sarasvensson

Alla inlägg under juli 2011

Av Sara - 18 juli 2011 11:59

Hej! Hur mår ni? ♥ Hoppas bra. När jag loggade in här idag, så hade jag fått två nya kommentarer, med bara en massa positiva ord, tack så jätte mycket! Ni är så snälla och söta, så det är inte sant :) Tusen tack! Idag tog jag en lång sovmorgon. Var ju uppe sent igår, för att titta klart på den spännande VM-finalen mellan USA och Japan. Vad tyckte ni, var det rätt att Japan vann? Det tyckte jag :) Verkligen värdiga vinnare! Det är blåsigt, och ganska så kallt här hemma idag, så idag blir det inne-dag. Har lite att fixa iordning och greja med, så det passar bra nu när det inte är så bra väder :) Har skickat lite bilder på framkallning också, som jag får hem imorgon. Massor av nya bilder, som ska komma upp på fotoväggen. Visar när jag fixat iordning imorgon!


Efter lunch, så åker jag in till stan en sväng, för att göra lite ärenden. Dagens outfit kommer om en stund, också. Visst var det väldans längesen, som jag visade dagens outfit!? Ändring på det! Kommer snart, alltså. Ha en jätte fin dag, så hörs vi lite senare! Puss!



Av Sara - 17 juli 2011 14:53

Detta har jag haft för mig, nu ett litet tag:) Nämligen att skriva på stenar! Jag plockade några fina, gotländska stenar vid havet och stranden på Gotland. Dom är ju så fina! Och nu har jag precis blivit klar med det lilla projektet:) Jag visste först inte vad det var som jag ville skriva på stenarna, men sedan kom jag på att jag kunde skriva några utav favvotjejernas låttitlar, så så fick det bli:) Högt över ängarna, Kom, Fånga dagen, Längtan och Drömmarnas land fick pryda mina stenar, dessutom en sten med "Timoteij". Jag tycker att det blev jätte fint! Stenarna har jag placerat ut lite var som helst i mitt rum, på olika platser. Rummet är förresten precis storstädat!:) Hoppas att ni har en bra dag! Puss!

Av Sara - 17 juli 2011 11:15

Åh, vi har haft det så underbart! Det känns konstigt att jag inte har kunnat blogga på över en vecka, men jag har ju faktiskt haft semester :) Och det har varit hur gött som helst! Igår kväll kom vi hem, jätte sent, så det första jag gjorde var att sova, haha. Men nu är jag som sagt hemma igen, och kan blogga och uppdatera som vanligt :) Förra söndagen åkte vi tidigt på morgonen. Vi åkte till Oskarshamn, där färjan till Gotland gick ifrån. Det blev tidig uppgång, eftersom det allra sista skulle packas ner. Vi käkade på vägen, och sen gick färjan vid tre och sen tog det tre timmar att åka över till Gotland.

I bilen i Oskarshamn. Här ska vi strax åka på färjan, som tar oss till Gotland.


Här bodde vi! Vi hyrade ett hus, som låg inne i skogen. Hur mysigt som helst! Det var ett fint hus, och trivdes där jätte par. Det är så skönt att kunna bo lite ensamt också. Dem två tidigare gångrarna, då vi varit på Gotland, så har vi bott i Visby och Klintehamn, men denna gången blev det mysiga Slite:).


 

Jag i hängmattan, som snabbt blev en favorit i trädgården:).


Vi har haft det super duper härligt! Vädret har varit på vår sida, och vi har haft sol och värme. Några dagar kom det dock några skurar, men förrutom det, så har vi haft fint väder:) Vi har hittat på flera saker, varje dag, och eftersom vi har haft där en hel vecka, så har vi hunnit med massor av saker!


Vacker strand, precis vid havet, där vi badade första dagen. Hur fint som helst!

 

En utav dagarna promenderade vi bl.a i en vacker trädgården. Jätte fint!


 

 

 


Gotlands absolut finaste raukar! Detta ställe måste ni bara besöka, om ni någon gång åker till Gotland. Hur vackert som helst! Jätte mycket raukar, och med havet precis nedan.


 

 

 

 

 

 

Ett fint fiskeställe på Gotland. Vacker strand, finns det också.



En utav kvällarna, så åkte vi in till Visby. Vi klädde upp oss lite extra, och gick sedan till en restaurang och åt middag.


Jag och Syster.


 

 

Promenad i vackra Visby.


Restauranger, fik och uteserveringar fanns det gott om.


En av kvällarna åkte vi en sväng till Slite. Mysigt!


Bild från Krusmynta gården, en otroligt vacker trädgård. Där blev det både fika, och även ett dopp i havet.


Lösa får och lamm, på en väg som vi åkte på. Hur häftigt som helst, och så fina var dem!


Syster och Jag.


Här är en utav Gotlands häftigaste raukar, Jungfrun.


Vi åkte över på den lilla ön Fåro, två gånger av dagarna. En otroligt mysig liten ö, som ligger strax utanför Gotland.


Det har blivit många bad under Gotlands-veckan! Både i havet och på favoritstället Blå Lagunen. Blå Lagunen ligger strax utanför Slite, där vi bodde. Ett jätte fint badställe, med klarblått vatten och både klippor och strand att bada ifrån.


 

 

 

En del shopping blev det också! Det finns jätte mycket bra butiker inne i Visby, så där gick vi en hel del, men vi åkte även till Inter Sport´s outlet och kikade.


Adidas tröja från Inter Sport.


Bikini från Inter Sport.


Trosor från Julia, ungefär som Vero Moda (ligger i Visby).


Solglasögon, som jag köpte på en marknad på stranden.


Som ni ser på bilderna, så har vi haft det hur härligt och underbar som helst! Det har varit riktigt skönt att komma hemifrån lite, slappa och ha det härligt. Nu har jag hämtat en massa ny energi, förstår ni:) Idag har jag mycket att göra. Packningen har jag redan packat upp. Sen ska både rummet och Embla och Trojas bur städas, jag ska fixa bilder till min fotovägg, planera träffar med favvotjejerna lite senare i sommar och även fixa i ordning vita stenar, och göra någonting fint med dem. Ha en fin dag, så hörs vi senare! Puss!

Av Sara - 8 juli 2011 19:14

                

       


Tidigt imorgon bitti, åker jag och familjen till vackra Gotland, och stannar där i en vecka. Jag har varit på semester på ön två gånger tidigare, och fullkomligt älskar den platsen! Det är så vackert! Dem tidigare somrarna, som vi varit där, så har vi bott i en villa runt Visby, men nu är det ändrig på det! I år ska vi bo i ett mysigt litet hus, mitt i skogen, med sjöutsikt. Jag har sett bilder på huset, och det är verkligen hur mysigt som helst! Jag kommer absolut att trivas där, ingen tvekan! Vi har skogen och all frihet utanför dörren, och har inte alls lång bit att gå eller cykla till den fina stranden. Lycka! Jag ska se till att ha det så underbart, som det bara går att ha! Jag ska ha semester, vara fri och känna mig ledig, och det ska bli så fantastiskt. Tänk att få ha ett hus på Gotland! Det skulle ju vara helt underbart! Jag trivs verkligen på den platsen. Det finns så mycket saker att upptäcka, och sen finns det givetvis en massa fina sandstränder, för lata sommardagar. Åh, det här ska bli så härligt! Jag har verkligen längtat efter den här resan, och nu äntligen ska den bli av! Jag kommer att ha med mig datorn, men eftersom jag inte har något trådlöst internet, så kommer jag tyvärr inte att kunna blogga någonting under veckan, men självklart så kommer både mobilen(som jag nu för tillfället har, alltså inte min vanliga) följa med, och som har en mycket bättre kamera, än den andra:) Och givetvis även kameran! Jag kommer att fota som en tok under veckan, och när jag kommer hem så lovar jag att bjuda på en massa fina bilder:) Det är så vackert och fantsiskt på ön, och det blir verkligen hur fina bilder som helst, även om man har en dålig kamera, för det är så otroligt fint:) Okej, hörrni, ha det jätte bra nu, så hörs vi om en vecka! Puss!                   

Av Sara - 8 juli 2011 16:11

Hej, fina ni! Hur har ni det? ♥ Det har varit hur varmt som helst idag, och är sannerligen det fortfarande. Det har varit riktigt varmt, runt 25 grader, och strålande sol. Förlåt för en dålig uppdatering, men jag har verkligen haft fullt upp idag. Eftersom jag åker till Gotland imorgon, så är det en massa grejer som ska förberedas inför resan. Vi åker tidigt imorgon, vilket betyder att all packning måste packas klart idag. Kläder, smycken och skor är färdigpackat. Just nu har jag faktiskt min Ipod i datorn, och laddar den inför resan:) Sen är det lite annat som ska med också, men det kan jag inte packa ner förren imorgon, innan vi åker. Det ska verkligen bli hur gött som helst att åka till vackra Gotland! Det är en fantastisk plats, som jag gillar enormt mycket. Det ska bli skönt att komma hemifrån lite, bada, sola och hitta på en massa skoj, och bara känns sig lite ledig:) Så veckan på Gotland ser jag riktigt mycket fram emot!

Nu har precis Embla och Troja fått komma in i buren igen, som jag passade på att städa, medans dem var ute i hagen. Dem har fått vara ute extra mycket idag, eftersom det har varit så fint och skönt väder. Jätte härligt! Snart ska jag duscha och fixa iordning mig, och smörja in mig med Brun utan sol. Ikväll blir det mys framför tvn, och innan det en god middag. Hoppas att ni har det jätte bra! Puss!

Av Sara - 7 juli 2011 19:18

Hej, raringar! Hur mår ni? ♥ Uppdateringen har inte blivit den bästa idag. Jag har haft så otroligt mycket att göra, att jag bara inte har hunnit med. Jag tog ju som sagt en välbehövlig sovmorgon, och alltid när man tar det, så kommer dagen lite efter. Men en lång sovmorgon är vi alla värda! Idag har det varit fint väder. Imorses och i förmiddags var det hur varmt som helst, medans det nu åt eftermiddagen och kvällen har blivit mulet och ganska så kallt, men det gick faktiskt att äta middag ute på altanen ändå:)


                                         Packning till Gotland!


Som jag har berättat tidigare, så åker jag till vackra Gotland nu på lördag, och kommer att befinna mig där i en hel vecka. Längtar! Igår började jag att packa resväskan igen, och idag var det dags att fortsätta. Nu känns det som att det mesta är med, faktiskt:) Ska kolla igenom och bocka av listor imorgon, tänkte jag, så att jag inte glömmer någonting viktigt. Idag har jag också hunnit med en hel del mopedteori! Det känns verkligen som att jag har kommit igång bra nu. Det är massor av böcker, och massa viktiga saker som man måste kunna, men jag kämpar på och gör mitt bästa, för att lära mig. Ikväll är det slapp som gäller, och imorgon är sista hemmadagen innan Gotland! Ha en fin kväll, hörs imorgon! Puss!

Av Sara - 7 juli 2011 10:03

 

Godmorgon på er! Sovit gott? :) Det har jag gjort, och länge blev det idag också. Härligt! Nu har jag precis ätit frukost, och innan det var jag ute en sväng hos världens finaste prinsessor. Idag blir en skön hemma-dag. Jag ska hinna med mopedteori och fortsätta med det, och fortsätta packa inför Gotland. På lördag åker jag dit med familjen, och stannar där i en hel vecka!:) Kommer att bli asnice! Ha en fin dag, så hörs vi lite senare! Puss!

Av Sara - 6 juli 2011 17:42

Idag har kompis Sanna skickat över en massa massa fina bilder från midsommarhelgen! Jag har valt ut några, som jag tänkte visa för er :) Nu kör vi!


Jag och syster på en bänk, vid vattnet i Mon. Det var där som vi firade midsommarafton. Jätte mysigt!


 


Syster och jag kikar in Sannas super fina katalog, som hon har gjort. Hon tillverkar egna, jätte fina smycken :) Så mycket fint!


 

Grillning vid sjön!


Sanna och Jag.


 

 

 

 

Det var det:) Hoppas att ni har det jätte bra! Puss! ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards