sarasvensson

Alla inlägg den 18 juli 2012

Av Sara - 18 juli 2012 17:57

Mina fina tjejer har precis kommit ut i hagen. Så goa är dom!!! Härligt att vädret är så pass fint så att dom får komma ut lite varje dag. Snart blir det grillad middag med familjen.

Hoppas allt är toppen med er :) Bloggar från mobilen, så det får bli en enkel mobilbild som togs för en liten stund sedan.

Kram!

Av Sara - 18 juli 2012 15:33

Har satt in massor med nya bilder i mitt fotoalbum! Vi var och hämtade ut en stor beställning i förra veckan som vi hade gjort på Expert, men jag har inte hunnit med att sätta in förren nu. Så fint det blir! Och så kul att sitta och minnas tillbaka på en massa roliga saker.

                     


Var inne i stan en snabbis förut. Syster och jag tog mopparna in, perfekt! Vi hämtade ut två förstoringar på Expert som var försenade med våra andra bilder som kom i förra veckan. Dessutom gick vi in på resebyrån och hämtade ut en broschyr om Stockholm! Jag åker ju dit redan på fredag...men det gäller att planera inför resan! Vi har massor med roliga planer och jag är galet taggad :D Det ska bli såååå kul!!! Det var också resebyrån i Falköping som hjälpte till att boka vår resa till London förra året :)


Hoppas att ni har en bra dag!


PUSS!

Bak

Av Sara - 18 juli 2012 11:18

Sitter och köket och har precis stjutsat in en plåt i ugnen. Lite bak inför imorgon ♥ Ställde klockan på 08.30 imorse...men somnade om och kom inte upp förrän 10. Haha, tur att man inte hade något att passa ;) Det är så skönt med ledighet och sommarlov! Idag ska jag vara hemma. Jag har lite saker att ta itu med. Embla och Troja ska alldeles strax få komma ut en stund i hagen, jag har som sagt bakat inför imorgon och i eftermiddag ska jag också sätta in en massa bilder i mitt fotoalum. Många roliga och underbara minnen att tänka tillbaka till! Tur man har et fotoalbum så man kan samla allt på ett och samma ställe :) Dessutom blir det en sväng till stan i eftermiddag också...syster och jag tar mopparna! Vi ska in på Expert och hämta ut två förstoringar som min syster har beställt till sitt rum, och så ska vi svänga förbi resebyrån och hämta ut lite broschyrer om Stockholm. Snart dags igen :D


Ha en fin dag så hörs vi! Kramar ♥


 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards