sarasvensson

Alla inlägg den 5 augusti 2010

Av Sara - 5 augusti 2010 21:22

Godkväll. Har tagit mig en varm dusch och fixat iordning mig. Skönt att bli lite ren och fräsch, efter detta äckliga väder. Älskar att skönhetsfixa mig. Det är bra att rå om sig själv, och sammtidigt bli lite ren och fräsch, skadar ju absolut inte. Om en dag som jag absolut inte har någonting att göra, då brukar jag ta mig en varm dusch, smörja in mig med krämer och oljor, fixa ansiktet och lite annat smått och gott. Älskar det!


 

hihi, min lilla mys/kvälls-outfit. Hur skönt som helst att sova i en stor t-shirt mjuk t-shirt och ett par mjuka pyjamasbyxor.


Alltid när jag har duschat håret, sätter jag upp det i en stor snurr med hjälp av en klämma. Då torkar det snyggt, sammtidigt som det blir fina och härliga vågor/lockar i håret. Det blir alltså inga korkskruvar, utan lite svall. Väldigt snyggt, är det iallafall!


 


Passade även på att bättre på min genomskillniga lacking på naglarna. Just nu kör jag en enkel varient med genomskillningt lack. Har inte haft tid att fixa till dom extra fina, men visst är det fint att ha dom ganska så vanliga också?


  Köper billiga genomskillniga lack på Gekås (Ullared). Billiga och faktiskt superbra!


Använder Nivea´s läppsyl. Angel Star heter min absoluta favorit ur Nivea´s serie. Finns bla. att köpa på H&M. När man anväder detta läppsyl får man mjuka och lena läppar på direkten. Dessutom blir dom glannsiga och väldigt fina.


  Angel Star, utav Nivea´s serie. Finns på H&M.


Har förresten också bestämt outfiten inför morgondag. Då ska jag, min mamma och min syster åka till underbara Lidköping. Vi ska vid lunchtid möta upp mormor på ett jätte mysig resturang och äta lunch med henne. Sedan blir det mamma/syser-dag med shopping!!! Wiee, så kul det ska bli! Efter shoppingen blir det att åka hem till mormor för lite mys och slapp.


Imorgon ska det bli liknande väder som idag, så vad passar då bättre än ett par jeanstights från H&M, blus från H&M och ett långt vitt linne från Vero Moda?


 


Puss och Godnatt, fina ni!

Av Sara - 5 augusti 2010 19:48

Vet ni vad min vän sanna gjort till mig? Igår bad jag henne om att fixa en snygg timoteij-bakgrund till mig med massvis med bilder. Skickade en massa bilder som jag ville ha med på bakgrunden till henne...


Hon gjorde den på 20 minuter!!!!!! 20 minuter!!!!! Den var sååå himla fin och jag är jätte nöjd    Tack sanna!!!!


Av Sara - 5 augusti 2010 19:41

Här hemma har det åskat och regnat rejält! Det har ösregnat och blixtrat och åskat. Strömmen har t.o.m gått en gång nu i eftermiddag, så jag har inte kunnat blogga på några timmar....nu är strömmen iallafall tillbaka sedan en stund sedan, som tur är   datan har också varit väldigt seg...men inte längre!  


Snart ska jag ta en varmt dusch...


Sköt om er!!!


Love / S

Av Sara - 5 augusti 2010 14:14

sitter ute på altanen med syster och äter isglass i detta åskväder

 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards