sarasvensson

Alla inlägg den 9 mars 2012

Av Sara - 9 mars 2012 17:13

Hej, fina ni! Förlåt för dålig uppdatering, men jag har verkligen haft fullt upp! Det är oerhört mycket i skolan nu, i stort sett fram på påsklovet, så jag lägger all min tid och energi på det just nu. Det är sista året och faktiskt sista terminen på grundskolan nu, snart gymnasiet! Det känns otroligt kul och väldigt spännande, men det är några månader kvar att kämpa på, sedan får man syssla med något man älskar! L-Y-C-K-A ♥

Och det har faktiskt inte varit någon stor idé att blogga heller, för mina vardagar ser alltid samma ut. Skolan, hem och plugga. Och det är kanske inte något som är så roligt att ta del av. Men så fort jag hittar på något extra och tycker att det är någonting att skriva om, så får ni givetvis ta del av det :)

Idag har jag haft en kort dag i skolan med endast tre lektioner, skönt! På idrotten idag så hade vi simning inne i stan, då vi först betygsimmade. Det innebär att man på valfritt simsätt ska simma så många längder man hinner på 20 minuter. Man tänker ingenting, man har bara mål hela tiden. Först 5, sen 10, sen 15, sen 20... Förra veckan simmade jag 23 längder och idag hann jag faktiskt med hela 25! Mycket nöjd :)

När jag kom hem från skolan tidigt i eftermiddags så blev det först fredagsfika med syster, innan det var dags att städa Embla och Trojas bur, ha ute dem en stund i hagen och efter det städa rummet! Mycket ska hinnas med, men det är härligt :) Nu sitter jag faktiskt i mitt nystädade rum, och jag bara njuter av att det är så rent och fint. Och ordningen, wow!


Hur är vädret hos er? Här hemma är det världens tråkigaste väder! Jag blir så less! För bara någon vecka sedan hade vi strålande sol och vårvärme, men nu är det bara blask. Så otroligt tråkigt! Vinterland eller vårväder, tack :) Men våren kommer! I mitt fönster just nu startar jag våren i och med mina gröna detaljer. Grönt är vår, helt klart! I fönstet annars är det väldigt mycket vitt, förutom en ljusrosa plastos. Men nu matchas det även med en grön ram och en grön kruka. Fint!


Nu ska jag alldeles strax börja packa inför imorgon! Tidigt imorgon bitti åker nämligen jag och syster till Lidköping. Vi ska bo hos mormor till måndag, för då har vi nämligen studiedag. Hur härligt som helst! Helgen ska vi spendera på bästa sätt, nämligen hos kära mormor. Jag känner verkligen att jag behöver komma bort från allting nu, för det är så mycket på hemmaplan. Så det ska bli oerhört skönt att få sova ut på mornarna, äta en lång och härlig frukost, promenera i skogen och njuta av den vackra staden. Jag tar i och för sig med mig en hel del läxor, men samtidigt så behövs det. 2 timmars plugg, sedan promenad vid sjön! Avkoppling! På måndag blir det en heldag på stan tillsammans med syster, då vi ska vårshoppa! Tjoho, vad kul!


Hoppas att ni har en underbar fredag, och att eran helg börjat på bästa sätt! Mello-final imorgon!! Fantastiskt!


Ha det gott!


Sara 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards