sarasvensson

Alla inlägg den 28 juli 2011

Av Sara - 28 juli 2011 20:35

  Åh, idag har jag hunnit med så mycket! Jag började dagen på bästa sätt, med en sovmorgon till niotiden. Därefter blev det en god frukost på altanen med syster. På förmiddagen åkte som sagt mamma och jag in till stan. Mycket folk! Kanske beror det på vädret, som vi haft i Falköping idag. Sol och värme! Jätte härligt! Vi betade av en hel del ärenden på stan, och när vi var hemma här igen, så fixade jag med lite allt möjligt. Lunchen åt vi ute på altanen idag, så skönt när man kan sitta ute! Direkt efter lunchen, så passade jag på att städa Embla och Trojas bur och ha ute dom i hagen, samtidigt som jag bestämde busstider med en kompis. Jag har dessutom hunnit med att gå till affären och posta ett kort nu i eftermiddags. Det är så härligt med dagar, då man hinner med hur mycket som helst, och självklart också med dagar då man inte gör någonting!, som igår till exempel, då jag ladate mig på Svalnäs och hade det underbart i Lidköping en hel dag.


Imorgon har jag också mycket att göra. Jag ska storstäda rummet och ha ute Embla och Troja, en långpromenad ska jag också försöka hinna med, och så blir det lite annat fix och trixs också. Ska försöka uppdatera så ofta jag hinner! Som ni märkte idag, så blev det inte mer än två inlägg. Hoppas att ni förstår att jag har mycket att göra vissa dagar! Hoppas att allt är bra med er, och att ni har en fin torsdag! Vi hörs imorgon! Puss!

Av Sara - 28 juli 2011 12:46

Hej! Allt bra? Idag har vi jätte fint väder här hemma, varmt och soligt. Jag har precis tagit ut Embla och Troja i hagen, som förresten blivit 3 år nu! Dom fyllde år i tisdags, så då firade vi dom, men jag tror faktiskt inte jag har skrivit om det här på bloggen. Idag gick jag upp vid 9-tiden ungefär, och därefter blev det en god frukost tillsammans med syster på altanen. Frukosten bestod bl.a utav en mycket god hallonsmoothie, som mamma gjort på vildhallon. Mums! På förmiddagen åkte mamma och jag in en sväng till stan, för att beta av några ärenden. Hemligt...hemligt!:) Och nu har vi precis kommit hem.


Dagens outfit: Höga jeansshorts Cubus, randig tröja H&M, väska Primkark, London och solglasögon från en strandmarknad på Gotland:)


Idag har jag en hel del att göra, så vi får se hur bra uppdateringen blir, annars kan ni i allafall räkna med ett inlägg ikväll! Hoppas att ni har en fin torsdag ♥ Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards