sarasvensson

Alla inlägg den 5 maj 2012

Av Sara - 5 maj 2012 18:22

 

Gjorde en bukett för en liten stund sedan!! Syster och jag har varit och sprungit i skogen, så på vägen hem stannade vi intill vid ett av vitsippeställena och jag passade på att plocka en bukett. Dessutom fick jag syn på fyra blå blommor som såg så fina ut. Jag utgick ifrån de blåa blommorna, sen gjorde jag en bukett runt om de med vitsippor. Till sist satte jag runt lite gröna blad. Tycker det är så fint när det är grönt runt om! Kan faktiskt ta och fixa ett inlägg med bilder på lite buketter jag gjort :) Kram på er!

Av Sara - 5 maj 2012 15:18

Detta kör jag på imorgon!! Jeans och halsband från ginatricot, t-shirt och skärp från H&M. Ljust och fint, precis som det ska vara på våren enligt mig :) Det blir Converse eller kängor, beroende på väder. Och skinnjacka eller vårjacka, också beroende på väder;) Haha, vi får alltså se hur det blir! Bara ingen snö kommer så är jag glad.. :)


Puss på er fina ni!!


Av Sara - 5 maj 2012 15:06

Hur är läget? Här är det jättebra!! Jag passade på att ta mig en skön sovmorgon idag, innan det var dags att ta tag i dagen. Jag har varit så himla trött de senaste dagarna!! Det har varit mycket i skolan de senaste veckan, prov och läxor. Och man har inte fått så mycket sömn som man behövt.. Så det var himla skönt att få sova ut! Jag har inte så mycket annat för mig hittills idag förutom att jag har pluggat en massa!! Älskar att vara flitig och ta tag i saker. Gör jag inte det som jag har bestämt mig för att göra, så bli jag besviken på mig själv. Så det här med att sitta några ar med läxor och plugg passar faktiskt mig jättebra! Klart det är tråkigt, men samtidigt kan man inte stjuta upp allting. Det är gött när det är klart :) Då ska man vara stolt!!


Just nu har jag skrivit klart en SO-redovisning som jag ska hålla på torsdag nästa vecka. Förmiddagen ägnade jag åt att plugga idrotts-teori till provet på tisdag, och tyska till provet på torsdag! Snart är det dags för NO!!


 

Bjussar på ännu en fin bild från min mormors trädgård i Lidköping.


Snart ska ni få se hur jag kommer att se ut imorgon!! Då ska jag nämligen åka till Lumber och Karle i Kvänum för att äta middag med en massa härliga människor eftersom att min farfar fyller 80 år. Det ska bli så roligt!


Kika in snart :) Kramar ♥


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards