sarasvensson

Alla inlägg den 4 mars 2012

Av Sara - 4 mars 2012 17:51

Hallå raringar!! Hur har ni det? Jag har det jätterbra!! Jag har haft en fantastisk helg som jag tänkte berätta lite om nu. I fredags hade jag kort dag i skolan, så direkt när jag kom hem från skolan så blev det mysig fredagsfika med syster och sen passade jag på att hinna med en hel del. Embla och Troja fick komma ut en stund i trädgården, deras bur blev städat och rummet likaså!!


Igår sken solen och vi hade fantastiskt vårväder, så då gav jag mig ut på en långpromenad med mamma och syster. Vi gick jättelångt, och det var såå härligt!! Det blev också en hel del plugg på eftermiddagen, och såklart laddade man upp inför Melodifestivalen och andra chansen!! :D Såg idag att mina tre senaste inlägg har handlat om Timoteij och mello :) Men så blir det när det finaste man har ska vara med om något stort!! ♥ Änglarna mina!


Idag har jag passat på att plugga en hel del inför den kommande veckan. Det är mycket i skolan nu, men jag får faktiskt lite längre ledighet än vanligt i början av nästa vecka :) Jag har kort dag på fredag, ledig lördag och söndag, plus måndag! Långhelgen ska spenderas i Lidköping hos mormor med syster, och det ska bland annat vårshoppas :)


Hoppas att ni har haft en toppenhelg!!! Stora kramar ♥


 

Av Sara - 4 mars 2012 17:46

När jag loggde in här på bloggplatsen idag, så läste jag att snart, snart kommer bloggplatsen att finnas som app!! Jag kommer alltså att kunna blogga direkt från mobilen och skriva till er. Så, så fort bloggplatsen-appen dyker upp i min Android Market så ska jag självklart ladda ner den! Kommer bli jättebra!!! :) Pusss!!


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards