sarasvensson

Alla inlägg under juli 2011

Av Sara - 6 juli 2011 15:39

 

Hej! Hur mår ni? ♥ Hoppas bra:) Underbara, härliga onsdag! Solen skiner, men det är fortfarande lite blåsigt. Embla och Troja har varit ute i hagen nu, sedan i förmidags. Syster och jag har varit uppe en sväng i affären, så jag passade på att köpa 100 kr till min mobil, så nu är den påfylld. Jag har dessutom bytt mobil och kommer att ha den ett tag. Sen var vi nere lite i skogen och plockade lite blommor:) Det är så härligt att bara vara ledig! Man hinner liksom med så otorligt mycket. Efter att syster och jag ätit lunch idag, så fortsatte vi med mopedteorin. Skönt att hinna med lite sånt varje dag! Hoppas att ni har fint väder hos er, vart ni än befinner er! Puss!

Av Sara - 6 juli 2011 11:02

Hej, finaste. Sorry för en dålig uppdatering, jag bloggade ju inte alls någonting igår! Nu måste det bli ändring på det :) Hur har ni det? Jag har det jätte bra. Det är fint väder här hemma, och igår var det soligt och varmt, och det passade riktigt bra med en middag på altanen på kvällen. Jätte mysigt! Igår var jag inne i stan en sväng, med pappa och syster, och kikade på hjälm. Syster och jag hittade varsinn, hon en svart/grå, och jag en röd/svart. Jag kan visa bild om ni vill :) Vi har även bokat in körtider, som vi kommer att beta av i slutet av sommaren, sista sommarlovsveckan. Mopedteori pluggar vi för fullt. Det är mycket att läsa på, men vi ser till att ta lite

varje dag nu. Idag har jag haft sovmorgon, ända till kl. 10. Det är soligt, men ganska så blåsigt här hemma idag. Vi ska fixa och greja, prinsessorna ska som vanligt ut om en stund. Sen ska jag försöka hinna med att göra lite fler blomsterdekorationer också :) TACK, Julia, för din fina kommentar i inlägget här nedan! Det glädjer mig att du tycker att dem är fina :) Som sagt, det ska jag försöka hinna med idag också, tänkte jag. Ha en underbar dag, så hörs vi om en stund! Puss!



Av Sara - 4 juli 2011 11:16

Hej! Hur mår ni? ♥ Hoppas bra. Igår kom jag hem efter fem dagar borta. Jag har befunnit mig i vackra Lidköping, där syster och jag har bott hos våran mormor. Otroligt mysigt! Jag har fotat massor, och tänkte nu visa massa bilder, plus berätta allt för er:) I onsdags morgon, fick jag gå upp extra tidigt. Det var mycket som skulle göras iordning. Den allra sista packningen skulle packas ner, och det skulle fixas och göras iordning hos Embla och Troja. Lite efter 10, promenerade syster och jag med våra resväskor, upp till busshållplatsen här i Gudhem.


Shorts Cubus, tröja Cubus, linne H&M, skor Converse, väska H&M, klocka Guldfynd, armband gjort, halsband nessadesign, resväska fått. 


Här ska vi precis gå på bussen till Skara.


Bussen var några minuter försenad, så vi kom till Skara lite senare än beräknat. Väl framme i Skara, så skulle inte vårat buss till Lidköping gå förren om ungefär en kvart.


 

 

Vi åkte sedan vidare till Lidköping, där mormor kom och hämtade oss, och sedan åkte vi ut till hennes hus. Vi åt middag på altanen, innan vi tog cyklarna ner och badade. Det var hur varmt som helst på onsdagen, och eftersom varken syster eller jag hade badat tidigt i år, så var det dags kände vi;) Vi har varsinn cykel där, som vi åker på till stranden och fina Vänern.


Grön blommig/randig bikini från KappAhl under och playsuit och pilotbrillor från Primark, London.


Det var faktiskt inte alls så kallt, som jag trodde att det skulle vara i vattnet. Otroligt skönt! Vi badade och solade och hade det riktigt gött! Vi köpte glass, och bara myste! Senare på kvällen skulle mormor åka på teater, så då var syster och jag själva hemma, så även då blev det ett dopp:)


Vackert!


På torsdagen hade vi en skön hemmadag. Vi vilade, och bara slappade oss. Skönt! Det var jätte fint väder, men enligt mig och syster, för kallt för att bada:) Vi låg på filtar i trädgården och bara vilade. Så skönt!


 

Vackra blommor i mormors finfina trädgård.


 

På torsdagen gjorde jag också någonting, som jag tycker väldigt mycket om att göra, nämligen att hålla på med blommor:) Åh, det är så kul, tycker jag! Jag har gjort kransar och grejer tidigare, så i torsdags var det alltså dags igen:) Kul!


Men innan man är redo för att göra blomsterdekorationer, så måste man ju självklart plocka en massa blommor. Precis utanför mormors hus, finns en lång cykelväg, och längst denna cykelväg finns massor av fina blommor. 


 


      

Första dekorationen jag gjorde, var en blomsterkrans med blandade blommor. Här band jag med ormbunkar och vanliga blommor samtidigt. Jag gillar när det inte är för perfekt, utan när det spretar lite ur kransen.


Sen gjorde jag en minikrans till syster, där jag först band själva kransen med ormbunkar, i både ljusare och mörkare nyanser. Sedan satte jag i små fina prästkragar.


Jag gjorde även en blomsterdekoration, där jag använde mig utav röda rosor från mormors trädgården. Det blev hur fint som helst! Här kommer bilder från när jag tillverkade den.


Här har jag precis gjort klart själva kransen, men inte dekorerat den. Jag använde mig utav ormbunkar, som jag tycker är både fina och hållbara. Jag gjorde kransen ganska så tjock.


Här har jag nästan dekorerat klart.


 

Färdigt!


 

 

Senare på eftermiddagen, så cyklade syster och jag ner till stranden igen, och köpte glass. Vi tyckte som sagt att det var lite för kallt för att bada, men vi satte oss i solen och njöt utav den istället:) Härligt, härligt!


Playsuit från H&M, och väska från Primark, London.


      

På kvällen var det hur varmt som helst, så då cyklade vi ner till hundbadet, som är på en speciell strand. Vi badade dok inte;), utan satt och njöt av solen och det fina vädret.


 


   

 

På fredag förmiddagen åkte vi till Råda, för att plocka jordgubbar, och på eftermiddagen var det stan som gällde! Syster och jag tog cyklarna in, och strosade runt på Lidköpings gator, mysigt! Jag hittade också finfina saker:) Det är ju så billigt nu, eftersom det är rea.


Låga jeansshorts från ginatricot. 125 kr (Ord.pris 249)


Slappt, lite genomskilning linne från H&M, 50 kr (Ord.pris 99)


Mys/sovshorts från H&M, 50 kr (Ord.pris 79.50)


Klänning med skärp från ginatricot, 65 kr (Ord.pris 149)



På fredagen gjorde jag ytterliggare än blomsterdekoration, som vi sedan åkte med till morfars grav på kyrkogården och ställde på ♥


Jag gjorde ett ganska så stort hjärta, av ormbunkar, och satte sedan fast små rosa rosor runt om.


På kvällen tog vi alla tre cyklarna in till stan, för att gå och kika lite på Hjulafton. Även om vi inte är så jätte intresserade av motorcyklar, bilar och andra motorfordon, så är det alltid lite småkul att bara gå runt och kika:) Det är så mycket mer än bara det!


Shorts från Cubus, blommig tuptopp från Axel&Ebba, skor Converse och vit jacka från VeroModa.


På lördagen blev det ytterliggare en skön slappardag, då vi gjorde ingenting:) Fast lite shpping blev det även då! Syster och jag tog cyklarna in och gick lite på stan och kikade i affärer. Mysigt!


Då hittade jag denna koftan på H&M, 100 kr (Ord.pris 199) Syster hittade också finfina saker. 


På söndagen, vid lunch ungefär, så kom mamma och pappa till mormors hus. Vi åt lunch på altanen, innan det var dags att plocka iordning allting. Det var dags att plocka ner all packning och fixa och greja, för nu var det Götene som gällde!! Det var helt underbart, och hur kul som helst! Vi åkte alltså till Äventyrslandet i Götene, där det var allsångs-premiär. Alltid lika kul att gå på premiärer! Elisa från Elisas, Maria Svensson (från Talang), Talang-vinnaren Simon Westlund och Danny, var artisterna som uppträde. Det var helt grymt! Så otroligt begåvade dem är, allihopa! Det var så kul att sjunga allsång tillsammans med dem, och se dem på scenen. Grymma!


Outfiten för kvällen: Randig tröja från BikBok, nya jeansshorts från Cubus, som jag matchade med det nya skärpet, som jag fick med min nya klänning från gina, och svarta tunna strumpbyxor. Till det, Converse! 


Först var själva konserten, och sedan fick jag den stora äran att träffa Simon efteråt! Åh, vad jag gillar honom! ♥ Grym kille! Han har ett så stort hjärta, och är så otroligt snäll och rar, så det är inte sant! Och söt är han också :) Otroligt söt!


 

 

Här hemma ska vi nu börja med lunchen. Prinsessorna är ute i hagen och njuter av det fina vädret. Det är lite soligt, men ganska så blåsigt. Hoppas att ni har en underbar dag! Vi hörs senare! Puss!


   

Av Sara - 3 juli 2011 20:28

Hej! Hur mår ni? ♥ Jag kom hem för en stund sedan. Åh, jag har haft det så underbart, och vill berätta allt för er! Jag har massor av bilder, och jag lovar att berätta allting för er. Jag ska sätta mig imorgon, tänkte jag, och göra ett dunder inlägg för er :) Embla och Troja är just nu ute i hagen, mina fina tjejer! Har pussat och kramat på dem nu, eftersom jag inte har träffat dem på så länge. Som sagt, imorgon får ni massa bilder, och får veta allt!! Nu ska jag packa upp min resväska och göra iordning lite i rummet, och sen om en stund ska prinsessorna få komma in i buren. Puss, så hörs vi imorgon!


                                  På klipporna i S:t Annas skärgård.

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards