sarasvensson

Alla inlägg den 3 juli 2012

Av Sara - 3 juli 2012 09:50

 

Nu ska jag snart gå upp till busshållplatsen här i Gudhem för att hoppa på en buss till Skara. Sen byte i Skara och en annan buss till Lidköping. Ska som sagt vara hos min mormor i huset i Lidköping i några dagar nu, tillsammans med syster. Kommer hem igen på torsdag! Älskar att komma dit och det ska bli superhärligt!!


Ha det bra och sköt om er!


Kramar Sara ♥

Av Sara - 3 juli 2012 08:35

 

Igårkväll blev det en riktig "Axel & Ebba-outfit", för både shortsen och den stickade tröjan är nämligen från Axel & Ebba. En riktigt bra affär som finns här i Falköping! Den snygga shortsen fyndade jag igår för bara 150 kr :) Jag matchade med fina klocka och lite armband till! Snygg outfit om ni frågar mig :D

 


Nu måste jag börja packa och fixa i ordning!! Önskar er en underbar dag!!! Förhoppningsvis hinner jag säga hejdå innan jag åker :)


Ni är underbara!!!! Kärlek!!!

Av Sara - 3 juli 2012 08:25

Hej hej! Hoppas allt är toppen med er. Sitter här precis nyduschad och har liiite bråttom. Jag ska nämligen med en buss till Skara om några timmar. Sen byter jag buss i Skara och åker till Lidköping :) Jag och syster ska åka till mormor igen, och stanna där några dagar. Kommer hem på torsdag! Det ska bli superhärligt och väldigt roligt!! Jag har även hört att det ska bli bra väder....hoppas det stämmer :D


Igår kväll kom några kompisar till mig och min syster hit. Vi grillade, satt och myste på altanen och bara pratade....såå härligt! Det blev också kubbspel, ännu mer grillning (banan med choklad...såå gott!!!) och kvällen avslutades med frågesport då vi alla fyra satt med varsin filt och varsin hatt på altanen haha (!). Det var längesen jag skrattade så mycket och det var en helt galet roligt kväll!! ♥ TACK!!!!


Snart tänkte jag lägga upp bilder på outfiten....hörs då :D Puss!!! ♥


 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards