sarasvensson

Alla inlägg den 26 juli 2011

Av Sara - 26 juli 2011 19:18



Såhär såg det ut!:) Redan igår såg både min mamma och min pappa bilden, så det var först idag som jag själv såg den. Syster och jag sprang ju in på Netto, när vi var i Lidköping idag, eftersom mormor ville ha tidningen, och direkt när vi hade betalat, så var jag så nyfiken, så att jag tittade i tidningen med en gång! Jag tycker det blev hur bra och fint som helst!:) Är det någon av er läsare, som sett bilden i tidningen? Puss!

Av Sara - 26 juli 2011 18:47

Jeansshorts ginatricot, tröja BikBok (exakt en likadan har Timoteij-Bodil:)...) plus bikini under. Puss!

Av Sara - 26 juli 2011 18:33

Hej! Hoppas att ni mår bra, och att ni har en fin dag. Idag har jag tyvärr inte kunnat blogga, eftersom jag har befunnit mig i Lidköping hela dagen. Jag och min familj åkte dit, direkt på förmiddagen, och vi åkte inte till en plats som vi brukar vara på speciellt ofta, utan till motorstadion! Det brukar bli ett besök där ungefär varje år, och det är alltid lika roligt! Idag var det nämligen dags att åka gokart, och jag bara älskar det! Jodå, visst tycker jag att det är lite läskigt ibland, men för det mesta så är det bara sååå himla kul att köra! Idag körde jag, min pappa och min syster, och det gick jätte bra! Nu ska jag också tilläga att jag kom sist, haha, men jag tyckte ändå att det gick bra:) Det var väldigt jämt mellan mig och syster idag. Spännande och riktigt roligt! Vi tog några bilder, precis när vi hade kört klart. Jag ska kolla om jag kan lägga upp dom här lite senare.



Efter ett mycket roligt race på motorstadion, så gick vi en stund på stan och bockade av lite ärenden, innan vi åkte till mormor och åt middag. Det har varit lite mulet och rätt äckligt väder på förmiddagen, men framåt lunch och eftermiddagen, så blev det jätte varmt och skönt. Det har blivit slapp och vila idag, men efter lunchen så tog faktiskt jag och syster oss en lång cykeltur till Råda Mosse. Vi passade även på att svänga in på Netto och köpa hänt extra till mormor, då hon ville ha veckans nummer, nu när ett av hennes barnbarn är med;) Har ni sett tidningen förresten!? Både min mamma och pappa såg bilden igår, men jag har faktiskt inte sett den, förens idag, så jag var riktigt spänd och nyfiken på hur allt skulle se ut! Så efter att vi hade betalat inne på Netto, så bläddrade jag upp rätta sidan och vips!!....Jag lovar att visa bilder om en stund!


Lite senare på eftermiddagen, så åkte jag och familjen ner till stranden en stund. Det är så härligt att bara sitta där, för det är bara sååå vackert, och allt runt omkring är så underbart! Syster och jag gick i och badade fötterna, men det var alldeles för kallt, iallafall enligt oss, att bada. Nu har jag precis kommit hem, och duschat och gjort iordning mig. Om en stund blir det grillat på altanen med familjen! Hoppas att ni har det jätte bra♥ Hörs sen! Puss!



  

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards