sarasvensson

Alla inlägg den 3 september 2011

Av Sara - 3 september 2011 16:47

När jag fyllde 15 så fick jag ett jätte fint smycke av mamma och pappa! Det är ett märkessmycke, från Thomas Sabo´s kollektion. Hur mycket fina saker som helst! De finns massa halsband, armband, klockor, men de allra flesta är faktiskt berlocker plus kedjor! Eftersom dem är rätt så dyra, så har det inte blivit av att jag köpt själv, utan då är det ju perfekt att önska sig i födelsedagspresent! Tittade igenom i ett häfte vad jag ville ha för berlock och fastnade för en ljusrosa blomma! För ett komplett smycke, så måste man ha kedja, berlockring och sen berlocker. Har inte fått några bra bilder på smycket, så här kommer några!! (Tagna av vår dunder-braiga systemis).

 

 

 

 

I födelsedagspresent av mina kusiner fick jag bl.a ett presentkort på Guld & Silver i Lidköping, så så fort jag kommer dit, så ska det inhandlas ännu en berlock! Ett silver-S :) Kram!

Av Sara - 3 september 2011 16:28

Hej! Först och främst vill jag tacka världens bästa och underbaraste Julia, som just skickat ett supergulligt mejl till mig!! Tack så hemskt mycket :) Glöm inte att kika in Julias gästblogginlägg på måndag!! Igår fotade jag och syster massor! Jag visste att det skulle bli så, nu när man har köpt kamera och grejer! Det är ju sååå kul!! I de två inläggen här nedan, så visar jag några egentagna bilder av mig:) Jag älskar verkligen att fota! Jag har alltid tyckt att det har varit väldigt roligt, men det var väl egentligen nu på senare tid som jag fått ett större intresse för det. Och nu när jag har systemkamera, så vill man helt tiden bli bättre och bättre! När vi köpte kameran, så fick vi även med en fotobok med en massa bra tips och inspiration! Bra grej! Här kommer ett gäng bilder från när vi fotade igår! (Vissa bilder har jag redigerat, och gjort en aning ljusare). Syster fotade och jag stod som modell!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                             Avslutar med denna sköna bilden!!:D


Har även fotat en massa blommor! Och nyss var vi ute och tog en massa bilder också:) Ska titta igenom de nu, så hoppas jag att jag hinner visa en del lite senare! Puss så länge!

Av Sara - 3 september 2011 11:48

De vackraste och underbaraste tjejerna som finns i hela världen! ♥ Vad skulle jag göra utan de? De förgyller verkligen mitt liv, med deras otroliga skönhet och utstrålning, för inte tala om all den glädje och värme som de delar med sig utav. Timoteij är de bästa som hänt mig, och jag kan inte med ord beskriva hur mycket de betyder för mig och hur mycket jag älskar de! Alla ord är överflödiga, för det finns inte ord nog, som kan beskriva dessa tjejer!


Att bära tjejernas namn runt halsen är obeskrivligt! Det känns som de är med mig, varje dag, då jag har på mig detta halsband. Jag beställde det från duktiga Jenny på nessadesign. Hon gör sina egna smycken, både personliga och vanliga. Jag valde detta fina hjärta, för att få plats med tjejernas namn! ♥

Av Sara - 3 september 2011 10:33

Hur är läget med er? Med mig är det bara bra! Livet är så underbart just nu, och jag njuter verkligen av varenda sekund♥ Imorgon ska jag träffa min favorittjejer igen, och bara tanken gör mig så oerhört glad och lycklig!! Tjejerna vet att jag kommer, och de har sagt flera gånger att de uppskattar mig. Mina finaste änglar! Skönt med lördag, ellerhur? Idag passade jag på att ta en lååång och härlig sovmorgon. Jag hatar verkligen att gå upp tidigt nu när det är skola på vardagar, så jag passar verkligen på när jag är ledig och inte har någon skola!!:) Och det tycker jag att man ska göra! ♥ Ni läste väl min systers gästblogginlägg igår!? Om inte, så tycker jag att ni kikar in det här nedan:)


 

 

 

 

                                   Några bilder tagna av mig!! :)


Igår fotade vi ju som sagt massor!! Jag lovar att visa bilderna idag, ska försöka hinna med att fixa ett långt inlägg med det!! Idag ska jag annars inte gör sådär jätte mycket...lite plugg blir det allt, några promender och sen vila:) Kommer bli mycket bra!! Ha en underbar dag, så hörs vi om en stund. Nu när jag är ledig och inte har alls lika mycket att göra som jag har på vardagarna, så lägger jag ner mer tid på bloggen:) Kramar♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards