sarasvensson

Alla inlägg den 4 augusti 2011

Av Sara - 4 augusti 2011 16:34

Hej! Hoppas att ni har en fin torsdag ♥ Snart helg! Sommarkursen rullar på hur bra som helst, och dagarna går verkligen jätte fort! Snart en vecka har gått, och det är mycket bättre än vad jag egentligen trodde, om jag ska vara helt ärlig. Imorgon, och sen helg, och sen är det en vecka kvar. Kommer nog att bli jätte bra! Jag är så nyfiken på vad ni har för er nu på sommaren! Ni har blivit väldigt dåliga på att kommentera, och det blir tyvärr så mycket tråkigare då. Ett tag skickade ni iväg en massa kommentarer, och då är blogg-lusten verkligen på topp! När man får tillbaks kommenterar och meddelanden ifrån er, då vet jag ändå att ni läser och att jag får tillbaka någonting. Så hoppas att ni börjar kommentera snart igen! ♥


I eftermiddags fick jag mig en ordentlig promenad i stan! Jag gick ända från Sommarkurs-lokalen till stationen, och därefter svängde jag in på Pressbyrån, för att köpa mig en frukt, och sen satte jag mig i busskuren och väntade på bussen. Passade också på att läsa några sidor i min bok, som jag började läsa för några dagar sedan. Jag är så dålig på att liksom komma på att jag ska sätta mig och läsa en bok, men när jag väl gör det, så kan jag sitta i flera timmar med boken framför näsan, ja, om det är bra såklart;) Vi lånade ju böcker i måndags, och jag valde en som faktiskt min syster har läst, och som hon tyckte var riktigt bra.


"Min typ brorsa", skriven av Johanna Lindbäck. Jag har ju inte kommit in i boken så bra än, har läst typ 50 sidor, men när man läser så kommer man in i handlingen bättre och bättre hela tiden och förstår allt mer. Lägg titeln och författaren på minnet, för det är en såå bra bok. Boktips!


Min mamma och syster har varit inne i stan en sväng idag, och när jag kom hem med bussen, så att dem dukat upp och gjort iordning fika, och som jag redan skrivit här i bloggen, så fullkomligt älskar jag små överaskningar! Enkla små saker, som inte alls är särkilt präktiga eller store, men som ändå räknas. Att någon sätter på min favoritlåt, som jag får vakna till på morgonen eller att någon gjort iordning fika när jag kommit hem från en lång dag. Och någonting annat som hunnit med idag är att hämta ut mina biljetter! Jag och kompis Madde ska till Skara den 13e augusti, och gå på Eric Saade och Timoteij-konsert! Det kommer bli sååå kul!! Och då får jag krama om mina favvisar igen♥


Två biljetter bokade! Jag längtar....!!!!


Jag tycker var väldigt längesen jag visade mina outfits här i bloggen, så jag tänkte att jag slänger in dagens!


Jeansshorts ginatricot, blommig tubtopp Axel&Ebba, vit jacka VeroModa.


Nu ska jag snart iväg på långpromenad med syster, innan det blir middag och mys på altanen med familjen. Hoppas att ni har en underbar dag! Puss!



Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards