sarasvensson

Alla inlägg den 18 augusti 2011

Av Sara - 18 augusti 2011 20:39

             

Jag har länge letat efter en eller flera gästbloggare till bloggen, som skriver varsitt inlägg varje vecka om något som intresserar en. Det kan vara allt från mode och inredning, till musik och roliga filmklipp. Anledningen till detta, är att jag vill ha en förnyelse i bloggen, samtidigt som ni får lära känna andra personer. Jag kommer själklart att blogga kvar precis som jag gör, men det kommer förhoppningsvis att dyka upp inlägg från fler personer.


På måndag börjar Julia att blogga här. Hon kommer att skriva om mode, och tipsa er om både plagg och accesoarer. Framöver kommer hon att blogga varje måndag.


Är du också intresserad av att gästblogga här hos mig? Mejla mig på sara.s_96@hotmail.com, så berättar jag mer. Puss och Kram!

Av Sara - 18 augusti 2011 19:21

Idag fick jag hem boken "Lindas blommor", skriven av Linda Ihreskog, som jag reserverade på biblioteket inne i stan! Den skulle ju egentligen avra utlånad till 4e september, men nu fick jag ju den flera dagar innan, vilket var bra:) Jag har tittat igenom hela boken, hela 280 sidor, och åh, vad man blir sugen på att göra eget! Man blir så otroligt inspirerad! Har ni sett något finare omslag!? Linda har alltså på sig en klänning gjord av riktigt blommor! Hur coolt!? Linda är florist, och har skrivit boken för att dela med sig av sina ideér. Boken rymmer en massa fina bilder, och både enkla och lite mer avancerade arrangemang! En hel del kransar och buketter, men också glasdekoration och blomsterpaket. En mycket bra bok, med andra ord!


Av Sara - 18 augusti 2011 10:09

Hej på er! Hoppas att ni har en fin torsdag♥ Vad har ni för er, nu sista sommarlovsveckan? Själv tar jag det så lungt som möjligt, och bara vilar mig inför skolstart. Fyra lediga dagar, sen kör vi igen! Hoppas att ni njuter för fullt♥ Idag tog jag en skön sovmorgon, och sedan väckte syster mig och hade gjort iordning frukost:) Hur gulligt!? Jag älskar verkligen sånna där små överaskningar, men som man blir så otroligt glad utav! Igår beställde jag lite fotoprodukter från en jätte bra sida som heter photobox. (länk)

Jag har inte beställt där tidigare, och det här är första gången, men en kompis till mig beställer ofta därifrån och tycker att det är en jätte bra sida! Det är inte alls höga priser heller, så det som kostar mest, är egentligen frakten...

Jag beställde en jätte stor fotoposter, dvs. förstoring, på mig med Timoteij. Och sen 7 lite större foton:) Som jag skrev igår, så lovar jag att visa det när det dimper ner i brevlådan!


Jag i Skara, utanför Djäknesscenomårde, med de fantastiskt fina Timoteijbilarna i bakgrunden!


Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt! Jag älskar verkligen sånna dagar, då man bara är hemma och inte har något som helst inplanerat. Så himla härligt att bara ta dagen som den kommer, tycker jag. Syster och jag ska strax iväg på långpromenad, och sen fixa lite här hemma. Är sugen på att göra en bukett idag också. Embla och Troja ska som vanligt få komma ut i hagen, men regnet hänger i luften, så vi får avvakta lite med det. Det ska också göras lite delprov inför mopedkörkortet också! Nu när man är ledig och inte skolan har börjat, så får man passa på! Det blir så jobbigt sen, om man har en massa delprov och tester kvar, och man samtidigt har en massa läxor och prov i skolan. Ha en underbar dag, och var rädda om er! Puss♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards