sarasvensson

Alla inlägg den 17 augusti 2010

Av Sara - 17 augusti 2010 16:14

Hej vänner!! Hoppas att allt är väl med er. Har fått två frågor till "Sara svarar" som ni kan läsa på fredag. Ni som inte ställt frågor, gör det. Sista frågestunden på länge...


Ni glömmer väl inte av att delta i tävlingen? Frågan är hur många bilder jag har på timoteij i min dator. Har nämligen en mapp som heter "massvis med bilder", så hur många tror ni att det är? Lämna en kommentar med ditt namn, ditt svar och din bloggadress. På onsdag korar jag dom 3 vinnarna som får i pris en gratis länkning till sin blogg, Lycka till!


Har hunnit med massvis med saker idag, trots att jag sov till tio. Skönt med lite sovmorgon! Åt en god frukost med min syster och sedan gick jag ut till Embla och Troja och tog ut dom i hagen. Passade även på att storstäda buren.


  Embla och Troja i buren innan det är dags för tjejerna att komma ut i hagen.


Jag har också hunnit med att städa rummet lite granna. Mamma var snäll och dammsugade golvet och fönstret när jag var hos mormor, men idag fortsatte jag med skrivbordet, tre hyllor plus den stora och nattduksbordet. Skönt att få lite ordning och reda i rummet.


Ska ju faktiskt ha kalas för släkten på söndag, så då vill man ju självklart att det ska vara fint.


 

Här pågår städningen för fullt...


Jag har också fixat benen och gjort dom snygga och fräsha. Tog mig alldeles nyss en dusch och sedan smörjade jag in benen och tog ansiksrengöring och lite annat smått och gott.


  Här fixas benen...


Jag har också tagit upp min klot-lampa, som haft sin plats utanför vinden under sommaren. Märkte igår att det blev väldigt mörkt på kvällen, så lite mysig belysning skadar ju aldrig. Det går så fort. Helt plötsligt är vi inne i september och hösten närmar sig. Det är faktiskt bara 14 dagar kvar, så är vi inne i september...


  Lampan kommer från Råda El i Lidköping.


Ha en fortsatt fin dag!


Kram Sara

Av Sara - 17 augusti 2010 14:46

Dags för första tävlingen här på bloggen   


Här på min dator har jag en mapp med massor av bilder på timoteij. Frågan är hur många bilder jag har? Ni har tills på onsdag på er att svara. Skriv i en kommentar namn, din bloggadress och ditt svar.


Dom 3 som gissar närmast får en länkning till sin blogg, så var med i tävlingen!


Lycka till allihop.


Kram / Sara



P.S Ni glömmer väl inte att ställa frågor till frågestunden som jag svarar på på fredag? Då blir det "Sara svarar", så missa inte det   

Av Sara - 17 augusti 2010 12:44

Har precis tagit ut Embla och Troja i hagen. Skönt för dom att komma ut en stund. Mamma har faktistk tagit ut dom fast vi inte varit hemma, vilket var väldigt bra. Skönt för dom att inte bara sitta inne i buren, utan att komma ut och röra på sig och få friskt luft.


 

 

 


 

 

Av Sara - 17 augusti 2010 12:36

Ställ frågor i frågerutan, så svarar jag på dom på fredag.


På fredag blir det "Sara svarar"


Puss!!

Av Sara - 17 augusti 2010 12:13

Ni är helt underbara!! Tack för alla fina kommentarer och allt berömm. Man blir sååå glad. Ni är så snälla och gulliga och helt underbara!!! Förra månaden hade jag 128 besökare och denna månader 175 besökare. Tusen tack!!


Kärlek till er!! / Sara

Av Sara - 17 augusti 2010 12:00

Tänkte visa lite smått och gott som är nytt i rummet. Visst är det roligt att inhandla lite grejer som gör rummet nytt och lite roligare? Små små medel gör faktiskt susen!


 

Den stora S:et kommer från HemCompaniet i Lidköping. Köpte det när jag var hos mormor i några dagar. Dessa stora bokstäver kostar 29 kronor. Det finns också små bokstäver för 12 kronor. Roligt med lite personliga grejer. Har också ordet Love i röda lite midre bokstäver som står på en hylla här i rummet.


 

S som i Sara   


  Lite ändrigar vid nattduksbordet...


  Timoteij-samlingen. Har nu allt i timoteij-shopen    Det finns också ett linne, men har istället två t-shirts, eftersom jag gillar det bäst    Förutom allt detta, så har jag även en plansh som sitter på väggen.


 

Min nya nalle omringad av en massa andra timoteij-grejer.


 

Nya bilder...


 

Har nu 154 bilder   


  När jag var borta, så köpte mamma en jätte fin blomma och planerade den i min snygga kruka   


Ha en fin dag!


Puss!

Av Sara - 17 augusti 2010 11:24

Tack Sanna för den fina grejen du gjorde till mig och karin    Den är såå fin!!!


 

Ni glömmer väl inte rösta i omröstningen? Senare idag kommer en ny fråga, så missa inte det! Om ni undrar över någonting så ställ era frågor i frågerutan, som är en toppen-nyhet här på bloggplatsen. Svarar på frågorna direkt!!


Ha en toppen-dag!!


Kram / S

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards