sarasvensson

Alla inlägg under september 2011

Av Sara - 20 september 2011 19:31

Hej, finaste ni! ♥ Hoppas att ni har det bra!! Skönt att hinna med att blogga, även fast det är vardag:) Det gör mig glad!! Idag har det varit en riktigt körig dag!! Jag har varit i Skövde två gånger, både på morgonen och eftermiddagen, och sen har det varit information kring gymnasieval i skolan, plus Gudhemskampen!, så det har sannerligen varit en lång dag. Tyvärr missade jag gymnasie-informationen, eftersom jag var i Skövde då, men jag har fått en supertjock katalog med en massa bra info, om skolor, inriktningar och program! Och i den katalogen, så var två favoriter med på bild! Elina och Johanna ♥ Det känns verkligen konstigt att det är mindre än ett år kvar i grundskolan, sen är det hej gymnasiet! Det kommer att bli så mycket mer frihet, då man får välja ett program som faktiskt intresserar en. Jag ser med spänning fram emot åren på gymnasiet, men innan det är det några månader kvar i nian!!:)


 

Det kommer att bli ett uppehåll med gästbloggeriet ett tag nu! Jag känner att jag inte har den tiden, i och med skolan, att sitta och lägga in alla inlägg på bloggen. Det tar tyvärr så mycket tid, som det känns som att jag inte har:( Vi får se hur det blir, om jag hinner med att publicera några inlägg, eller hur det blir! Nu ska jag alldeles strax kila ner till tvn, och bara mysa! Tända en massa ljus och bara ha det mysigt:) Och til det ... IDOL!! :) Jag älskar verkligen det där programmet!! Och hur i hela friden kan det finnas så otroligt många bra talanger i Sverige!? Dem är ju grymma!! Fast fyra talanger är dem mest otroliga av dem alla ♥ Bodil, Elina, Johanna och Cecilia! Saknar mina tjejer!! ♥


Ha en underbar kväll, och sköt om er!! Puss och Kram!

Av Sara - 18 september 2011 13:06

Har dukat och gjort det mysigt inne i storarummet, för nu blir det strax middag med familjen!! Jag älskar när alla är samlade och man sitter och äter tillsammans, det är så mysigt:) Det är ganska kallt idag också, så jag har tänt massor av ljus!


 

 

Det är riktigt kallt här hemma idag!! Embla och Troja fick vara ute en stund förut, men jag var tvungen att ta in dem, eftersom regnet vräkte ner förut. Jag vill ha sol och värme, men jag väl inse att hösten faktiskt är påväg på riktigt!!:) Men det är mysigt det med!



I eftermiddag ska jag åka till Skövde med mamma och syster. Vi ska fika och sen gå på musikalen "Annie", på stadsteatern i Skövde. Ska bli så mysigt!! Hoppas att ni har en bra dag, Kramar!! 

Av Sara - 18 september 2011 10:51

Godmorgon!! Eller godförmiddag, kanske jag ska säga;) Idag sov jag så länge, och det är alltid så himla härligt med sovmorgon! Det är ju faktiskt bara på helgerna som kan sova riktigt länge, så man får passa på. Jag har precis gjort iordning mig och varit ute hos finaste prinsessorna♥ Tänkte att jag skulle ta ut dem en stund i hagen strax! Har bäddat och gjort iordning, och innan det blev det god frukost:) Idag blir det lite plugg inför den kommande veckan. Känns skönt att jag inte har något prov i nästa vecka, utan bara läxor. Engelska, no och tyska! Sen blir det långpromenad idag också, och så ska jag skicka iväg min beställning på fotoframkallning, som jag inte hann med igår!


 

 

Ha en underbar dag, fina ni! Massa kramar! ♥

Av Sara - 17 september 2011 18:25



Hej på er! Hoppas att ni har en fin lördag! Det är så himla härligt att vara ledig, och idag har jag bara slappat och tagit det lungt, och inte gjort så mycket nytta, haha! Nej, men jag tycker verkligen att man ska ta några dagar då man bara slappar och vilar upp sig, skiter i läxor och bara gör sånt som man själv vill! Jag känner verkligen igen mig, när man är sådär jättetrött, det regnar ute och man har massa läxor att göra! Då vill man inget annat än att krypa ner under täcket:) Så idag har det inte blivit något plugg alls! Så himla skönt att slippa det för en gång skull! Får ta och bocka av lite sånt imorgon istället:) Jag har varit ute mycket idag, och fått massa frisk luft! Embla och Troja har varit ute nästan hela dagen, från i förmiddags till nu sent i eftermiddag. Så skönt för dem! Ska försöka hinna med att skicka iväg en beställning på fotoframkallning idag också! Beställer ju från photobox, massa fotoprodukter och framkallning! Just nu är det ett erbjudande på 180 bilder plus frakt, 165 kr! Så ett sådant bra erbjudande kan man ju inte gå misste om!!:)


Nu har jag precis duschat och gjort iordning mig, så just nu sitter jag faktiskt i mitt mysiga, lilla rum och skriver till er:) Nu har det faktiskt blivit mörkt nog, att jag kan tända min mysbelysning på nattduksbordet och min fönsterlampa i fönster. Jag älskar när det börjar skymma ute, och man får tända upp i rummet! Höstmys! Min blommiga, goa morgonrock har fått komma upp idag också!:) Nu är det strax middag med familjen, och sen mys framför tvn! Ha en fin kväll, underbara ni! Puss och Kram ♥

Av Sara - 17 september 2011 09:19

 

 

Godmorgon på er!! Hoppas att ni har sovit gott ♥ Det känns så himla kul att hinna med såna här morgon-inlägg, och kunna skriva till er ofta!! Det gör mig glad!! Som jag skrev igår, så blir det en lugn hemmadag idag. Ska fixa med lite allt möjligt, Embla och Troja ska ut, det ska pluggas och så ska jag hinna med en långpromenad också! Har varit uppe ett tag nu och bara njutit av morgonen. Jag tycker det är så härligt att vakna tidigt, och hinna med en massa saker just på morgonen. Morgonen är lugn och det är härligt. Eventuellt ska syrran och jag in en sväng till stan nu på förmiddagen! Vi planerar att åka till Axel & Ebba, och titta på dem nya höstkläderna, som kommit in i butiken. Sen ska ju julklappar till fyra favoriter också fixas! Jag antar verkligen att vara ute i sista sekund, så jag börjar i tid! :) Jag har så mycket fint och kul på gång till tjejerna, att jag bara vill berätta för er här med en gång!! Men det är en hemlis:) Men ni får såklart se och veta allting efter Julkalaset den 15 december. LÄNGTAR!


Jag vill önska er en jättefin dag! Får se hur mycket tid jag har till bloggen idag, men något inlägg ska jag nog allt hinna med:) Vi hörs lite senare!! Kramar i massor ♥

Av Sara - 16 september 2011 21:38


Jag tror inte att jag har berättat det för er, men hela v.40 kommer jag att vara ute på praktik! Närmare bestämt på VISA-praktik. Eftersom jag kommer att utbilda mig till florist på gymnasiet sen, på De la Gardie♥, så kände jag att jag ville vara med just en florist i en blomsterbutik! Jag tycker det kan vara både bra och roligt att se hur en vanlig arbetsdag ser ut. Sen kommer jag ju som sagt att arbeta där en hel vecka, så jag kommer verkligen att få mycket tid:) Känns så himla kul! Jag ordnade mig praktik-plats själv. Tanken var väl att jag skulle fixa praktik i Lidköping, men jag mejlade två stycken blomsterbutiker där. Den ena tog bara emot gymnasiet-praktikelever (vilket funkar bättre sen på gymnasiet), och den andra hade redan en praktikant den veckan! Så jag ringde till Interflora i Skara, och där gick det hur bra som helst! Jag kommer att åka buss från Gudhem till Skara, vilket inte alls tar lång tid, cirka en kvart, så det kommer att gå jättebra!



    


 


 

                    Några av Interflora´s vackra buketter!


Interflora är en stor kedja i hela Sverige, som förutom sina butiker runt om i landet, även skickar ut blomsterbud! Interflora finns både i Falköping, fast då är det Interflora Fresh och sen vanliga Interflora i Skara och Lidköping. Måste jag nämna att jag längtar till v.40!?:D Puss!

  

Av Sara - 16 september 2011 21:23

Hej! Hur har ni det? Hoppas bra:) Sitter och myser i mitt nystädade rum!! Tänk vad härligt det är när allt är rent och fint!! Mitt skrivbord såg sannerligen inte roligt ut imorses när jag skulle iväg till skolan, men nu är det rent och fint, och alla papper och allt skräp som inte skulle sparas, har slängts:) Skönt! Har haft en mysig kväll vid tvn. Och innan det blev det en god middag med familjen. Hemlagad kycklig-pizza. Mums... Tänkte slänga in några bilder på buketten jag gjorde idag! Kände att det var längesen jag gjorde en, så jag plockade ihop lite blommor från blomsterlandet. Man får ju passa på nu, innan det blir allt för kallt:)



 

Jag började med att göra en kompakt bukett av dalier, som vi odlar i vårt trädgårdland. Tycker att dem är så himla fina! Och världens vackraste färg dessutom! Jag valde att använda fem stycken, så att det inte skulle bli för litet. Tog både stora och små, så att jag blandade. Sen satte jag en massa blad runtom den kompakta buketten. Det lättaste är att sen fästa med bastband, men jag valde att sätta en rosett istället, tyckte det blev fint:)


Ha en fortsatt fin kväll, underbara ni!! Tack för att ni hänger med i min vardag! Jag uppskattar det något enormt!! ♥ Love to you!



Av Sara - 16 september 2011 18:26

Jag känner att jag har blivit väldigt dålig på att lägga upp mina outfits, men som sagt, jag har ju inte alltid tiden, men det har jag idag!!:D

 

 

Idag var det sååå himla kallt, när vi såg på teatern!!! Vi var utomhus och satt stilla i flera timmar!! Så idag tog jag på mig riktigt rejält!! Randig tröja från BikBok, jeanstights från Cubus och adidaströja från outlet på Gotland. Nu ska jag duscha och göra iordning mig, för snart blir det middag med finaste familjen. Prinsessorna har precis fått komma in i buren igen♥ Puss!


Har fotat buketten jag gjorde idag, pics kommer strax! :)

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards