sarasvensson

Alla inlägg den 21 juli 2011

Av Sara - 21 juli 2011 18:57

Åh, jag måste bara visa er det här! När världens bästa Sanna var här, så hade hon med sig jätte fina smycken till mig och syster! På midsommar, så kikade vi i hennes lilla katalog, med hennes egentillverkade smycken...hur fina som helst! Och nu när hon och hennes familj var här på besök i några dagar, så hade om gjort smycken till oss och tagit med sig!


Det här armbandet är bara sååå fint! TACK!!


Och den här brickan ska jag sätta i en kortare kedja, så det sedan går att bära som halsband:) TACK, fina Sanna!!! Du är så duktig, och jag blev verkligen jätte glad för dom fina smyckena!

Av Sara - 21 juli 2011 16:29

Idag har vi haft det hur bra som helst! Gästerna åkte efter lunch, men innan dess tog vi vara på den sista tiden tillsammans! För sen ses vi ju inte förrens på nyår. Vi gick upp ganska så tidigt imorses, och åt en god frukost. Vi har varit är hemma hela dagen, och hittat på en massa roligt! En promenad till affären och därefter glassätning, blev det minsann bl.a;) Det blev en grillad middag på altanen, precis innan gästerna for hem igen. Vi har haft blåsigt, men solen har faktiskt tittat fram lite titt som tätt idag, och prinsessorna har fått vara ute en lång stund. Det var först nu senare på eftermiddagen, som vi fick ta in dem, eftersom det kom en liten regnskur. Här hemma har vi precis varit och övat att köpa på mopeden, och jag vill bara säga att det går hur bra som helst! Är så jäkla glad för det:) Jag trodde inte att det skulle gå så bra, som det faktiskt gör. Helt underbart! Idag testade vi även lite nya övningar. Vi körde slalom runt koner och testkörde på en liten väg, och övade på att blinka, stana mm, ja, det som man faktiskt måste göra sen när man är ute och kör på dom "riktiga" vägarna. Det är så himla kul! Den 15e augusti är det dags att övningsköra inne i stan, phu...men jag tror och hoppas på att det går bra! Våra nya, fina hjälmar använde vi också idag för första gången:) Så fina är dom! Hoppas att ni har en underbar dag! Puss!

Av Sara - 21 juli 2011 11:59

Idag inviger jag min nya tröja från ginatricot, som jag matchar med ett par jeansshorts, som jag fyndade på rean, också från gina. Hoppas ni har en bra dag! Puss!

Av Sara - 21 juli 2011 10:05

Hej på er! Hoppas att ni mår bra ♥ Idag har vi blåsigt här hemma, men solen tittar fram lite då och då:) Jag har lite tid över nu, så jag tänkte att jag fixar med ett inläg till er. Igår var jag i Lidköping hela dagen, med syster och fina Sanna. Vi hade det hur roligt som helst! Direkt när vi kom dit, dvs. vid lunchtid, så blev det en god middag på altanen tillsammans med mormor, syster och Sanna. Mysigt! En god efterrätt blev det också, mormors hemgjorda vaniljglass med chokladbitar i, och hallon och blåbär. Hur gott som helst! Efter middagen, så tog vi cyklarna in till stan för shopping! Rean håller i sig fortfarande och det har dessutom kommit in en hel del höstplagg i butikerna, så det skulle självklart kikas in. Vi gick och kikade i en massa butiker, och när vi blev trötta på all shopping, så promenderade vi till Garströms konditori och fikade:) Och sen fortsatte vi igen!


Syster och Sanna inne på ginatricot.


Kolla bara in detta! Vi fick turen att få det största provrummet inne på gina, men kolla in detta då! Hur mycket kläder som helst, hängde runt om i rummet och låg dessutom på golvet! Jodå, visst hittade vi en del fina grejer där att prova;) Men inget som vi köpte;)


Haha! Fina, va!?:) Inne på H&M, så provade vi varsinn klänning fast i olika färger. Hur snyggt? Sanna köpte först den blåa, och sen köpte syster den gröna och även jag en, fast en rosa:) Hur fräckt som helsr ju, att ha likadan klänning fast i olika färger!

 

Jag köpte alltså denna klänningen inne på H&M. Hur fin som helst! Otroligt söt, med knyten i midjen, att fästa som en rosett eller låta den hänga. Söt med volanger upptill också:)


Jag köpte även den här fina tröjan på ginatricot. Faktiskt en höstnyhet:) Modellen är så jäkla snygg! Ni ser nertill? Längre i bak, och lite kortare i fram. Jätte fint på! Det var mina köp:) Är supernöjd!


Idag ska vi vara här hemma, och hitta på lite allt möjligt. Gästerna åker hem efter lunch, men innan dess ska vi såklart ta vara på den sista tiden tillsammans! För sen träffas vi ju faktiskt inte förren på nyår...trist, men sant. Hoppas att ni har det jätte bra, allihopa! Ha en underbar dag! Vi hörs lite senare idag, Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards