sarasvensson

Alla inlägg den 15 maj 2012

Av Sara - 15 maj 2012 17:18

Har precis kommit in igen efter en underbar promenad med mamma och syster! Vi har varit i en skogsdunga här i närheten och plockat massvis med guldvivor :) De är så fina!!


 

Vackra blommor i Stadssträdgården Lidköping.


Är väldigt sugen på en ny header!! Har ni några bra sidor som man kan göra det på?? Sen ska man ju hitta de perfekta bilderna också.. men det ska nog gå bra :)


PUSS på er!!

Av Sara - 15 maj 2012 15:51

Åhh vad jag mår bra just nu!!! Jag har nog inte mått såhär bra på länge :D Förlåt för dålig uppdatering, men tiden räcker inte alltid till till allt. Följ mig på twitter också, där uppdaterar jag flera gånger varje dag om vad jag har för mig. Det är mycket i skolan nu eftersom jag snart går ur nian. Det känns jättekonstigt men jag ser samtidigt fram emot att börja gymnasiet. Allt är så nytt och spänannde - men väldigt pirrigt! Idag spelade jag upp min nya låt för min musiklärare på musiken. Har ju berättat lite om det :) Jag har skrivit tre låtar och den första jag skrev blev jättebra, tyckte jag. Men efter någon vecka så var jag ända inte helt nöjd med den. Då var det svårt att komma igång och jag visste inte alls hur jag skulle he det. Tills förra veckan, då satte jag mig bara en liten på musiklektionen och tänkte igenom hur jag ville att det skulle vara. Jag löste allt vad det gäller ackord och musik, sen var det bara texten kvar. Herregud vad roligt det är!!!! Trodde nog aldrig någonsin att jag skulle bli så inspirerad av att skriva mer musik.. Det är galet kul och jag älskar det!


Nu är jag ledig från skolan i en väldans massa dagar - hur bra kan man ha det egentligen?! Ledig ondag, tordag, fredag, lördag och söndag.


Imorgon blir det skön hemmadag. Mycket som ska hinnas med då!! Bland annat lite planerig inför torsdagen, då jag ska åka till Lidkköping för att träffa Timoteij! Åh vad jag längar efter tjejerna nu!!! Fredag, lördag och söndag är jag i Malmö med min familj och roar mig :) Ser fram emot resten av veckan!!! Vad har ni för planer?


 

Blommor till er som är alldeles underbara som vill följa mig!! ♥


Kramar!!


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards