sarasvensson

Alla inlägg den 1 januari 2012

Av Sara - 1 januari 2012 21:29

 

                                                            Jag skålar in 2012!!!


Nytt år. Nya möjligheter. Jag älskar ordet möjligheter! Tänk vad mycket man kan visa och göra under ett helt år. Det är helt otroligt! Det känns lite smått overkligt att det redan är 2012 tycker jag. Året som gått har varit helt fantastiskt! Och jag hoppas att det har varit det för er också. Det har hänt massor med roliga och spännande saker, som jag är otroligt glad över. Mina favorittjejerna har jag fått träffa massa gånger under året som gått, och då förstår man verkligen vad som betyder mest. Tid med de man älskar. Jag har kämpat på med skolan, och fortsätter naturligtvis att göra det. En termin kvar, sen är det gymnasiet som gäller!


Jag har tillbringat massor med tid med människor jag älskar. Min kära familj och mina fina vänner är en stor del av livet, och de betyder så mycket. Jag vill glädjas av allt fint som hänt under 2011, och blicka tillbaka på alla underbara minnen. Speciellt alla fantastiska minnen och träffar med Timoteij. Det är alltid lika härligt att träffa tjejerna! Och det ska bli så spännande att se vad detta året har att erbjuda, vad det gäller Timoteij-träffar.


Nu har vi ett helt nytt år framför oss, och jag tror att det kommer att bli jättebra! Vi alla får göra året till det bästa någonsin! Njut av livet, och ta hand om er. Ägna tid med de ni tycker om, och gör sånt som ni tycker är kul. Det mår man nog som allra bäst utav! När man umgås med värdefulla människor, och gör sånt som man älskar. Det är lycka! Jag har jullov nu, och det är så obeskrivligt underbart med ledighet. Några veckor kvar, sen startar skolan igen!


2012, here we come!!!!! Nu gör vi detta till ett obeskrivligt år, tycker jag!! Och till ett år som vi kommer att minnas väldigt väldigt länge. Låter det bra?!:) Puss ♥

Av Sara - 1 januari 2012 18:15

 

Dessa fina skor fick jag utav min kompis Sanna, när hon var här på nyår. Kilklacken är 8,5 cm och platån är 2 cm. Fantastiska att gå i, och sååå mycket lättare med kilklackar än siluettklackar. Tusen TACK!!

Av Sara - 1 januari 2012 16:18

Underbart med ett nytt år! Tänk vad mycket vi har framför oss! Så många möjligheter, och förhoppningsvis ett år med massvis av lycka, glädje och kärlek. Jag tyckte att vi gjorde 2011 till ett riktigt bra år! Men nu ska vi göra 2012 till ett ännu bättre! Jag har mycket kul att se fram emot, och det är många spännande saker som kommer att hända det här året. Jag har stora förhoppningar, och det ska man ha tycker jag! Här kommer massvis med bilder från gårdagen, nyårsafton.


     

 

Sanna var snäll och fixade make!! TACK snälla!!


                 

   

Såhär såg jag ut igår! Skinnshorts från H&M, blus från VILA, strumpbyxor från Åhléns City, halsband från ginatricot. Till det körde jag på mina pumps från BikBok, plus silverglittriga naglar!

       

 

Marschaller är ett måste på nyår!! Vi har alltid vid vår entré. Supermysigt och jättefint!!

Årets nyårsdukning gick i guld. Med guldiga serpentiner och mina guldstjärnor. Tips! Om ni vill dekorera brev, kuvert, kort eller någonting annat med små guldiga dekorationer, så finns det massvis med sådant att köpa på HemCompaniet i Lidköping. En av mina favoritaffärer! Jag köpte en stor burk med guldstjärnor där för bara 19 kr. Det finns ocskå granar, hjärtan mm.

   

Här ska vi precis gå iväg och smälla raketer! Det hör ju verkligen nyår till tycker jag, och det har vi haft som tradtion sedan flera år tillbaka. Sorry för prickarna på bilden, vet faktiskt inte varför det blev så, tyvärr.


   

Fantastiska fyrverkerier!! Vi hade två stycken tårtor i år, med massa fint!! Så galet häftigt att stå och titta på. Det är såå fint!!
 

Bubbel ska det vara vid tolvslaget.

 

Jag skålar in det nya året tillsammans med fina människor!! Fantastiskt...!!

Av Sara - 1 januari 2012 15:35

Här kommer lite bilder från min fantastiska nyårshelg! Vi har haft det såå underbart! Bilder från nyårsafton kommer i ett serarat inlägg, för det blir så långt annars.

      

Vi har spelat Alfapet och bara myst tillsammans! Detta är nog det absolut roligaste spelet som finns! Har ni spelat??


   

Fina Sanna hade tagit med sig massor med färg och penslar, och en jättestor tavla! Vi målade i starka färger, fint!


      

Här fixar vi det sista, allt nästan klart...!!!


 

 

Färdigt!! Mycket färg, mycket former, samt med våra namn i ena hörnet! Superduperfint!


   

Vi fotade massvis, och jag tog uppgiften att hålla relfexskärmen!! Måste säga att jag gjorde ett fantastiskt jobb;)


Vi tog såklart mest kort igår, när det var nyårsafton!! Åhh, sååå kul det var! Ni ska få ett ordentligt inlägg med massa bilder om en stund!! Kramar ♥



 

Av Sara - 1 januari 2012 15:23

Hej!! Hur mår ni?? Här är det hur bra som helst! Våra nyårsgäster har precis åkt hem, och åhh vad vi har haft det härligt!! Det har varit helt fantastiskt att få fira in det nya året tillsammans! Vi har gjort massor med roliga saker, som ni snart kommer att få ta del utav. Massa bilder har jag såklart...!!! Jag har lagt över allt på datorn nu, så nu ska jag fixa till några bilder, och sen göra inlägg till er! Hoppas att ni hade en fantastisk nyårsafton igår! Här hemma åt vi underbar nyårsmat och bara myste! Tolvslaget var härligt, och alla raketer! Vi hörs snart, Puss ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards