sarasvensson

Alla inlägg under juli 2012

Av Sara - 23 juli 2012 09:31

 

Gjorde de här supergoda marrängerna på min namnsdag, 19 juli. Dom är supergoda och det är enkelt att göra! Här kommer receptet.


Ingredienser till 12 marränger:
2 ägg

2,1 dl florsocker

1 nypa salt


Gör såhär:

Förvärm ugnen till 110 grader och täck en bakplåt med smörpapper. Knäck och separera äggvitan från gulan.


Vispa äggvitorna tillsammans med saltet i en stor skål tills det blir ett fast, toppigt skum. Vispa in 5 msk socker i skummet, en matsked i taget.


Kontrollera att äggskummet är fast innan du tillsätter varje matsked med socker. Blanda i resterande socker i marängsmeten med en serveringssked.


Använd 2 dessertskedar för at skeda upp 12 fulla skedar marrängsmed på bakplåten med smörpappret. Grädda nederst i ugnen i 2 timmar.


Färdigt!!! Superenkelt och galet gott :D Man kan servera marängerna lite som man vill.....här ovan gjorde jag en marängbakelse, men annars brukar jag äta fruktsallad till. Mums!!

Av Sara - 23 juli 2012 09:24

Efter lite frukost och fix är jag nu hur pigg som helst...härligt!! Saknar redan Sthlm♥ men det var skönt att sova i sin egen säng i natt. Idag ska jag fixa med mina Stockholms-inlägg till er. Jag var ju där tre dagar och det är galet mycket jag bilder jag har att visa. Och en hel del att berätta :) Funderar på att dela upp dagarna i tre olika inlägg, en dag per inlägg. Tror det kan bli bättre! Då behöver jag inte sitta lika länge och det blir inte lika jobbigt för er att läsa....så får det bli!!


Idag ska jag annars bara vara hemma. Ta det lungt och vila mig! Efter en hel helg i storstaden är man trött, men väldigt glad och lycklig över allt roligt som hänt. Embla och Troja ska få komma ut en stund i hagen tänkte jag...om det slutar blåsa så jäkla mycket som det gör nu bara!! Rummet ska storstädas....är alltid oerhört noggrann med det, men nu när jag har varit borta mycket det senaste så har det blivit lite dåligt med det. Men idag så!!


Ha en underbar måndag! Kramar ♥ Så hörs vi snart!!


 

Av Sara - 22 juli 2012 17:39

Tack Sthlm♥ för en underbar helg!!! Jag har haft det så galet bra så jag vet inte vart jag ska börja någonstans :D Jag har massor av bilder att visa er och hur mycket som helst att berätta, fixar med inlägg imorgon! Nu är jag hemma i allafall. Är superglad över helgen och allt som har hänt! Älskade Stockholm♥


Puss!!


 

Av Sara - 22 juli 2012 08:43

Godmorgon! Nu har jag precis vaknat på hotellet och ska alldeles strax göra iordning mig. Skönt att sova lite längre idag, med tanke på att det blev en sen kväll på Djurgården igår i samband mem Sommarkrysset. Ska bli kul att komma hem och se reprisen! Sågs vi genom rutan?! :) Fick höra från en kompis att vi syntes en hel del, kul!! Nu ska jag göra i ordning mig för frukost! Har så mycket mer att berätta och hur mycket bilder som helst att visa! Ha en bra dag, puss!

Av Sara - 21 juli 2012 07:32

Godmorgon vänner. Klockan ringde 07. Upp och hoppa nu för hotellfrukost! Igår kväll tog vi pendeltåget från Älvsjö in till city för att käka på en pizzarestaurang som låg på Söder. Vi gick också till en underbar utsiktsplats med utsikt över hela sthlm. Idag ska vi till Tandolunden och sedan ta djurgårdsfärjan ut till Djurgården. Vi ska till Grönan och roa oss, och även närvara under sommarkrysset ikväll. Nu ska jag äta frukost! Ha en bra dag, kram!

Av Sara - 20 juli 2012 17:13

Hej alla fina! Hoppas allt är bra med er. Sitter på hotellrummet Älvsjö och njuter av att befinna mig i stockholm. Vi bor på ett 4-stjärnigt hotell i Älvsjö som heter Scandic talk hotel. Det är hur fint som helst :) Vi kom hit till sthlm vid lunchtid. Vi passade på att låsa in våra väskor på centralen så att vi slapp bära på dom.
Vi åt lunch på Södermalm och har också gått och kikat i lite butiker. Det finns så många affärer här som hjnte finns hemma, så man får passa på. Vi har mest gått och strosat på Söder idag.

Nu måste jag byta om lite snabbt för att sen dra in till stan igen. Hoppas ni mår bra! Skriver mer sen, då ska ni även få lite bilder från dagen.

Kramar <3

Av Sara - 19 juli 2012 20:21

Finisar! Allt är nerpackat och klart nu!! Väskan står och väntar i rummet..Imorgon bär det av till Stockholm!!! :D Det blir tredje gången jag åker dit och jag ser väldigt mycket fram emot det. Jag är där hela helgen, så jag åker imorgon fredag och kommer hem igen på söndag. Lovar att fota massor! Stockholm är en så otroligt fin stad, speciellt på sommaren. Så det kommer bli en hel del bilder :) Jag vet inte om jag kommer att h internetuppkoppling på hotellrummet. Om jag nu har det, så lovar jag att uppdatera er med jämna mellanrum. Både på twitter och här på bloggen! Vi har tittat igenom kartor och läst på ännu mer om Stockholm. Vi har koll på läget och är riktigt taggade! Vi har massor med roliga planer för helgen och det kommer bli tre toppendagar. Kan redan nu avslöja vart jag kommer vara på lördag eftermiddag/kväll. På Gröna lund!! Där blir det massa åk och så ska vi närvara under Sommarkrysset som sänds 20.00 i tv4.


Ha det så bra, allihopa! Vi hörs ♥


Kramar Sara!!


 

Av Sara - 19 juli 2012 15:05

Hoppas att alla fina Saror har en underbar dag! ♥


Jag har precis avnjutit en god Sara-fika innehållande en Sara-bakelse :D Bakade de här marrängerna imorse, superenkelt och de blir sååå goda! Ni ska få receptet.


Nu ska jag packa inför Sthlm-helgen ♥


Må gott! Puss!


 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards