sarasvensson

Alla inlägg den 27 juli 2012

Av Sara - 27 juli 2012 15:26

Hur underbart har vi det inte?? Sååå himla härligt!! Har hängt i trädgården hela eftermiddagen och bara njutit av att sommaren äntligen är här. Vi fick vänta länge, men herregud så skönt det är :)


       


Hoppas ni har en underbar dag :) Kraaam!!



Av Sara - 27 juli 2012 11:24

Hej fina ni!! Hoppas allt är bra. Underbart väder vi har!!! Strålande sol och härlig värme...nu har vi det bra :) Har inte bloggat på några dagar nu. Har varit med syster i Lidköping och bott hos mormor. Herregud vad härligt vi haft det! Det har varit helt fantastiskt. Vi har varit några gånger hos mormor nu i sommar. Den här gången var det första gången som vi tog mopederna. Det har varit en liten utmaning och det gick faktiskt jättebra!! :D En timme tar det att åka från Gudhem till Lidköping. Både dit och hem åkte vi tidigt på förmiddagen, då det är minst trafik.


I onsdags hängde vi på stranden hela eftermiddagen. Det var superhärligt och inte ett enda moln på himlen!! Äntligen har vädret vänt...och det blir sommar på riktigt :) Syster och jag skulle i och bada, men det tog stopp när vi hade vatten till knäna. Sååå kallt!! Trodde verkligen inte det med tanke på hur varm vinden var, men det blåste tydligen utåt. I torsdags passade vi på att ta sovmorgon. Skönt! Mysig frukost i trädgården bland alla blommor. Det är ljuvligt..helt underbart!! Mannagrynsgröt med blåbär och hallon är galet gott :) Testa det! På eftermiddagen tog vi en sväng till stan, Änghagens köptcentrum! Inget blev köpt, men alltid kul att kolla lite i butikerna :) Det har varit toppendagar hos mormor och det är så himla mysigt att vara där! Älskar det. Nu är jag hemma igen....sötisarna har kommit ut i hagen och solen skiner här hemma idag!


Här får ni lite bilder från Lidköping.....nu ska jag ut och njuta av det fina vädret! Ha en fin dag, PUSS!!!


               

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards