sarasvensson

Alla inlägg den 10 januari 2012

Av Sara - 10 januari 2012 17:16

 

Jag har fixat lite i mitt lilla fönster! Två nya små krukor med växter från planteringen som jag gjorde på De la Gardie, när jag var med på florist-linjen en dag. Perfekt att kunna plantera om och använda på nytt! Sen är det ju alltid roligt med lite förändrig också:) Det var ju en julgrupp som jag gjorde, så nu när våren snart kommer, så piggar jag upp med lite grönt! Som fint matchar min gröna ram med en bild på favoriterna. Jag tyckte att det blev riktigt fint och bra!


Hoppas att ni mår bra, och att eran vecka börjat på bästa sätt. Idag var det första dagen för mig i skolan, efter ett otroligt härligt och långt lov. Jag har bestämt mig för en sak, och det är att göra det här året till "mitt" år. Jag ska kämpa gör att nå mina drömmen, och göra livet så mycket finare genom att varje dag tänka på vad jag nå. Så tycker jag att ni också ska tänka! Glöm året som gått, ladda all energi ni har, och lägg det på något som ni tycker är viktigt. Skola eller jobb, ja, vad det än kan vara. Gör vardagen så mycket finare genom att tänka på vilka enorma mål du kan nå. Ta varje dag som den kommer, och njut av livet. Ta dig tid du vill komma, och kämpa för de betygen du vill ha! Det är när man kämpar, som man verkligen förtjänar. Kom igen nu, allihopa! Ett grymt år, det är vad det kommer att bli :D Puss ♥


Av Sara - 10 januari 2012 16:54

   

Idag fick jag hem mitt mobilskal, som jag beställde för några dagar sedan!!! Jag beställde det ifrån en superbra sida här på nätet, som heter skalman. Klicka HÄR så kommer du till deras sida. De har jättebra grejer till bra priser och heller ingen frakt. Bland det värsta jag vet är när man tvingas betala en dyr frakt, bara för att få produkten hemskickad, men det slipper man på den här sidan! Gå in och kolla ifall ni behöver nytt skal till mobilen eller andra mobilprylar, rekomenderas varmt! Jag har ju en Samsung Galaxy Young, och det finns massa modeller som bara passade till den!! Både silikonmodeller och plastmodeller. Jag har plast, den turkosa varianten:) Blev såå fint tycker jag!! Och kanonbra att sätta på ett skal nu i början, när mobilen är ny, som skyddar mot märken mm.


Hoppas att ni har en fin dag!! Hörs snart, KRAM sålänge!! ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards