sarasvensson

Alla inlägg den 5 januari 2012

Av Sara - 5 januari 2012 19:34

                                                             


Nu har jag äntligen beställt ett skal till min mobil! Det blev det här turkosa plastkalet, superfint. Eftersom att mobilen är så ny, så vill man ju självklart inte att det ska bli en massa repor och skador på den, så det är betydligt mycket bättre att införskaffa ett snyggt skal som skyddar mobilen! Det har tagit lite tid det här med skalbeställningen. För det första måste man hitta en bra sida att beställa ifrån, sen är det ju modell, färg mm. som man ska beställa också. Jag beställde mitt skal från skalman. Där finns massor med bra saker, plus snabb leverans och ingen frakt. Toppenbra!

Av Sara - 5 januari 2012 18:01

   

Vit/blå randig bastopp från H&M.


     

Mörkblå huvtröja från ginatricot. Älskar modellen! Lite längre där bak, och kortare där fram. Tryck på framsidan och med världens grymmaste luva! :D Jättefint att vika upp ärmarna en liten bit.


   

Almanacka 2012. Det är ju nytt år, vilket betyder ny almanacka. Hittade den här superfina med bilder på rosor! Från Åhléns.


 

10-pack snoddar i olika färger från ginatricot.

Av Sara - 5 januari 2012 17:51

Hej! Hoppas att allt är bra med er ♥ Jag kom hem för en liten stund sedan, och tycker att det känns jättekonstigt att inte ha bloggat på flera dagar! Men så blir det när man är på semester:) Jag har iallafall haft det jättehärligt! Syster och jag packade iordning och fixade med lite grejer tisdag förmiddagen, sen lagade vi lunch och sen gick vi upp till busshållplatsen här i Gudhem, för att invänta bussen till Skara. Väl i Skara, gjorde vi ett byte och tog en annan buss till Lidköping. Det går alltid jättebra med bussarna, och det är aldrig något problem att byta. Skönt! Väl framme i Lidköping möter kära mormor upp oss på resecentrum. Underbart att ses igen! Min mormor betyder jättemycket för mig och jag är så glad över att vi har en sån fin kontakt. Det är guld värt. Jag känner mig verkligen hemma i Lidköping. Det är den absolut bästa staden som finns! Sen är det jättehärligt att bo hos mormor i några dagar. Man känner att man man koppla av, och man kan hämta kraft och energi. Det har varit väldigt mycket nu ett tag, så jag kände att det var väldigt rätt att åka ifrån allting i några dagar, andas ut och bara mysa tillsammans med kära.


På tisdagen myste vi och bara vilade oss. Superhärligt! På onsdag morgon var vi uppe tidigt och åt mysig frukost tillsammans, innan vi gjorde iordning oss för att åka till stan. Den obligatoriska shoppingrundan! Det finns många affärer i Lidköping som lilla Falköping inte har, så vi passar på när vi är hos mormor. Det blev några riktigt fina inköp, som jag lovar att visa om en stund. Idag passade vi på att sova lite längre och bara vila upp oss. Det blev en lång frukost och en promenad på förmiddagen, innan även mamma och pappa kom till Lidköping. Vi åt god middag tillsammns, och tillbringade resten av dagen där. Superhärligt har det varit, och jag hoppas innerligt att ni också har haft fina dagar ♥


Nu ska jag fota det jag köpt, och sen visa er....!!!!


Världens största kramar till er!!! ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards