sarasvensson

Alla inlägg den 27 augusti 2011

Av Sara - 27 augusti 2011 13:37


På fredag börjar Karin att blogga här på sidan! Hon kommer att blogga varje fredag, och skriva om kändisar och skvaller. Hon kommer att tipsa er om bioaktuella filmer, uppdatera er i kändisvärlden och skriva om allt möjligt som rör kändisar och svaller!



Julias inlägg kan du läsa på måndagar. Läs hennes första inlägghär


Sannas inlägg kan du läsa på torsdagar. Läs hennes första inlägg här


Hoppas att ni har en bra dag, allihopa! ♥

Av Sara - 27 augusti 2011 09:21

Hej! Hur har ni det? Jag har det jättebra! Igår slutade jag skolan jättetidigt, vilket alltid är himla härligt, speciellt på fredagar! Det var en stressig och intensiv dag, men som sagt, väldigt kort och härlig:) Efter att jag kom hem från skolan igår passade jag på att njuta så mycket av dagen som möjligt. Det blev promenader, eftersom det var hur varmt och skönt som helst, och så passade jag på att städa både Embla och Trojas bur plus rummet, och prinsessorna fick även vara ute en lång stund. Så himla härligt att hinna med mycket och beta av på "att göra-listor"!! Igår kväll åt vi middag på altanen, grillat:) Jag tycker verkligen att man ska passa på att njuta fullt ut nu på den allra sista sommaren. Tidigare i veckan var det ju jätte kallt och man kände väl att hösten var på väg, men vad händer nu då!? Jo, det blir jätte varmt och skönt! Jag hade hört att det skulle bli en sån där omvändigt, på sensommaren och det har det sannerligen blivit! Nu får vi bara hoppas att det här fina vädret håller i sig!


Idag är det dock lite blåsigare än vad det var igår, men i eftermiddag ska det bli 27 grader och soligt! Idag ska vi ha släktkalas med farmor, farfar och kusinerna med familjer! Det ska bli riktigt riktigt trevligt:) Gästerna kommer vid halv sex, och innan dess är det mycket som ska göras iordning! Igår gjorde jag en bordsdekoration. Mamma köpte 10-pack rosor i olika färger på ICA för några dagar sedan, och tänkte att jag kunde göra något fint med det:)....


Jag gjorde en kompakt bukett av rosorna, och sen satte jag gröna blad runt om.


Fint med massa olika färger!


Vi ska ju duka och greja idag, så snart ska min dekoration ställas på bordet! :)


Igår hämtade jag också ut ett paket! Haha, det känns som jag gör det varje vecka nu! I måndags hämtade jag ut mina bilder jag beställde (från photobox) plus en födelsedagspresent, och nu igår hämtade jag ut min fotoposter (förstoring) som jag beställde från photobox.


Den har redan kommit upp på väggen!! Åh, vad jag blir GLAD och LYCKLIG av den här bilden! Den ska ju få följa med till Skövde (om 8 dagar), för signering:)


Sen satte jag upp massa fina bilder på världens bästa tjejer! ♥


Väggen bredvid garderoben fick också en ny look! Blandade bilder från sommaren♥


Nu är det bara 8 dagar kvar, tills jag får träffa mina älskade Timoteijor igen!! Då blir det sjätte gången vi ses:) Hoppas att ni har en underbar lördag, och att ni har en fin helg! Fick förresten present av min bror igår också! Visar det strax:) Kramar♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards