sarasvensson

Alla inlägg den 19 januari 2012

Av Sara - 19 januari 2012 17:48

Hej fina ni! Hoppas att ni mår bra. Tyvärr, tyvärr finns inte så mycket tid kvar till bloggen nuförtiden. Det är jättetråkigt såklart, eftersom att jag älskar att skriva och uppdatera till er!! Det har jag gjort i snart två år nu, och älskar det fortfarande. Det är svårt att tröttna, när ni alltid är så himla fina och snälla, som skriver så mycket fantastiska saker. Blir så varm och glad i hjärtat! Jag vet att jag ofta skriver om min tidsbrist till bloggen, men det är så viktigt att ni vet, och att ni förstår!! Jag går sista året på grundskolan nu, alltså i nian, och om bara några dagar ska jag välja till gymnasiet. Det känns helt fantastiskt för jag ser verkligen fram emot att få börja på en ny skola!! Såklart det kommer vara nervöst, men det ska bli spännande och väldigt roligt på samma gång. Jag lägger ner all tid på skolan nu, och det tror jag att ni förstår varför. Givetvis satsar jag högt och vill ha de betyg jag tycker att jag förtjänar. Så det är anledningen. I helgen nu tex. måste jag sitta med massor av saker, för i kommande veckan är det fullt varje dag!!! Jobbigt, men samtidigt skönt att få saker och ting gjort.


     

Mycket plugg har det blivit nu i eftermiddags. Har suttit ända tills nu med no och engelska...Phu, bara att kämpa på!! Imorgon är det fredag, så otroligt skönt!! Det blir kort dag i skolan vilket alltid är härligt. Ska försöka hinna med att ta mig en långpromenad imorgon också, känner att jag behöver det. Sen måste jag städa också!! Åhh, blir galen på att det är så otroligt mycket att göra!!! Men jag antar att det bara är att ta del lungt och jobba på :) Haha!! Nog blir det att jobba resten av veckan. Har till exempel två uppsatser att skriva nu, för att bara tala om en liiiten del av allt i skolan för tillfället. Men snart är det lov, och då ska jag fokusera på mitt mopedkörkort och åka till Göteborg! ♥ Det blir nice det!!!


Nu ska jag äta middag med fina familjen. Underbart när alla är samlade! Hoppas att ni har en bra dag, allesammans!! Och så ni vet nu, så blir tyvärr inte uppdateringen den bästa i helgen nu och några veckor framför, är såå glad att ni ändå kikar in och besöker mig! Det är guld värt. Får jag lite tid över, så är givetvis bloggen i första hand!! TACK för att ni förstår ♥ KRAMAR!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards