sarasvensson

Alla inlägg under maj 2012

Av Sara - 6 maj 2012 09:50

Håller just nu på att fixa mig! Idag ska jag till Lumber och Karle i Kvänum för att fira min farfar som fyller 80. Vi kommer vara ett stort gäng och det ska bli roligt att träffa alla! Jag tror det kommer bli en väldigt bra dag!!

Men mycket som det ska fixas med innan...såklart. Gick upp 08 för att säkert hinna med allt innan vi åker 11.15 Hår, smink, kläder, smycken...Mycket som ska göras, men det är bara kul. Det är så mycket roligare att tex. sminka sig lite extra vid finare tillfällen än när man bara sminkar sig till vardags när man ska iväg till skolan.


 


Önskar er en underbar söndag!!


Kramar i massor ♥

Av Sara - 5 maj 2012 18:22

 

Gjorde en bukett för en liten stund sedan!! Syster och jag har varit och sprungit i skogen, så på vägen hem stannade vi intill vid ett av vitsippeställena och jag passade på att plocka en bukett. Dessutom fick jag syn på fyra blå blommor som såg så fina ut. Jag utgick ifrån de blåa blommorna, sen gjorde jag en bukett runt om de med vitsippor. Till sist satte jag runt lite gröna blad. Tycker det är så fint när det är grönt runt om! Kan faktiskt ta och fixa ett inlägg med bilder på lite buketter jag gjort :) Kram på er!

Av Sara - 5 maj 2012 15:18

Detta kör jag på imorgon!! Jeans och halsband från ginatricot, t-shirt och skärp från H&M. Ljust och fint, precis som det ska vara på våren enligt mig :) Det blir Converse eller kängor, beroende på väder. Och skinnjacka eller vårjacka, också beroende på väder;) Haha, vi får alltså se hur det blir! Bara ingen snö kommer så är jag glad.. :)


Puss på er fina ni!!


Av Sara - 5 maj 2012 15:06

Hur är läget? Här är det jättebra!! Jag passade på att ta mig en skön sovmorgon idag, innan det var dags att ta tag i dagen. Jag har varit så himla trött de senaste dagarna!! Det har varit mycket i skolan de senaste veckan, prov och läxor. Och man har inte fått så mycket sömn som man behövt.. Så det var himla skönt att få sova ut! Jag har inte så mycket annat för mig hittills idag förutom att jag har pluggat en massa!! Älskar att vara flitig och ta tag i saker. Gör jag inte det som jag har bestämt mig för att göra, så bli jag besviken på mig själv. Så det här med att sitta några ar med läxor och plugg passar faktiskt mig jättebra! Klart det är tråkigt, men samtidigt kan man inte stjuta upp allting. Det är gött när det är klart :) Då ska man vara stolt!!


Just nu har jag skrivit klart en SO-redovisning som jag ska hålla på torsdag nästa vecka. Förmiddagen ägnade jag åt att plugga idrotts-teori till provet på tisdag, och tyska till provet på torsdag! Snart är det dags för NO!!


 

Bjussar på ännu en fin bild från min mormors trädgård i Lidköping.


Snart ska ni få se hur jag kommer att se ut imorgon!! Då ska jag nämligen åka till Lumber och Karle i Kvänum för att äta middag med en massa härliga människor eftersom att min farfar fyller 80 år. Det ska bli så roligt!


Kika in snart :) Kramar ♥


Av Sara - 4 maj 2012 14:15

Underbart med fredag! Man mår så bra :) Jag har haft kort dag i skolan med bara några få lektioner. Jag slutade för ungefär en timme sedan och nu är jag bara hemma och tar det lungt. Solen skiner men det är så vått fortfarande eftersom det har regnat nästan hela förmiddagen.. Nu ska jag strax ta tag i lite plugg!!


 

Ännu en bild från min mormors trädgård :)


Ha det bra!!


PUSS

Av Sara - 3 maj 2012 17:57

Hej igen!! Nu slänger jag in ett ordentligt inlägg om helgen som gått. Jag fullkomligt hatar när jag aldrig har tid till att skriva de här stora inläggen som är såå himla roliga att skriva :) Till exempel om jag har varit på semester eller varit ute på något annat kul, och så har jag inte tid förren en vecka efter att berätta om det. Det är så tråkigt, men nu har jag faktiskt lite tid över så ni får ta del av det! Jag tillbringade min långhelg söndag-tisdag i en av mina absoluta favoritstäder, Lidköping. Jag älskar att vara där, man känner liksom tryggheten på ett speciellt sätt. Och just i Lidköping känner jag ett lugn som jag inte kan känna någon annan stans. Det är därför jag ofta väljer att åka dit om jag är ledig, för det är så himla härligt. Dessutom behöver vi alla komma bort från vardagen ibland, bara några dagar, lämna allt på hemmaplan bakom sig och befinna sig på en helt annan plats. Guld värt! Min mormor bor ju i Lidköping, och det är alltid så himla mysigt att få bo hos henne!! Vi hittar på en massa roliga saker och ser till att ha det riktigt härligt.


 

Mormor har en av de absolut finaste trädgårdarna!! Så mycket fina blommor överallt. Har massa härliga bilder från just trädgården, här har ni en. Kommer självklart att lägga upp resten av bilder allt eftersom!!


Syster yster och jag blev sjutsade till Lidköping på söndag förmiddag. Härligt att komma dit tidigt så man kan njuta av dagarna på bästa möjliga sätt!! På förmiddagen blev det en långpromenad med mormor, mamma och syster vid Skogshyddan. Sååå fint! Det finns en fantastisk promnad vid skogen längs Vänern. Resten av dagen ägnade jag åt att plugga en del, och lite senare på eftermiddagen tog jag med mig syster och mormor på en cykeltur till Rydéns. Det är så roligt att få kika in allt vårnytt i butikerna!! Så mycket fint det finns...!!!


Hela måndag förmiddagen ägnades åt att gå på stan och kika i butiker! Syster och jag hittar bra i stan, och det är så roligt att kunna gå själva och titta. Detta fick jag med mig hem:


 

Armband i härliga färger!! De ljusrosa och den organge kommer från H&M, den blåa är från JC. Tänk så fint till brunbrända armar framöver!


 

Solglasögon från Rydéns.


 

Nyttopryllar! Snoddar och hårnålar från KICKS.


 

Skärp från H&M.


Min måndag kväll ägnade jag i Stadsträgården. Världens finaste park!! Varje år anordnas det ett fantastiskt Valborgs-firande där, och givetvis var jag där. Det kändes roligt att få se hur man firar i Lidköping. Detta var faktiskt första gången jag var där på Valborg.. Helt magiskt vackert är det, här kommer bilder!!!


     

Otroligt fina miljöer!!


    

Precis innan vi skulle åka.


 

Underbara blommor! Bellis och förgätmigej.


 

Älskar de fina planteringarna!!


Har massa fler bilder men de lägger jag upp i inlägg framöver.. Eftersom systemkamera-bilderna är så otroligt stora så tar det en liten stund att ladda upp dom, så därför kommer inte alla i ett och samma inlägg. Men som sagt, resten av bilderna kommer ni självklart att få se framöver :)


På kvällen åkte vi ner till Skogshyddan igen. Där blev det mer Valborgs-firande i form av eld, bland annat :) Fint och mysigt!





 

Vänern i bakgrunden, magiskt..


Nu väntas det middag här hemma!! Grillat för andra gången i år :) Hoppas att ni har det jättebra, allihopa!!


Ni är väldigt värdefulla!! ♥


Stor kram!



Av Sara - 3 maj 2012 17:47

Hallå finaste!! Hoppas ni har det bra. Här är det också helt okej, förutom att jag blir helt galet panikslagen på allt i skolan just nu!! Jag hade verkligen sett fram emot några veckor nu med inte så mycket jobb, istället är det massor massor masser!!! Jag blir galen!! Jag slutar snart grundskolan och ska till gymnasiet.. ska bli så roligt! Men just nu känns allt lite som en ända röra, om jag ska vara helt ärlig. Men det löser sig! Sitter just nu och skriva ner en massa fakta om Pragvåren. Vi har nämligen startat ett samarbete med svenska/engelska/so. Lär bli spännande.... Lite senare ikväll ska jag i allafall försöka lämna plugget bakom mig och istället njuta av god middag med min familj. Och senare ikväll blir det Let´s Dance. Ni har väl inte missat att det är ikväll istället, eftersom det är hockey imorgon ikväll?! Annars vet ni det nu :) Glöm inte titta!


KRAMAR så länge ♥


   


Har planer på att fixa ny design till bloggen, frågan är bara när jag kommer hinna med det. Vi får se! Förhoppnngsvis får jag en liten stund över så snart som möjligt..

Inlägget om helgen som gått med massa bilder kommer strax...!!! Det får ni inte missa :)

Av Sara - 2 maj 2012 10:05

Hej solstrålar! Är nu hemma på en lång rast efter att jag har skrivit två nationella prov i matte. Herregud vad det tar på krafterna!! Men samtidigt är det otroligt skönt att ha det gjort. Vi betar av nationella nu nästan varje vecka, så himla bra! Jag har skrivit klart allt i engelska förutom ett muntligt, allt är klart i kemi och svenska, och bara några några stycken kvar i matte... Sen är allt klart!! Skrev ju igår att jag skulle lägga upp bilder från helgen, men min systemkamera är kvar i Lidköping och den får jag hem idag. Ikväll ska jag nämligen vara i Lundsbrunn hela kvällen, för att gå något som heter "Tjej Sjuan". Det är en tradtion och jag har gått tre gånger tidigare. Det kan bara bli helt fantastiskt med tanke på det fina vädret vi har idag!! 7 km lång promenad i vacker miljö.. lovely. Dessutom får jag umgås med mamma, mormor och syster också ♥


 

Borde faktiskt bli lite bättre med att fota nya bilder hit till bloggen.. Det känns ibland som jag lägger upp samma bilder väldigt ofta, men samtidigt så är det inte så roligt att bara fota här hemma när man inte är ute på något. Massa bilder har jag i allafall från mysiga helgen i Lidköping! Jag hoppas jag hinner göra ett ordentligt inlägg lite senare idag, så ni får ta del av allt. Hoppas att ni har en fin onsdag!!!! Kort vecka i skolan :) PUSS!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards