sarasvensson

Alla inlägg den 2 mars 2012

Av Sara - 2 mars 2012 17:29

Hej! Hur har ni det? Jag har det jättebra!! Det är alltid så härligt med fredagar, då man dels har en helg framför sig och så slutar jag dessutom tidigt. Jag har bara tre lektioner, vilket är riktigt nice! På idrotten idag åkte klassen och jag in till Falköping, där vi simmade. Idag var det dags för betygssimning, och på 20 minuter hann jag med att simma 23 längder. Jag är mycket nöjd! Efteråt var man riktigt trött kan jag säga, både mör i armar och ben. Jag har i alla fall haft en riktigt bra dag i skolan, och man märker verkligen att våren och ljusare tider är på väg nu, för allt är så himla glada i skolan :) Och då blir ju jag också glad!!

Eftermiddagen har jag ägnat åt att dels fredagsfika med syster, men jag har faktiskt också gjort lite nytta! Jag och syster yster var ute en lång stund med Embla och Troja i koppel och trädgården, det är så skönt för dom att komma ut i så fint väder. Nu börjar ju faktiskt marken att torka upp också, så snart kan vi ta ut hagen. Vårtecken!!

Jag har också passat på att städa prinsessornas bur, och så har jag storstädat i mitt rum. Härligt att vara ledig såklart, men det är faktiskt riktigt gött att hinna med mycket :)


       

Några bilder från rummet...

Idag är även Expressen köpt!! Jag var bara tvungen att ha både Expressen/GT och Aftonbladet efter Timoteijs deltävling i Melodifestivalen, så roligt med mycket bilder att sätta in i pärmen! Johanna tipsade om att de hade gjort ett sport repotage för Expressen, så den var jag tvungen att ha idag :D Ett stort, fint repotage med underbaraste favoriterna att läsa, gör ju inte direkt denna fredagen sämre!


 


Ha det bra!


Sara

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards