sarasvensson

Alla inlägg den 23 mars 2012

Av Sara - 23 mars 2012 14:26

       

Det är vitt och fint i en av rabatterna i trädgården, nu efter att de vita, fina krokusarna slått ut. Förra helgen var det disigt och grått, men nu ljust och soligt. Tänk vilken snabb ändring på bara en vecka. Fantastiskt! Det är så roligt att fota nu, speciellt när vädret ser ut som de gör och himlen är så klarblå som den kan bli. Såna här dagar är så bäst, när man ser till att njuta av tillvaron så mycket man bara kan.


Puss och ha det bra!

Av Sara - 23 mars 2012 14:06

Oj oj oj, nu mår man såååå himla bra!! Underbart med fredag såklart, men det bästa ät nog att våren är här hos os!! Det är så härligt och man ser verkligen till att njuta av varenda sekund. Dagen i skolan har varit riktigt bra, och det är alltid så härligt att gå hem från skolan på fredag eftermiddag. Man har en lång eftermiddag framför sig och dessutom helgen. När syster yster och jag gick hem från skolan idag, så kunde man faktiskt skippa i vårjackan och bara gå i jenas och tröja. Och då är det vår, på riktigt! Nu sitter jag faktiskt på altanen och bloggar och har utsikt över trädgården där Embla och Troja busar omkring. Vi har tagit ut hagen, så mina små tjejer får vara ute mycket nu framöver. Underbart! Det är ju faktiskt det man vill, att de ska få frisk luft så ofta som möjligt och få komma ut och springa och busa, så nu är man lycklig. Jag och syster sitter på altanen och bara njuter av det fina våvädret. Vi har strålande sol och jättevarmt. Allt är bara så perfekt. Dessutom så har de fina vårblommorna slått ut i rabatten i trädgården och inte minst i skolan. Så fint!


   

Fantastiskt vackra vårtecken i trädgården, man blir så glad!! Jag ska ju delta i en fototävling där temat är "Vårtecken/vårbild". Tog en hel del bilder på dessa vita, söta krokusar så kanske blev någon riktigt bra som jag kan delta med :) Vi får se. Annars så hade jag faktiskt tänkt att foto lite på skolan imorgon, i och med att de har världens finaste krokusar där! Här hemma jar vi ju vita, men på skolan finns både vita, orangea och lila.


   

Sötaste prinsessorna ever! Embla och Troja var glada över att få komma ut och njuta av vårvädret.


   

Årets första fika har fikats utomhus! Det är ju faktiskt ett riktigt stort vårtecken, tycker jag. Man kan sitta utomhus utan jacka utan av frysa, det är såå härligt. Bullar och saft på altanen - underbart!


Och det verkar faktiskt som att hela landet har fint vårväder idag!! Underbart underbart. Sånt där gör mig faktiskt riktigt glad :) Hoppas att ni mår jättebra, och att ni har en fin fredag!


Vi hörs snart igen. PUSS så länge.


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards