sarasvensson

Alla inlägg den 15 augusti 2011

Av Sara - 15 augusti 2011 21:35

Hoppas att ni alla har en fin kväll♥ Jag ska strax lägga mig, är såå trött! Jag var ju tvungen att gå upp halv sju imorses, och sen har det varit full fart med mopedkörning och annat hela dagen. Är så trött nu! Tänkte att jag bara kunde slänga in ett hej, och hoppas att ni mår bra, innan jag säger tack för idag:) Har ni förresten sett att nya header dykt upp!? Min fina kompis Sanna gjorde den till mig idag, skickade den och nu sitter den redan uppe! Härligt! Jag tycker den är såå fin, och den passar så bra med färgerna. I like it! Nu i veckan ska jag hinna med att fixa ett stort inlägg från Skara-konserten i lördag också! Bara så ni vet, jag har inte glömt bort det, det är bara det att jag inte fått över alla bilder än! Dom flesta togs ju på min kompis systemkamera, och dom får jag snart:) Vill ju göra ett riktigt stort inlägg med alla bilder! Och då ska jag även berätta allt för er:) Har så mycket att berätta, så ni anar inte....!!


Imorgon ska jag passa på att ta en riktigt skön sovmorgon! Har ju inte gjort det på väldigt väldigt länge, så jag känner att jag behöver det nu:) Imorgon ska jag storstäda rummet och plocka iordning och greja. Sen skulle jag ju städa Embla och Trojas bur också, men den hann vi städa redan idag:) Nu kallar sängen! Sov gott, så hörs vi imorgon!♥ Puss och godnatt!

Av Sara - 15 augusti 2011 14:04

Idag har jag varit inne i stan och övningskört, inför mitt mopedkörkort. Vi började 8 imorses, och jag var klar vid 13. Phu, vilken dag! Imorses vräkte verkligen regnet ner, och det har det nästan gjort hela dagen. Det gick iallafall jätte bra med övningskörningen! Jag trodde inte att det skulle gå så bra, som det gjorde:) Så jag är jätte nöjd! Nu är det bara att fylla år kvar, vilket jag gör 23e, och sen skriva provet, så får jag ut och åka på vägarna sen!


Jag var både frusen, trött, hungrig och helt genomblöt när jag kom hem. Så jag åt direkt, och sen kröp jag ner i ett ljuvligt skumbad. Mmmm!! Jag älskar och bada! Det är så mysigt, speciellt när man är frusen och på hösten och vintern är det ju bara för underbart!


Jag har en spalåda i badrummet, där det finns massor av krämer, ansiktsmaskar, badsalt i olika dofter, skrubbsvamp och badoljor.


Det är kallt och regnigt idag, så jag håller mig inne! Imorgon är det dock mer att göra, då både Embla och Trojas bur och rummet ska bli städat. Men resten av denna dag, är det vila som gäller!:) Hoppas att ni har en fin måndag, och att eran veckan har börjat riktigt riktigt bra! Vi hörs sen! Puss!


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards