sarasvensson

Alla inlägg den 21 maj 2012

Av Sara - 21 maj 2012 19:41

Nu till fredagen i härliga Malmö! Efter en tidig uppgång var det dags för mysig hotellfrukost på "Hotel Noble House" var det dags att snabbt göra sig i ordning för att sedan ta tåget till Köpenhamn! Jag har besökt Danmark flera gånger tidigare, men aldrig Köpenhamn så det var jätteroligt att komma dit! Det är en otroligt vacker stad! Där gick vi hela förmiddagen, strosade omkring och kikade i affärer. Bland annat "New Yorker" som jag vet finns i Europas största städer :) Kommer ihåg att det fanns en sådan butik i London när jag var där förra året. Vi åt lunch på stan, kikade in på slottet och hade det hur härligt som helst!


         


     


 

Världens coolaste toaletter med finaste speglarna på Köpenhamns Kulturhus!!


Köpenhamn är en såå fin stad!! Det påminner mig om Västkusten :) Jätteroligt var det i allafall att besöka Danmarks huvudstad. På eftermiddagen tog vi tåget tillbaka till Malmö, där det återigen blev lite shopping. Syster och jag strosade själva runt på Malmös gator och hade det superhärligt! Trodde att det skulle vara betydligt svårare att hitta, det är ju trots allt en stor stad, men det gick faktiskt jättebra :)


 

Dessa underbara t-shirtar i pastellfärger fyndade jag på H&M! Har en liknande fast ceriserosa också :) Superfint till både jeans och jeansshorts.


   

Dessa underbara jeanshorts fick följa med hem från Köpenhamn! Köpta på New Yorker.


Sent på eftermiddagen blev det lite fix på hotellrummet innan det var dags för restaurangbesök! Vi åt en supergod middag på en restaurang som ligger vid Lilla torget. Minns tyvärr inte namnet dock!! Efter en lång och väldigt rolig dag, var det sedan dags att återvända hem till hotellet igen. Det är helt galet vad bra man sover på hotell!! Och inte tala om frukosten som väntar en när man har vaknat :)


Imorgon får ni ta del av sista dagen, söndag i Malmö!! Missa inte det :) Kramar ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards