sarasvensson

Alla inlägg den 16 augusti 2011

Av Sara - 16 augusti 2011 15:30

Nu har jag precis storstädat rummet! Det har blivit riktigt rent och fint, love it! Har dammsugit riktigt noga och i alla hört och kanter:) Jag har hängt ut matta och kuddar, som ska vädras, bytt sängkläder, putsat spegel och fönster. Torkat av och plockat iordning på skrivborg och hyllor. Känns så himla härligt att allt är rent och fint igen! Förresten, får över systemkamera-bilderna imorgon, så då fixar jag stort inlägg om konserten!


Idag är det bara 2 veckor och 5 dagar kvar, tills jag träffar Timoteijorna igen♥ Jag längtar efter dom och saknar dom redan! Men jag älskar att kunna ha kontakt med dom på fb:) Det är så härligt! Hoppas att ni har en bra dag, allihopa! Embla och Troja är fortfarande ute i hagen! Det är sol, men blåsigt. Puss!

Av Sara - 16 augusti 2011 12:00

Hej! Hur har ni det? Jag har det finfint! Jag är så glad över att körningen gick så himla bra igår! Idag passade jag på att ta sovmorgon, till halv tio, innan det blev frukost och mys med syster♥ Idag tar vi en skön hemmadag, och prinsessorna har redan fått komma ut i hagen! Vi tog oss nyss en promenad till affären, för att hämta posten och handla lite smått. Vi har varmt här hemma idag, och det skiftar mellan soligt och molnigt.


I eftermiddag ska jag hinna med att storstäda rummet! Det var verkligen längesen jag gjorde det nu, och det är alltid så skönt när man har det rent och fint. Buren hann vi ju med att städa igår kväll, så den är riktigt ren och fin nu! Jag har gjort lite fina blomsterdekorationer! Jag gjorde en bukett och en dekoration.


Till buketten använde jag blommor från vårt trädgårdsland! Nu är ju sommaren tyvärr snart slut, så jag tycker att man ska passa på och ta till vara på dom fina sommarblommorna nu, innan det blir höst och kallt. Jag gillar att göra buketter! Det är så roligt. Man får ju själv göra som man vill och matcha olika färger och sorter.


Sen gjorde jag en dekoration, som jag faktiskt blivit tipsad av en florist att göra! Man använder sig av exempelvis en bred, genomskilnig tillbringare (som jag gjorde), eller en glascylinder eller brett, genomskillningt glas. Man ska egentligen använde sig utav snittblommor, men eftersom vi inte har några här hemma, så fick det bli blommor från landet! Man snirklar i olika sorters blommor, som ni ser på bilden. Det lättaste är om blommorna är lite spännstiga, så låt som ligga i vatten innan du börjar jobba med dom. Snirkla ner och låt fantasin flöda! Vacker dekoration!


Ha en fortsatt fin dag, så hörs vi senare! Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards