sarasvensson

Alla inlägg under november 2011

Av Sara - 20 november 2011 17:19

Hej på er! Hoppas att allt är bra ♥ Sorry för kass uppdatering, men jag har verkligen inte haft tid! Det är så himla mycket i och med skolan just nu, så jag har i stort sett spenderat all min tid till att plugga. Det är inte många veckor kvar till jul nu, så det gäller att kämpa på och göra sitt allra bästa! Ville bara slänga in ett inlägg nu till er, och hoppas att ni alla mår bra! Det är tråkigt att jag inte har tid till bloggen just nu, men så fort jag har det, så lovar jag att uppdatera och skriva som vanligt igen! Igår var jag i Skövde tillsammans med min familj. Vi var och kollade på tre olika gymnasie-skolor där, bland annat den praktiska skolan med floristlinjen. Det är liten skola, med få program och väldigt små klasser. En fördel, absolut, att man får mycket tid med läraren, och mycket hjälp. I floristklasserna var de 5, 4 och 7 st, om jag inte minns fel. Det är jättemysigt att vara så himla få, för man få ju en sån fin, mysig kontakt till sina klasskamrater, men jag tänker lite på hur det blir på studenten till exempel....Det kan ju inte vara så jätteroligt att fira med 5 stycken. Så jag har iallafall bestämt mig för att söka till Hantverksprogram florist på De la Gardie i Lidköping! Det blir mitt första val! Jag älskar staden, skolan...!! Allt är sååå himla bra där! Det är hur fint som helst, vitt, ljust, modernt, fräscht och världens finaste lokaler. Sen ska jag söka Hantverksprogram florist i Skövde som andra val, och sen handel i Skara :) Så får det bli! Känns ändå skönt att jag har bestämt mig, och har mitt val färdigt, så man slipper stressa.

                                    

Mina vackra änglar som jag älskar så mycket!! Ni som ännu inte gillat mitt julrim, gör det!! Gå in på Familjens Julkalas facebooksida, klicka er in i loggen och scrolla ner en bit i loggen, så ser ni en bild som har med timoteij-träff att göra. Klicka på den bilden, så kommer alla kommentarer upp. Gilla min kommentar (där jag skrivit mitt rim). TACK!! ♥


Idag har jag bara suttit och pluggat! Som ni läst här ovan, så är det hur mycket som helst nu i veckan, så det är ju tyvärr därför jag inte har någon tid till bloggen. Tyvärr blir det så ibland, men det är inget jag kan göra åt. Jag har precis kommit in från en långpromenad, och nu har jag fixat med lite grejer på datorn. Imorgon är det måndag igen....!!! Det är galet var veckorna springer iväg. Nu är det inte många veckor kvar till jul, underbart ♥ Hoppas att ni har haft en underbar helg, och att allt är bra med er!! Stora kramar ♥



Av Sara - 18 november 2011 17:22

Jag vet inte hur många gånger jag skrivit det här nu, men jag vill verkligen vinna, så det är därför! Ni som känner mig vet hur mycket Timoteij betyder för mig, och hur innerligt mycket jag älskar dom. Tjejerna är en stor del av mitt liv, dom stöttar mig, och visar kärlek, värme och omtanke ♥ Dom är mina änglar, mina "storasystrar".


Jag är ju med och tävlar om en backstage-träff med Timoteij på Julkalaset! Den 15e december åker jag till Sparbanken Lidköping Arena, för julkalas! Jag längtar så himla mycket, för jag minns vilken fantastisk upplevelse det var förra året. Julkalaset är den absolut bästa julkonserten som man kan åka på! Så är det bara :) Timoteij var med förra året, och är med nu i år igen. Lycka! Juldrömmen är att få lite extra jultid med mina favoriter ♥ Och drömmen kan faktiskt bli sann! Och det är NI som hjälper mig dit! Genom att gå in på Familjens Julkalas facebooksida och gilla mitt julrim, så kommer jag ett steg närmare juldrömmen! Jag är så innerligt tacksam för alla som redan gillat mitt rim, det betyder sååå himla mycket, men jag vill ha fler! Så kom igen nu allihopa, gilla gilla gilla!! :D


 


När ni är inne på Familjens Julkalas facebooksida, så ser ni den här bilden en liten bit ner i loggen! Klicka er in på denna bilden, så ser ni en massa kommentarer. Gilla min kommentar (där jag skrivit mitt julrim), och jag är ett steg närmare drömmen ♥ Tusen tack!

Av Sara - 18 november 2011 17:17

Hej på er, fina ni!! Hoppas att allt är bra ♥ Sååå himla härligt med fredag! Veckorna springer ju iväg nuförtiden, men tänkt egentligen vad mycket man hinner med på en hel vecka....!! Älskar det :) Har precis avslutat städet av rummet. Det har ju blivit lite som en fredagssyssla, haha! Och sen har ju Embla och Trojas bur blivit ren och fin nu också :) Har ni sett halsbandet här nedan?? Mitt nya, fina med tjejernas namn! Är sååå himla nöjd, så himla fint är det! Älskar det redan :D Ska bli underbart att kunna bära tjejernas namn runt halsen! ♥


 

Timoteij och jag pryder en del av min stora vägg i rummet ♥ Signerad av tjejerna, plus av mig!


Nu ska jag strax ta mig en låååång dusch, är så frusen idag, det är så kallt...!! Sen ska jag fixa iordnign lite grejer, innan det är dags för middag med familjen. Idag är det myskväll som gäller, och IDOL! Heja Moa ♥ Puss!

Av Sara - 18 november 2011 14:53

Fick hem ett underbart smycke från Ida på ZWEETS idag! Alltid roligt att hämta ut paket :) Beställde ju halsbandet för några veckor sedan, men det har tyvärr varit lite krångel, men nu i veckan fixade det sig, och jag fick det innan veckan var slut :)


 

En ring med texten "Timoteij", med en ljusrosa pärla inuti ringen. Valde ju såklart Timoteij-färgen :) Från ringen hänger fyra brickor, med varje Timoteijas namn :) Kedjan är rätt lång, men jag älskar långa halsband, så det är bara toppen! Fick med en längre utan extra kostnad, bara för att det varit krångel med beställningen.


 

Underbart att kunna bära favoriternas namn runt halsen!! ♥


 


 


 

Visst är det fint?? :) Är såååå himla nöjd, och kommer absolut att beställa fler smycken från duktiga Ida! Besök hennes hemsida HÄR


  

Har precis varit ute en stund med finaste prinsessorna ♥ Städat deras bur, och gjort iordning! Nu ska jag göra delprov med mopedteorin, och sen blir det städ av rummet! Fredag.....!! Härligt :) Hörs sen ♥

Av Sara - 16 november 2011 20:52

 

Hej, hur har ni det?? Hoppas att ni har det finfint ♥ Ikväll har jag varit i Lidköping, och på De la Gardie open! Det är De la Gardie gymnasiets öppet hus :) Jag bara älskar den där skolan!! Sååå himla fin!! Stort, ljus, fräsch, modernt...!! En toppenskola! Programmen är superbra, speciellt floristlinjen :) Det är ju floristinriktningen på Hantverksprogrammet om man ska vara exakt noga :) Jag var ju inne i florist-elevernas lokaler nu ikväll, och fick prata med båda lärare och elever. De har det såå fint, jättestort och härligt! Så där vill jag hamna :) Nu är det bara och hålla tummarna för att betygen räcker, men eftersom det inte är så jättesvårt att komma in, så ska det nog gå bra :) Annars har det varit en vanlig skoldag idag, men en hel del läxprov och läxförhör!


Redan torsdag imorgon, härligt!! Helgen närmar sig....!!! Imorgon har jag so-prov och ty-läxförhör, men jag har tränat som ett as, så det ska nog gå bra, haha :) Nu ska jag ta mig en snabbdusch, och sen blir det nattit natti ♥ Förresten, ni som ännu inte gillat, för det!!!!! Info hittar ni längre ner här på sidan :) Tack! Hörs imorgon, stor KRAM!

Av Sara - 15 november 2011 17:07

Hej, raringar :) Hoppas att allt är bra. EN MÅNAD KVAR TILL JULKALASET!!! Jag längtar ihjäl mig efter tjejerna, så det känns superskönt att det bara är fyra veckor kvar!! Idag har jag varit hemma. I skolan samlar vi in pengar till en skola i Peru. Vi har fått information om detta i skolan, och det känns så fint att hjälpa till! För det är ju så, alla kan inte göra allt, men alla kan göra något. Vi har haft en sådant projekt ända sedan 6:an, och jag tycker absolut att det är ett bra projekt. Kan man hjälpa till, så tycker jag att man ska ta den chansen! Dagen började med en lång, välbehövlig sovmorgon, och på förmiddagen har syster och jag bakat. Vi lagade middag här hemma tillsammans, och bara myste! Nu på eftermiddagen så har vi suttit med en massa läxor! Vi har så mycket i skolan just nu, så det är inte klokt! Men det är ju faktiskt inte många veckor kvar till jullov nu, så det är bara att kämpa på och göra sitt bästa!


Några härliga promenader har det också blivit idag! Skönt! Och finaste prinsessorna Embla och Troja har fått vara ute en lång stund nu eftermiddag ♥ Goa tjejerna!


 


Ikväll ska jag bädda ner mig framför tvn, och bara mysa! Men innan det ska jag ta mig en lång och härlig dusch :) Nu: fixa favorit-Cissis födelsedagspresent!!


Hörs imorgon ♥


Ha det så bra, KRAM på er!!

Av Sara - 14 november 2011 18:57

Hej, fina ni. Hoppas att allt är bra. Trist att det inte blev någon tid över till bloggande igår, men som ni redan vet, så var jag inne hemma, och hade ingen tillgång till dator. Så kan det vara ibland! TÄNK att det redan är den 14e november idag...!! Vill passa på att säga GRATTIS till fina bloggaren tinkerbella på hennes 18 års-dag idag!! Såg henne flera gånger i nordstan, när jag var i Göteborg under höstlovet, verkligen en supermysig tjej! Som sagt, redan en bit in i november. Snart jul, hörrni...!!! Har ni börjat köpa julklappar än? :) Jag har ju börjat att köpa och fixa till Timoteij, jag började väldigt tidigt med det, för att säkert hinna klart med allt. Det är så roligt att fixa till tjejerna, för det är sannerligen en angenämn syssla att planera och fixa julklappar och presenter till människor man älskar ♥ Sen finns det ju vissa som tycker att det är lite överdrivet att ge presenter och julklappar till personer som man inte känner sådär jätteväl, men då är min fråga, ska man inte ge presenter och julklappar till människor man älskar?! Jamen, det är ju det som är själva grejen!! Tjejerna har jag träffat nu 10 gånger, och dem är bara sååå underbara! Dem ger mig verkligen så himla mycket, och jag är så innerligt glad och tacksam över att dem finns!! Jag har fått flera presenter av tjejerna, och massa Timoteijgrejer, och då vill man ju ge tillbaka :)


 


Bodil, Elina och Johanna har ju redan fyllt år, och har därmed redan fått sina födeseldagspresenter! Dem var sååå glada över dem, och tackade mycket för dem i Skara 14 aug :) Man blir verkligen varm i hjärtat, när men lägger ner både tid och kärlek på presenter till favoriterna, och sen får man höra att dem blev superglada, och uppskattade det! Har fått hem en massa bilder till Cissis present idag, hon fyller ju år 4 dec, så imorgon ska jag börja med hennes! Känns skönt att vara ute i god tid, så jag säkert hinner. Om två veckor ska syrran och jag sova över hos mormor över helgen, ska bli så mysigt! Då ska jag passa på att fixa med de sista julklapparna till tjejerna, två kvar :) Och även köpa till min kära familj. Sen är det bilder och grejer som fattas också, men det ska jag fixa med så fort jag kan!!


 


Vet ni vad?? Minns ni smycket som jag beställde från en sida här på nätet? Idag fick jag hur som helst ett mejl från duktiga Ida som driver smyckessidan ZWEETS. Hon är sååå himla duktig, och gör verkligen jättevackra grejer!! Jag beställde ju ett namnsmycke därifrån för några veckor sedan, men det har varit en massa krångel, så hon har inte kunnat höra av sig ang. beställningen, men idag gjorde hon det! Nu är smycket tillverkat, och imorgon för vi över pengarna till henne, så att hon kan skicka iväg det! Förhoppningsvis kommer det innan veckan är slut :) HOPPAS på det! Det är alltid så spännande med personliga namnsmycken. Visst, jag har ju sett olika typer av smycket jag beställt, men när man har egna namn och egna önskemål, så vet man ju inte riktigt hur det kommer att se ut i slutändan :) Så det ska bli spännande och se hur det ser ut!!!


 


Vänner...!!! Ni som ännu inte gillat mitt julrim, gör det!!! Den 30e nov avslutas tävlingen, och jag vill såå himla gärna vinna!! Som jag har skrivit här i bloggen tidigare, så skulle det vara så fantastiskt att få en julträff med de jag älskar mest av allt. Timoteij betyder så mycket för mig, och stöttar mig vad det än gäller! Jag älskar de så innerligt mycket, och det skulle kännas så fint, att få en julträff med favoriterna. Då kan jag passa på att lämna över mina julklappar till tjejerna, som jag jobbar med för fullt :) Juldrömmen ♥ TACK alla som redan gillat!! 44 gilla-markeringar har jag just nu, men jag vill ha fleeeeer, så se till och gilla om du inte redan gjort det....!!!


Gå in på Familjens Julkalas facebooksida!!


Ha en fin kväll, och var rädda om er!


Kramar ♥

Av Sara - 14 november 2011 07:56

 

Har inte bloggat på en hel dag nu, sorry för det! Var hela dagen i kära Lidköping igår, hos mormor :) Vi åt en god middag, pratade, umgicks och bara hade det mysigt! Älskar verkligen att vara där, det är så härligt! Vi var kvar ända till kvällen, och när jag kom hem hit till Falköping igen, så bäddade jag ner mig framför tvn, tända ljus och myste lite här hemma också :) Idag är det måndag, så jag slänger in ett litet inlägg till er, och hoppas att allt är bra!


Ha en underbar måndag, allihopa!


Kramar ♥


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards