sarasvensson

Alla inlägg den 8 maj 2012

Av Sara - 8 maj 2012 19:16

Hej! Hoppas ni mår bra. Det är mycket i skolan nu, vilket resulterar i sena blogginlägg...men så får det blir. Prioriterar skolan mest av allt just nu!! För som jag skrev för några dagar sedan, så har jag lite smått panik över allt som ska hinnas med och lämnas in innan jag går på sommarlov. Det är stressigt och väldigt krävande, men jag har bestämt mig för att det ska gå. Och det håller jag fast vid! Idag har jag haft en vanlig dag i skolan, och hela eftermiddagen har jag suttit och pluggat. Nu på kvällen har jag dessutom börjat skriva en låt!! Som ni kanske redan vet så skriver vi just nu låt med text och musik och musiken. Superkul! Jag har skrivit några låtar redan, men jag har inte blivit helt nöjd med dem, så därför satte jag mig idag för att skriva en ny. På dagens lektion bestämde jag vilken ackordföljd jag skulle ha genom låten, och såg till så att ackorden passade bra ihop....superviktigt!! Sen nu på eftermiddagen har jag skrivit musiken samt texten. De två verserna, bryggan och refrängen är klara!! Nu återstår bara ett litet mellanspel, som jag ska försöka fixa med så fort jag hinner :)


Det är verkligen superkul att skapa musik!! Men om jag ska vara helt ärlig så trodde jag nog inte att det skulle vara så pilligt som det faktiskt är.. Jag hade nog föreställt mig att det skulle vara enkelt att både skriva texten och musiken, och att få allt att låta snyggt tillsammans. Det är ett evigt pusslande! Man ska absolut inte få något man skrivit att påminnas om en annan låt, varken vad det gäller musiken eller texten. Det har låtit konstigt en hel del, men nu är jag faktiskt på banan igen vilket är superskoj :) Låten ska jag spela upp på gitarr på tisdag och det ser jag väldigt mycket fram emot. Det här kommer bli superbra!! Och givetvis vill jag spela upp någonting som jag har jobbat hårt med och som jag är väldigt nöjd med :)


 


Nu ska jag ta mig en lång dusch och sedan åker myskläderna, goa mysdressen och härligaste duntofflorna på!! Jag är så himla trött idag, så ikväll lägger jag mig tidigt. Glömde säga att jag skrev ett prov i skolan idag :) Ett idrottsprov som handlade om sambandet mellan kost, motion och hälsa. Det gick jättebra! Bättre än vad jag trodde att det skulle gå, VG!!!! Om jag orkar så ska jag snart sätta mig och skriva lite på min biologi-fördjupning om snittblommor, annars får det vänta tills imorgon.


Kramar till er!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards