grader, och strålande sol. Förlåt för en dålig uppdatering, men jag har verkligen haft fullt upp idag. Eftersom jag åker till Gotland imorgon, så är det en massa grejer som ska förberedas inför resan. Vi åker tidigt imorgon, vilket betyder att all packning måste packas klart idag. Kläder, smycken och skor är färdigpackat. Just nu har jag faktiskt min Ipod i datorn, och laddar den inför resan:) Sen är det lite annat som ska med också, men det kan jag inte packa ner förren imorgon, innan vi åker. Det ska verkligen bli hur gött som helst att åka till vackra Gotland! Det är en fantastisk plats, som jag gillar enormt mycket. Det ska bli skönt att komma hemifrån lite, bada, sola och hitta på en massa skoj, och bara känns sig lite ledig:) Så veckan på Gotland ser jag riktigt mycket fram emot!

Nu har precis Embla och Troja fått komma in i buren igen, som jag passade på att städa, medans dem var ute i hagen. Dem har fått vara ute extra mycket idag, eftersom det har varit så fint och skönt väder. Jätte härligt! Snart ska jag duscha och fixa iordning mig, och smörja in mig med Brun utan sol. Ikväll blir det mys framför tvn, och innan det en god middag. Hoppas att ni har det jätte bra! Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards