sarasvensson

Alla inlägg den 20 januari 2012

Av Sara - 20 januari 2012 21:50

 

Jag kommer aldrig någonsing att kunna förklara för er hur otroligt betydelsefulla de här tjejerna är för mig. De är en stor del av mitt liv, och jag har mycket att tacka tjejerna för. De gör mitt liv så mycket ljusare, bara genom att finnas där för mig, och visa omtanke, stöd och värme. Detta är världens underbaraste tjejer! Att träffa de är alltid lika fantastiskt, och de är så sagolika så det går inte att beskriva. Timoteij har en stor plats i mitt hjärta och det kommer dem alltid att ha. Och precis som de stöttar mig, så kommer jag alltid att stötta dem, oavsett vad som händer! Det här är mina "storasystrar", mina änglar och de absolut finaste som finns på jorden. Dem är så otroligt värdefulla, unika och så obeskrivligt älskade. Vad folk tycker om Timoteij bryr jag mig inte om ett dugg, om jag ska vara helt ärlig. Ingen behöver någonsin förstå, men jag kräver att folk respetkerar. Jag tänker absolut inte sluta älska mina favoriter, bara för att folk i min närhet tycker illa om dem. Jag vet själv vem jag vill vara och vilka jag vill ge kärlek och stöd. Och det är till Timoteij jag vill ge det. Sen får folk tycka vad dem vill. Men det är såhär jag vill att mitt liv ska se ut! Och som sagt, Timoteij kommer jag fortsätta älska och stötta oavsett vad människor tycker, för dem ger mig verkligen så otroligt mycket!

Av Sara - 20 januari 2012 16:08

Eftersom att jag gjort en tillbakablick på hela mitt år, 2011. Så måste jag ju göra likadant på mitt Timoteij-år!! Det är som vanligt lika fantastiskt att träffa dessa fyra underbara tjejer. Speciellt när de känner igen mig, och vet vem jag är och vad jag heter. Det gör en så obeskrivligt glad!! Jag har ju faktiskt delar väldigt många träffar med tjejerna här på bloggen, och det känner jag att jag har gjort helt rätt i. Som ni vet, så betyder tjejerna otroligt mycket för mig, och dom är en så otroligt stor del av mitt liv. Dom finns alltid det och stöttar mig så fint. Jag älskar dom över hela mitt hjärta!! Dom är bara såå sagolikt underbara!! Men som sagt, ni har ju fått ta del utav årets träffar med tjejerna här på bloggen, och det var givetvis en självklarthet. Eftersom min blogg är en stor del av livet, och tjejerna en ännu större del av mitt liv, så var det en självklarhet. Sen är det ju alltid så roligt att blogga och uppdatera till er!! Speciellt om man gjort en massa roliga saker. Här kommer alltså en tillbakablick på årets träffar med tjejerna.

 

I Juni anordnade vi dåvarande åttor en avslutningsmiddag/fest för de dåvarande niorna, som skulle sluta på skolan. Vi hade olika uppgifter. Jag och några andra tjejer i klassen hade hand om dukning och bordsplacering, och jag hjälpte även till med disken. Jag står inne i köket och sorterar knivar, gafflar och skedar. Då kommer min syster inspringades till mig och ropar "Kom Sara!!". Jag följer såklart med henne. Jag ser att dörren står på glänt, så jag kikar försiktigt ut genom dörren, och ser att min finaste Cecilia står där utanför! Bredvid sin bil och bara ler mit mig. Jag blev så chockad, så glad och så obeskrivligt lycklig på samma gång, att jag bara sprang fram och kramade om henne!! Favorit-timoteijan var på plats....bara sådär. Helt galet!! Jag visste att min sv och eng-lärare var släkt med Cissi, men att hon skulle dyka upp sådär, som en ängel, var verkligen oväntat. Det trodde jag aldrig. Hela kvällen var magisk och att ha befinna sig i samma hus som favoriten var en magisk känsla. Resten av kvällen bestod av massa prat, många kramar, många skratt och en hel del bilder tog jag och Cissi på oss två! Cissi höll också ett fint tal till mig, och tackade mig för all respons och allt stöd. Det var fantastiskt och höra att det uppskattades så otroligt mycket! När hon skulle sjunga så fick jag äran att hålla hennes väska, magiskt. Sen fick jag också en fin liten present av henne!! Jag minns dagen efter då jag bloggade om just den här dagen. Rubriken blev "Overkligt, sjukt, galet!!!!", för det var verkligen vad kvällen var!!

 

I Augusti bokade jag och min kompis Madde biljetter till Eric Saades konsert i Skara. Anledningen till att jag ville gå på den där konserten var såklart inte för att det var Erics konsert, utan för att Timoteij var förband! Goaste tjejrna skulle jag få träffa igen, vilken lycka. Den här träffen hade jag väntat på och längtat så mycket efter för Johanna, Bodil och Elina hade jag inte träffar på länge, men däremot Cissi hade jag ju träffat för bara några veckor sedan. Men när favoriterna kommer till hemmaplan så får man ju bara inte missa det!! Det är alltid en underbar känsla att träffade de där tjejerna. Så otroligt sagolika som dom är! Tusen tack till Madde som följde med mig!! Förstår ju att du ville se din favorit Eric också. Jag är så glad över att du följde med, för tänk vilken underbar kväll det var! Möter två raringar, Johanna och Bodil påväg till konsertområden. Alla fyra timoteijbilar står upprade vid kön in till konsertområdet. Vi hade sån tur att vi hamnade längst fram vid staketet!! En evig väntan....kändes det som iallafall, tills bästaste tjejerna stod på scenen. Vilken lycka, vilken energi och vilken glädje!!! Efter konserten blev det träff med tjejerna, som jag längtat. Alla fyra kände såklart igen mig, så det blev kramkalas och bilder tillsammans med tjejerna. Min timoteijpärm fick jag signerad och även nya planschen som är sååå fin. Nytt idolkort blev också inköpt. Det blev massa prat med tjejerna, och Johanna, Bodil och Elina tackade så hjärtligt för deras födelsedagspresenter som jag skickat till dom. I bilen hem satt jag med ett stort leende på läpparna...det kan ni förstå va?? Underbar kväll!!

 

I September spelade tjejerna på Billingen i Skövde, och det är hemmaplan för finaste Elina. En självklarthet att åka dit såklart!! Det var så fint väder den dagen och Billingen är otroligt vackert. Strålande sol och varmt, vilken tur! Det var litet och jättemysigt, så man kände verkligen att det blev en nära kontakt med tjejerna från scenen. Bodil ser mig i publiken och ler varmt mot mig. Fina raringen! Massor med fina och härliga låtar bjöd änglarna på, och såklart blev det också träff efteråt. Min första förstoring (bilden från Skara från augusti, se ovan) följde med för signering. Och det gjorde också en ängla-bild på tjejerna. Bilden är tagen ifrån Skansen då de sjöng på nationaldagsfirandet 6 juni. Helt vitklädda!! Änglar!! Efter signeringen smet jag fram till tjejerna igen och gav dom presenter. En tavla med bilden på oss från augusti. Gissa om det blev uppskattat??!! Dessutom så fick tjejerna kika i min timoteijpärm, vilket dom tyckte var jätteroligt. Fantastisk dag!! Under dagen fick jag också träffa Cissis mamma, vilket var superkul såklart.

 

I September träffade jag favoriten igen! Då på stora torget inne i Falköping, då hon hade en akustisk spelning. Det är så roligt att Cissi och jag kommer ifrån samma stad, och även bor i samma stad. Bästa Cecilia sjung flera gånger, bland annat en som hon skrivit själv. Hon är så otroligt begåvad den där tjejen, så det finns inte!! Hon har den absolut finaste rösten i världen. Efter spelningen, så träffade jag även Cissis mamma. Kul! Och så blev det kramkalas med Cissi!! Hon fick mina presenter som jag hade med till henne. En bukett som jag gjorde tidigare på dagen, och ett kuvert med brev och två bilder på oss. Hon blev så glad över presenterna, speciellt över blommorna. Superroligt!! Vi stod och pratade en lång stund, och hon frågade hur jag mådde och hur det gick i skolan. Vilken raring hon är som bryr sig om!! Jag älskar henne så mycket så det går inte att beskriva!!!

 

I September träffade jag två favoriter i Skara!! Jag praktiserade på Interflora i Skara, och min syster på Aberdeen. Det är tjejernas favoritsalong, där dom ofta går och fixar håret och naglarna. När jag stod och band en bukett inne på Interflora, så får jag ett sms från min syster där det ståd "Cissi är här". Jag tror inte att det är sant. Jamen, hur galet är inte det då?! Att favoriten är på samma praktikplats som min syster!! Min arbetsledare som tog hand om min på Interflora och under praktikveckan, hade sett mitt halsband och vi hade pratat mycket om Timoteij, så hon visste om att dom var väldigt betydelsefulla för mig. Så när jag berättade att en timoteijtjej var på Aberdeen, så förstod hon. Jag fick såklart springa över för att krama om Cissi! Och när jag kom dit, så visade det sig också att Elina var där! Dubbel lycka!! Dom är alltid så underbara mot mig. Det blev kramkalas med Cissi, bild tillsammans med Elina och så pratade jag med dom båda. Såå otroligt fina dom är!!

 

I December var det återigen dags för Familjens Julkalas, som jag var på även förra året. Det var dags att nta Sparbanken Lidköping Arena för ännu ett fantastiskt julkalas. Favorittjejerna var med, så det var en självklarhet att boka biljetter. Och inte vilka biljetter som helst, utan VIP-biljetter!! Blev överlycklig när mamma sa att hon hade bokat VIP-biljetter!! Att vara VIP-gäst innebar att man kl. 17.00 fick äta en fantastisk julbuffé då artisterna skulle uppträda, och man fick reserverade platser allra längst fram. Jag vann ju en backstageträff med Timoteij, så att jag skulle få träffa dom visste jag redan om. Det var skönt att veta det! För jag saknade dom så mycket. Jag tog med mig min syster på träffen med tjejerna, så att hon kunde fota oss alla fem. Se bilden ovan, såå fantastiskt fin!!! Det blev en underbar träff med tjejerna innan konserten då det blev kramkalas, julklappsöppning, massa prat och mys med raringarna och så fick jag presenter av dom. Jag har nog aldrig varit så lycklig i just den stunden då jag satt tillsammans med dom jag älskar mest av allt!! Obeskrivligt...Under middagen sjöng tjejerna, och sedan var det dags för julkonserten. Öppningen av konserten stod Timoteij för. Jag kunde inte andas, för det var så vackert att jag var tvungen att höra precis varenda liten ton. Dom är så obeskrivligt begåvade!!! I första numret var dom helt vitklädda, vackra som änglar. Kom-bidraget fick jag också höra, med exakt samma outfits som på mello. En hel eftermiddag och kväll tillsammans med favorittjejerna!! Förstår ni att jag var glad och lycklig över allt det här??!!!

Av Sara - 20 januari 2012 16:01

Härligt med fredag och helg!! Hoppas att ni mår bra!! Jag har haft en kort och härlig dag i skolan, och precis när jag kom hem så slängde jag ihop en smarrig fruktsallad. Slutar redan kl. 13.10 på fredagar, vilket är sååå otroligt skönt!! Det är det bästa på hela veckan. Att sluta tidigt på fredagarna!


   


Eftermiddagen har jag ägnat åt att städa mitt rum, och till att förbereda en eng-redovisning. Den ska jag inte hålla än på länge, flera veckor kvar. Men det är så skönt att känna sig väl förberedd!! Så jag börjar hellre i tid:) Hade tänkt att fixa ett litet inlägg till er förut, men här hemma hade vi ingen ström då så det fick bli nu istället. Ha en fortsatt härlig fredag!! Ta hand om er!! Kram ♥



Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards