sarasvensson

Alla inlägg under november 2011

Av Sara - 12 november 2011 17:24

Hej! Hoppas att ni mår bra. Idag har jag haft fullt upp! Gick upp extra tidigt idag, för att hinna in till falköping, och vara med när min bror tävlar :) Han tävlar tyngdlyftning, och är GRYM! Så himla duktig, och man blir ju såklart väldigt stolt när man sitter i publiken :) Hur som helst så gick det väldigt bra idag, både för brorsan, och för de andra som han tränar. Kul! När det var slut inne i stan, så blev det mysig mysig tillsammans med familjen här hemma. Älskar när alla är samlade! Det är så himla mysigt! Nu på eftermiddagen har jag pluggat, pluggat, pluggat!! Den kommande veckan är verkligen inte rolig, men det är bara att kämpa på och göra sitt bästa!


Nu är jag är jag jättetrött. Ska duscha och göra iordning mig snart, för ikväll är det myyyys som gäller! Tror jag slår på "Så mycket bättre" klockan åtta! Imorgon åker jag och familjen till mormor i Lidköping, för att äta middag, umgås och bara mysa. Ska bli underbart, för det var längesen jag träffade min älskade mormor ♥ Ska fixa lite ärenden imorgon, hemligt, men jag kan säga så mycket som att det är julklappar till Timoteij :)


Ha en underbar kväll!


Kramar ♥


                                 

                                                                Vackraste i världen!! ♥♥♥♥

Av Sara - 11 november 2011 22:00

                         

Ikväll hejar vi såklart på bästa Moa!! Hon är så otroligt begåvad, så det är inte klokt!!! Så himla GRYM! Förra veckan blev ju en succé, och jag tycker att hon var riktigt riktigt bra även den här veckan, så jag hoppas innerligt att hon får vara kvar. För det är hon värd. HEJA MOA!!! Snart dags för resultat.....nervöst?? Ja :) Puss!!

Av Sara - 11 november 2011 17:37

 

 

 

 

 

 

 

Har ägnat eftermiddagen åt att städa mitt kära, lilla rum!! Nu är det jätterent, och fint inför helgen :) Härligt! Har dammsugat, vädrat kuddar plus matta, bäddat om i sängen, gjort iordning på skribordet och rensat bort en massa papper, torkat fönstret plus spegeln, och gjort det riktigt rent och fint! Det är ju lite av min fredags-syssla det här, att städa och göra det fint i mitt lila krypin :)


Har också städat och gjort det fint i prinsessornas bur! De har även fått springa av sig i trädgården, när de var ute i koppel för en stund sedan. Nu har jag precis ätit middag! Favorit-Bodils och favorit-Johannas supergoda kycklinggryta! Den grytan äter vi lite titt som tätt här hemma, hur god som helst! Jag lagar den faktiskt helt själv också! :) Är egentligen inte så himla bra på matlagning, men när favoriterna bjuder på recept på bloggen, så måste man ju bara testa! Och den här kycklinggrytan har verkligen gått hem för alla i familjen!


Nu ska jag strax duscha och göra iordning mig, ska fixa lite grejer på datorn först! Ikväll blir det mys och IDOL! Heja Moa!! ♥ Puss!


Av Sara - 11 november 2011 14:03

Hej, kära ni. Hoppas att allt är bra. Förlåt, förlåt, förlåt för kass uppdatering!! Jag erkänner verkligen, jag har varit superdålig på att blogga, men tyvärr blir det så vissa veckor. En del veckor har jag inte alls mycket att göra, och då kan jag blogga mer, och de veckorna då jag har fullt upp, så blir tyvärr inte uppdateringen den bästa...Jag har skrivit om det flera gånger här i bloggen, och det är bara för att jag vill att ni förstår och accepterar det :)


Nu är det dock fredag, såååå härligt!! Det känns så himla gött att få vara ledig från skolan nu i några dagar :) Jag har precis fikat och myst här hemma, och strax ska jag ut till mina små prinsessor! Buren ska städas, och Embla och Troja ska få springa av sig i trädgården. Efter det så blir det städ av rummet!! Min fredags-syssla :) Får se om jag hinner ge mig ut på en långpromenad sen också!


 


Tänkte bara snabbt berätta lite om veckan som gått. Ni har ju inte fått höra vad jag haft för mig, så vi tar det nu :) I måndags och tisdags var det vanliga skoldagar, sen i onsdags var jag inne i Falköping hela kvällen, och gick på Ållebergsgymnasiets öppet hus! Jag älskar att allt kring gymnasievalet har kommit igång, och det känns skönt att få åka runt på en liten turné här hemma i Skaraborg, och besöka en massa gymnsieskolor :) Roligt! Skolan inne i Falköping är ju under renovering, och förväntas bli klar nästa jul. Jag har sett en ritning på hur skolan kommer att se hur sen när allt är klart, hur galet fint som helst.....!!! Stort, ljust, öppet! Får se om det blir Ålleberg eller inte för mig, men som det ser ut nu så tror jag inte det.


Igår slutade jag 15.40, och 16.00 skulle jag vara hos min frisör, för att fixa iordning håret lite :) Hade ju egentligen bara tjugo minuter på mig, att gå hem och äta, och sen iväg igen!! Stressigt, men det gick :) Och nu är det äntligen, äntligen FREDAG, och det är dags för helg!!! Gött!!


 


Förresten, ni som ännu inte gillat mitt julrim, gör det! För er som inte vet vad jag pratar om, det är nämligen så att jag är med och tävlar om en backstage-träff med Timoteij på Julkalaset. VIP-biljetter har vi till kalaset, och det ska bli så fantastiskt roligt!! Här hemma fixar och jobbar jag för fullt med julklappar till tjejerna. Mycket är redan klart, men det är ändå en del kvar :) Men det är en rolig syssla, att fixa iordning julklappar till människor man älskar, så jag klagar inte ♥ Men som sagt, en julträff med finaste tjejerna är det som jag är med och tävlar om! Det ända DU behöver göra, för att hjälpa mig att nå min juldröm, är att gå in på Familjens Julkalas facebooksida, och gilla mitt julrim!


 


Familjens Julkalas fb-sida, där hittar du mitt julrim!! Under denna bild ser du en massa kommentarer, och i en utav kommentarerna har jag skrivit ett julrim, gilla det!!! :) Tusen, tusen TACK! ♥ Och ni som redan gillat, TACK!!!!


Nu måste jag ta tag i lite grejer här hemma!!! Ha en fortsatt fin fredag, så hörs vi om en stund. Puss!

Av Sara - 10 november 2011 19:12

 

Är lite i chock nu, måste jag säga!!! För vet ni vad?! Mina änglar, finaste Timoteij, kommer att delta i nästa års Melodifestival!! Helt galet....!!! Det känns så himla roligt, för de är såå himla duktiga och begåvade, så det är inte klokt!! När de deltog förra året blev det ju en stor skräll :) Låten som de kommer att tävla med heter "Stormande hav", och är en låt i musikstilen folketno. Helt galet vad det skulle vara KUL att uppleva detta på plats!! Men jag antar att biljetterna är hur dyra som helst, och att vissa städer redan sålt slut!! Vi får se hur det går, men jag håller tummarna för det bästa, såklart :) Änglarna mina!! ♥ Bästa som finns!!

Av Sara - 10 november 2011 17:11

Finaste ni, TACK, tusen tack, alla ni som redan gillat mitt rim!! Det betyder sååå mycket, och jag är så himla tacksam!! Det är verkligen juldrömmen. Att få lite extra tid med mina favoriter, julkramas, och så kan jag passa på att lämna över mina julklappar till tjejerna, som jag jobbar med ♥


Gå in på Familjens Julkalas facebooksida, och scrolla ner en bit på sidan, så hittar du denhär bilden:


 


Och under den här bilden ser du en massa kommentarer, gilla då min kommentar, där jag skrivit mitt rim :)


Tusen TACK! ♥

Av Sara - 7 november 2011 19:13

Hej!! Hur är läget? :) Har har det jättebra! Idag var ju första dagen i skolan efter lovet. Otroligt härligt att få träffa alla igen, och att komma tillbaka till verkligheten, samtidigt som man mest av allt skulle vilja dra täcket över huvudet när man ska gå upp på morgonen. Usch, det är det enda negativa, annars är allt bra :) Idag har det annars varit en helt vanlig skoldag. I eftermiddags tog jag med syster på en promenad här i Gudhem, och så passade vi på att hämta ut posten :) Sen har det blivit mycket plugg!!! Det är en hel del läxor och prov som gäller nu veckorna framöver. Men snart är det faktiskt jul, så det gäller att kämpa på och göra sitt bästa nu de sista veckorna!! :) I eftermiddags har jag också pysslat och dekorerat lite grejer. Jag håller det hemligt ett tag till :) Snart ska jag bege mig ner till tvn, tända ljus och bara mysa!!


Än en gång TACK, tusen tusen tack, alla ni som gillar mitt julrim på Familjens Julkalas-facebooksida!! Det betyder så innerligt mycket, och jag är såååå tacksam!!! Så TACK alla!! Det som gör mig extra glad, är att många andra, som inte är mina vänner också gillar det :) Tack!! ♥


Ha en fin kväll, och var rädda om er!! ♥


Vi hörs imorgon!!


Varma kramar ♥


 

                Jag och syster på Gotland i somras. Sommaren på Gotland ♥ Saknar!



Av Sara - 6 november 2011 19:08

 

                          Bild som jag tog på änglarna, när vi träffades 4 september i år ♥


Ha en underbar kväll, allihopa!! Imorgon är det måndag, härligt....!!! Det här lovet har verkligen gått fort, men precis som jag skrev i förra inlägget, så ska det faktiskt bli rätt gött att komma tillbaka lite till verkligheten igen, efter en underbar ledighet :) Vi har en hel vecka framför oss, med en massa möjligheter!! Nu ska vi tillsammans ta till vara på veckan som kommer, och göra den riktigt bra!! ♥


Önskar er en fin kväll!! Kramar ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards