sarasvensson

Alla inlägg den 3 mars 2012

Av Sara - 3 mars 2012 21:42

 

Jag kan verkligen inte vara annat än STOLT nu!! Jag är så fantastiskt glad över att Timoteij kom till andra chansen, och över att de fick göra ännu en mello-vecka som jag vet att de tyckt ha varit väldigt roligt. Dom va helt UNDERBARA ikväll, och gjorde såå otroligt bra ifrån sig!! Det var så spännande, och jag ringde och röstade så många gånger jag bara hann!! Jag tror inte att svenska folket förstår hur otroligt begåvade de här tjejerna är. Dom strålade verkligen, som dom änglar dom är. Det hade varit fantastiskt att se tjejerna i Globen, men samtidigt så vet jag att de gjorde sitt allra bästa och mer kan man ju faktiskt inte göra! Det är som man vill gråta av stolthet och skratta av lycka på samma gång, för dom vara sååå BÄST!! Deras glädje och energi på scenen. Musiken och instrumenten. Sången och hela showen. Wow!!!!! Bästa tjejerna ever!! Och innerst inne, så känner jag egentligen inte att det gör något att det inte räckte ända fram. Jättetråkigt såklart, men det är så det är.


STOLT är jag i alla fall, och superlycklig och glad över den här resan som tjejerna fått vara med om!!!

Av Sara - 3 mars 2012 19:34

 

Nu är det mindre än en halvtimme kvar tills andra chansen drar igång från Nyköping!!! Jag är sååå nervös, och det ska bli hur spännande som helst! Nu hörrni, röstar vi på Timoteij!!!!


För att ringa och rösta, här är nummret: 099-202 02


Tjejerna tävlar i duell 2, och man kan inte ringa och rösta på Timoteij förren duell 1 är avslutad.


Nu röstar vi järnet!!! :D Ha en bra kväll. Puss ♥

Av Sara - 3 mars 2012 17:31

                 

Finaste, goaste, underbaraste Timoteij ställer sig ikväll på andra chansen-scenen i Nyköping!! Först duellerar tjejerna mot Andreas Johnson, och vinner dom den duellen så tävlar dom mot antingen Dynazty eller Top Cats (beroende på vem som vinner den duellen). Det är så spännande och såå roligt, men samtidigt så kan det gå över väldigt fort, och det är det som gör att det blir så mycket spänning och nervositet. Jag tror på mina tjejer, för dom är bara BÄST!! Men tyvärr kan det ju vara så att svenska folket inte riktigt förstår sig på hur otroligt begåvade dom är :) Givetvis har dom mitt stöd även ikväll!! Jag önskar verkligen att jag kunde vara på plats i Nyköping och se allt live som jag gjorde i deras deltävling i Göteborg då jag vann biljetter dit. Men, Timoteij ska få mitt fulla stöd ändå!! Jag ska ringa och rösta så många gånger jag bara hinner! För jag känner såhär, är det några som verkligen förtjänar att stå i Globen, så är det mina tjejer. Punkt.


Timoteij är laddade och dom tycker det ska bli jätteroligt! Dom är glada över att gått vidare, och lyckliga över att få spela låten en gång till i tv!! Dom har grymmaste låten och coolaste showen ever! Man ser verkligen på Timoteij att dom älskar det dom gör. Och dom är såå otroligt värda allt kul de får vara med om!! Jag är så glad och lycklig för deras skull. Men som sagt, ikväll är det tävling som gäller igen! Jag börjar faktiskt bli riktigt nervöst :) Jag känner verkligen de här tjejerna så väl nu och vi har en fin kontakt, efter alla gånger vi träffats. De är helt fantastiska och underbara mot mig! Och jag är så glad över att de finns i mitt liv.


Ikväll ska röstas!! :D Hoppas ni tänker göra detsamma!! Tjejerna tävlar i duell 2.


099-202 02!!!!! :D


Men oavsett vad som händer i tävlingen ikväll, så kommer de alltid att ha mitt stöd. Jag kommer finnas där för dom oavsett vad som händer, för jag älskar de så väldigt mycket!! ♥


HEJA TIMOETIJ!!!!! TJEJER, LÅT HAVET STORMA!!!! :D



Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards