sarasvensson

Alla inlägg den 1 augusti 2010

Av Sara - 1 augusti 2010 20:42

Har sett film med familjen   Det blev "Farsan" av Josef Fares. Superbra, verkligen!! Se den, ni som inte gjort det! En del av dom som medverkar i filmen är Jan Fares, Hamadi Khemiri, Torkel Pettersson och Nina Zanjani. Super härlig, verkligen!   


Imorgon har jag inget inplanerat. Både pappa och mamma jobbar, så syster och jag får väl hitta på något    Imorgon har även syrran namnsdag, skulle vilja ge världens bästa namnsdagspresent, så kan inte ni skriva små grattis-hälsningar, så visar jag dom för henne imorgon när hon har namnsdag   Har lite annat smått och gott också, som jag ska ge henne.


Vädrar för fullt inne i rummet. Solen steker på fönstret, så om jag varken skulle ha fönster öppet eller ha på fläkten, så skulle det vara fruktansvärt varmt. Det känns som om fläkten går i ett    Har på den så ofta jag bara kan, pga. värmen. Nu har det i och för sig inte varit sådär jätte varmt dom senaste dagarna, men idag kom värmen, känns det som  


 


Puss på er, fina ni!!


Love / S

Av Sara - 1 augusti 2010 16:36

Vilket väder!! Skinande sol    Underbart! Har tagit ut Embla och Troja i hagen. Kunde inte låta bli, för vädret är ju verkligen helt underbart! I morses och i förmiddags var det kallt, blåsigt och trist men nu så, sooool!!    


Embla och Troja var överlyckliga av att komma ut i hagen ännu en gång    Dom älskar verkligen att skutta omkring och leka. Det syns på dom.


 

 


Ni glömmer väl inte av att ställa frågor till frågestunden?    Tack alla ni som ställt frågor!! Ska bli jätte kul att svara på dom allihopa    Ni som ännu inte ställt frågor, gör det! Sista frågestunden för i sommar, så passa på!


På onsdag blir det ett ordentligt inlägg med ALLA era frågor! Missa inte det!!


Ha en fortsatt underbar dag!!


Puss & Kram    

Av Sara - 1 augusti 2010 10:14

Karin vaknade alldeles nyss. Så fort hon ätit och gjort iordning sig, så ska vi ut och klippa klor på Embla och Troja. Ny månad, vilket betyder kloklipp. Morgonen här hemma har varit ganska så regning och blåsig, men vi får väl se hur vädret blir resten utav dagen. Idag har jag inte mycket inplanerat. Tjejerna ska iallafall få vara ute och få klorna klippna.


Se min underbara frukost inlägget före  


 

 

 

Ha en fin dag!!


Puss på er!

Av Sara - 1 augusti 2010 09:39

Testa dethär! Gröt med blåbär. Otroligt gott!!!


 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards