sarasvensson

Alla inlägg under september 2011

Av Sara - 16 september 2011 17:58

Hej, fina ni! Hoppas att ni har det bra. Nu, äntligen, känner jag att jag har tid till bloggen! Måndag-torsdag har jag hur mycket som helst att göra i och med skolan, men eftersom vi slutar så himla tidigt på fredagar, så hinner jag alltid med att skriva till er då! Härligt:) Känner ni att hösten har kommit!? Så himla härligt, tycker jag. Jag gillar hösten! Det är så fint ute, träden börjar få färg och det blir en sån där skön luft ute. Idag har vi soligt, fast ganska så blåsigt. Hela morgonen var jag plus resten av nian nere vid klosterruinen här i Gudhem. Vi var inbjudna till en teatar, som handlade om nunnor, så det var en rejäl tidsresa tillbaka i tiden! Jag kan inte säga att jag tyckte var sådär jätteroligt, haha, men alltid kul att få bli bjuden på en massa saker!:) Tyvärr var det väldigt kallt, och att ha hela teatern utomhus, dvs. 70 minuter, var väl kanske ingen jättebra idé, men vi överlevde;) Haha!


När syster och jag kom hem från skolan, så blev det en snabb fika, innand det var dags att hinna med en massa saker! Prinsessorna fick komma ut i hagen, buren städades och jag gjorde en fin bukett, ska ta bilder och visa sen! :) Lite senare åkte vi till fina Isabel och gosade med hennes katter. Så himal mysiga!!


 

Nu har jag precis storstädat rummet och gjort det rent och fint!! Och om en stund ska Embla och Troja få komma in igen, i sin nystädade bur:) Nu ska skriva in en massa öppet hus-datum och tider, för gymnasium här i Skaraborg! Vi ska ju välja snart, men innan det är det Öppet hus på dem olika skolorna som gäller:) Hoppas att ni alla har en riktigt fin fredag, och så hoppas jag att ni får en underbar helg!! ♥ På söndag blir det roligheter, så imorgon blir det nyttodag här hemma!! KRAMAR!!

Av Sara - 15 september 2011 17:58

Hejhej! Detta blir mitt sista gästblogginlägg här :( Tyvärr känner jag att jag inte har den tiden att jag kan gästblogga längre eftersom det är så himla mycket att hinna med i och med skolan. Men tack till er som har läst mina inlägg! ♥


Jag avslutar med en herrans massa hoppbilder, det är typ mina favoritbilder! Detta är bara ett urval, har hur många som helst på datorn...haha! De flesta är tagna med självutlösare och fjärrkontroll.

Blir inte en bild så himla mycket roligare om man gör ett knasigt litet hopp istället för att bara stå där rakt upp och ner? Det tycker då minsann jag!:D


 

 

 

 

 

 

Hej Tjolahopp! :)


Sanna

Av Sara - 13 september 2011 19:14

Vi ber om ursäkt för att veckans "måndag med Julia"-inlägg ej publicerades igår.


Hej allesammans! Nu är det fjärde gången jag bloggar här hos Sara, och jag älskar det! Sara är så underbart snäll och jag hoppas verkligen att ni följer hennes fantastiska blogg!


Denna gången ska jag bjuda på några bekväma outfits och även ett litet tips;).    

Denna klädseln består av en mjukis/stor/skön tröja från MQ och ett par gamla jeans från JC. En vanlig skön och avslappnad outfit som man kan ha en helt vanlig dag:).


En helt enkel utstyrsel är ett par byxor med ett vanligt linne istoppat. Stilrent! Jeans från JC och linne från H&M.


Ibland är det skönt att bara ha en helt vanlig munkis på sig. Just denna finns i flera olika färger på H&M. Vet tyvärr inte om den finns kvar, köpte den i början av sommaren!


Jo ni vet, ibland är det super skönt att ha på sig något mjukt och väldigt bekvämt, och ja, gissa vad det kan vara!?

 

En ONEPIECE!! Hihi. Den är super skön att bara gå omkring i en mörk och trist höstdag hemma. Så mysigt! Verkligen en rekommendation! På Stadium finns det flera olika färger och mönster, för lite billigare priser istället för att köpa en riktigt Onepiece för 1000-1800!


JOFAMA BY KENZA

Jag vet inte om någon av er läser Kenzas blogg ( Klicka HÄR, så kommer du till Kenzas blogg). Jag följer henne i vardagen. Jag kan berätta lite om henne. Hon är 20 år och en väldigt känd modell här i Sverige! Hon har varit med i flera program på tv och har flera kollektioner men det hon är mest berömd för är hennes blogg. Denna hösten kommer hon ut med flera olika snygga höstjackor. Jag vill tipsa er om hennes kollektion och någon som läser detta kanske köper en jacka, vem vet?


Det var allt för denna måndagen. Men jag är tillbaka nästa måndag igen! Jag hoppas innerligt att ni får en bra vecka.


Kram Julia


 

Av Sara - 11 september 2011 11:16

 

 

                          Några bilder fotade av mig!!:)


Hej på er!! Hoppas att ni har en underbar helg♥ Tyvärr har jag inte alls haft tid till bloggen nu i helgen, men jag gör verkligen mitt bästa för att hinna med att uppdatera, och det vill jag att ni ska veta! I fredags var det fullt upp med städ av rum och bur, massa plugg och annat. Igår satt jag med min mopedteori och massa plugg, och idag kommer det att bli samma saker. Det är så himla mycket att göra, så att tiden inte riktigt räcker till till allt man vill göra. Som att blogga till exempel! Uppdaterar och skriver när jag har tid till det!!


Ni har väl inte missat veckans gästblogginlägg!? :)


Läs veckans:

måndag med Julia HÄR

torsdag med Sanna HÄR

fredag med Karin HÄR


Idag är det blåsigt och ganska kallt här hemma, så det blir en innedag med bland annat massa plugg! Fast en långpromenad ska jag allt ta mig ut på:) Det är alltid så härligt! Snart ska prinsessorna ut också! Ha en underbar dag♥ Kramar!

Av Sara - 9 september 2011 17:09

Hej Svejs! Idag tänkte jag lista höstens topp-8 (?) program på TV. Vi kör igång direkt!


 True Talent - Bara för att älsklings Danny är med såklart!   

    Söndagar 20.00 i tv3 (sorry Sanna)

  Kolla in True Talent här!


 Ensam mamma söker - Älskar det programmet! My, Hannah och Martin söker kärleken. Måndagar 20.00 i tv3

  Kika in EMS här!


3. Idol - Juryn är ju visserligen kass, men ändå... Alltid kul med nya talanger!

    Fredagar? 20.00 i tv4

  Idol på webben!


 Fångarna på fortet - Kändisar som tävlar är väl alltid kul? Lördagar 20.00 i tv4

 

Se mer här!


 Svenska Hollywoodfruar - Såååå jäääkla sjuuuukt program, Älskar´t!

    Måndagar 20.00 i tv3

  Mer av Isabel, Maria, Gunilla och Agnes-Nicole här!


Robinson - Ser det egentligen bara för tävlingarnas skull, kul kul!

Lördagar? 20.00 i tv4

 

Testa Robinsonspelet här!


Doobidoo - Alltid lika kul och Kronér är ju helskön! Fredagar 20.00 i svt1

 

Mer Doobidoo här!


Gäster med gester - Först ganska trist, men efter ett tag oerhört roligt! Lördagar 20.00 i svt1

 

Gäster med gester här!


Tyvärr är ju alla bra program alltid samtidigt men då brukar jag utnyttja play!  

See you next Friday, Hugs!

Karin

Av Sara - 8 september 2011 16:54

God dag, god dag!

Nu är jag här igen!


Jag är en sådan person som alltid tröttnar på saker direkt om det inte händer något nytt eller jag får ny inspriation. Så därför brukar det gå lite i perioder med mitt fotande, om jag inte känner mig inspirerad så kan jag bara inte fota! Blir bara irriterad och bilderna fula. Så för att få inspiration brukar jag kolla olika bloggar och googla runt efter bilder. Självklart vill jag ju att ni också ska bli inspirerade, även om inte alla är intresserade av foto så kan det vara kul ändå.


Så här kommer mina tre favoriter inom bloggar och en inom redigering.



Den här bloggen drivs av en tjej som heter Katie och bor i USA, jag har läst den superlänge, tycker att hon tar de mest färgglada och häftiga bilderna i hela världen typ.


Klicka HÄR så kommer du till Katies blogg.


 

Den här bloggen hittade jag för typ några månader sedan och har följt slaviskt sedan dess. Även om jag kanske inte gillar alla bilder så gillar jag ändå helheten och att hon har en egen stil.


Klicka HÄR så kommer du till bloggen.


 

Hittade även denna blogg för några månader sedan. Gillar t.ex att tjejen har så himla mjuka och fina linjer och färger i sina bilder!


Klicka HÄR så kommer du till bloggen.


 

Gillar även denna hemsidan som är lite ett mellanting av en blogg och ett fortfolio. Dock är inte detta en fotoblogg direkt utan mer en redigeringsblogg, han gör extremt snygga redigeringar på bilderna, vissa bilder ser helt sjuka ut, fattar inte hur han bär sig åt!


Klicka HÄR så kommer du till bloggen.


OSB! Det är på egen risk man går in på dessa sidor eftersom man lätt kan bli avundsjuk och känna sig himla dålig när man jämför med dessa bloggare. Men man får försöka komma ihåg att de har hållit på himla länge med foto. Och dessutom har de värstingkameror typ!


Så idag blev det inga bilder som var fotade av mig, får ta igen det nästa vecka :)


Hejsvej, ses nästa vecka!


Sanna


OBSOBS! Jag får passa på att gratulera Sara också som har fått äran att vara med på Timoteijs blogg! Så glad för din skull! ♥


Av Sara - 6 september 2011 17:37

Vi ber om ursäkt för att inlägget inte publicerades igår. Veckans "måndag med Julia-inlägg" kommer här!


 

Hej på er alla! Egentligen skulle mitt blogginlägg komma upp igår (måndag). Men min dator fungerade inte riktigt som den skulle igår och jag ber så hemskt mycket om förlåtelse! Idag (tisdag) kommer mitt inlägg istället. Hoppas att ni inte blev för sura! Idag har jag tänkt tipsa er om träningskläder. Man vill ju ha något som är bekvämt och inte för varmt, och heller inte för kallt på sig när man tränar. Så här kommer några tips!


 

Om du ska träna inomhus är det skönaste att ha något som är svalare och luftigare. Jag brukar träna i idrottsshorts och en väldigt stor tröja med ett linne under! Det är väldigt bekvämt och man känner sig inte lika varm i det. Det finns också tighta linne och tighta byxor. Men jag känner att det blir bekvämaste såhär för mig!

(Shortsen kommer från Stadium, där finns det många urval av olika shorts!)


 

Om du ska träna utomhus när det är lite kallare ute så är det skönast med långa byxor och lång tröja. Du kan t.ex ha mjukisbyxor och ett linne med en kofta/tröja under.

Tips: När du kommer ut ska du nästan frysa lite, då är du perfekt klädd för t.ex en joggingtur!

(Tröjan är från Stadium och byxorna kommer från mitt fotbollslag!)


Om du har en lokal att träna i eller bara någonstans inomhus så är det skönt att ha bra skor. Dessa är idrottsskor från Reebok. De är väldigt sköna och passar perfekt till inomhusträning! (Finns att köpa i närmaste Stadiumaffär!)


 

Efter träning är det väldigt skönt att ta på sig något mysigt och rent och fräscht. Då kan man ta på sig mjukisbyxor (om man inte har tränat i dem!!) och ett linne med en vanlig munkis över. Det är härligt!


 

Detta är mitt ena par mjukis byxor. Märket är Champion. De är köpta i en friluftsaffär i Göteborg, kommer tyvärr inte ihåg vad den heter!


Ja, det var allt för mig denna gången och jag hoppas att ni har fått bra tips och kanske till och med lärt er något. Som ni ser så finns det mycket idrottskläder från Stadium och de har väldigt mycket sådant i lager, hihi! Hoppas ni har en bra dag, vi ses om 1 vecka!!


Många kramar Julia!!

Av Sara - 4 september 2011 16:21

Hej! Hoppas att ni har en fin helg! Idag har jag varit på Billingen i Skövde och träffat världens bästa Timoteijor! Och jag är så full av lycka, glädje och upplevelser, så det är inte klokt, men jag ska försöka sammanfatta och berätta om allt så bra det bara går! Det är alltid så, efter varenda träff med tjejerna. Man är så glad och så lycklig, och det finns inte ord nog som kan beskriva dessa tjejer! Det finns verkligen inga som dom i hela världen♥ Så är det bara! Idag var det åttonde gången jag träffade Cissi, och sjuende gången jag träffade Bodil, Johanna och Elina:) Underbaraste tjejerna som finns! Igår planerade jag och fixade med det sista inför träffen! Det var dags att packa ner och fixa och greja! Sånt är alltid kul: 09.45 i förmiddagas, rullade bilen mot härliga Skövde! Tjejerna skulle sjunga på något som heter "Friskvårdens dag" och som alltid firas i Skövde. Och det ägde alltså rum på Billingen, ett berg i Skövde. Eftersom vi har så långt dit, så behöver man inte åka så jätte tidigt, vilket alltid är skönt! När vi var framme i Skövde, så parkerade vi och promenerade en bit till scenen, och där allt det andra var! Det var hur mysigt och litet som helst, verkligen jätte mysigt:)


Det var faktiskt inte alls mycket folk! Vi gick och tittade en stund på allt fint som var runt omkring, innan det var dags att ställa sig framför scenen och invänta Timoteijorna! Tjejerna anlände i två av fyra Timoteijbilar, Cissis och Bodils:) Dom fångade jag på bild, alla fyra, i Skara 13 aug! Och det är ju dessutom väldigt skönt för tjejerna också, att kunna sammåka med varandra:), när dom spelar på hemmaplan. Klockan 11.00 hoppade världens bästa tjejer upp på scenen! Då fick jag en glad och lycklig känsla i magen:) Jag stod långt fram vid scenen, och fick massa bra bilder! Bilderna tar ju tyvärr en liten stund att ladda upp, men det är ju såå bra kvalitet, så här kommer massa bilder från tjejernas uppträdande!


 

 

 

 

     

                                                    Tjejerna bjöd på en massa fina låtar! Och man blir så glad när dem står på scenen, för dem utstrålar en sådan enorm glädje och värme! Som man bara älskar att ta del utav! När Bodil såg mig i publiken, så fick jag ett stort leende av henne♥


Tjejerna sjung i ungefär en halvtimma och sedan var det dags för signering! Eftersom det inte var alls mycket folk, så var det heller inte mycket folk i signeringskön fram till tjejera. Denna gången köpte jag ingenting i shopen, jag har ju redan allt:D Utan jag hade med mig egna saker som jag ville ha signerat! Mina fina förstoring (fotoposter) på bilden på mig med tjejerna (tagen i Skara) plus världens vackraste bild på dem alla fyra! Helt vitklädda, mina änglar♥


 

 

Jag fick en massa fina ord och leenden när jag var framme hos tjejerna! Bodil tyckte att jag hade ett jätte fina halsband på mig! Hjärtat med tjejernas namn:) Och när jag rullade ut den stora planschen, så sa Johanna att hon tyckte att jag hade en väldigt fin autograf:) Jag märker att tjejerna uppskattar mig, och att dom tycker det är kul att jag ofta kommer till spelningar och konserter. Den känslan är helt underbart♥ Tjejerna sken upp som solar, alla fyra, när dem fick syn på mig och när jag kom fram till dem. Vi pratade länge, om allt mellan himmel och jord:)


Jag ställde mig sedan åt sidan, och väntade på att signeringskön skulle ta slut, och det gjorde den väldigt fort, eftersom det inte var alls mycket folk. När jag stod och väntade, så pratade jag även lite med Cissi mamma:) Och hon hade full koll på vem jag var! Sen, när alla fått sina saker signerade och fått träffa tjejerna, så gick jag fram till dem en gång till. Då fick tjejerna presenter, bläddra igenom min Timoteijpärm och Cecilia fick sitt TACK-kort, från 13 juni.


Presentöppning!


:D !!!! Tjejerna älskade tavlorna!! Dem tyckte dem var såå fina!!


Sen var det dags att titta i Timoteijpärmen, som signerades i Skara:) Vi försökte hinna med det i Skara, men det var sååå mycket folk, så det fick bli nu istället:)


 

 

Dem var så glada över att jag tog med mig pärmen! Och dem tyckte det var superkul att få titta i den:)


 

 

 

Mina fina tjejer! ♥ Jag fick verkligen mycket tid med dem, och är såå glad och tacksam över det! Tid med tjejerna är så enormt värdefullt♥


Cecilia och Bodil öppnade sina presenter på plats, och Johanna och Elina tog med sina hem:) Jag fick två mysiga kramar av Cissi, och två av Bodil♥ Jag märkte tydligt deras uppebara glädje att ha mig där, och dem sa flera gånger att dem tyckte det var kul att jag kom! Sånt är fint att höra♥ Det blev en lång stund med tjejerna, innan det var dags för dem att plocka iordning sina saker och åka iväg! Bodil och Elina åkte iväg först, i Bodils bil, och när Bodil precis skulle kliva i bilen så sa hon "Tack Sara!" och när Cissi och Johanna sedan åkte iväg, så vinkade dem som galningar!!:D Haha, goaste tjejerna! ♥


Vad skulle jag göra utan mina änglar!? Dem är så ofattbart underbara, och det finaste och värdefullaste jag har! Det finns inte ord nog att beskriva dessa tjejer, så är det bara. Dem är en gåva, en sannerlig gåva, och det finns inga som dem i hela världen! Jag är så glad och tacksam för att dem finns, och för att dem delar med sig av så mycket glädje, värme och kärlek! Jag är glad över dem uppskattar mig och tycker det är roligt att vi ses ofta. Jag är glad över dagens alla leenden, kramar och fina ord. Timoteij! NI ÄR BÄST!! Elina! Johanna! Bodil! Cecilia! JAG ÄLSKAR ER MEST AV ALLT♥♥♥♥


Förresten, kika in detta inlägg (från tjejernas blogg), där fina Elina skrev så gulligt om mig:)

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards