sarasvensson

Alla inlägg den 13 mars 2012

Av Sara - 13 mars 2012 20:09

Hej, fina ni!! Hoppas att allt är bra. Här är det fint! Förutom att jag sitter här med värsta huvudvärken, jag som annars aldrig har ont i huvudet... Min vecka har börjat riktigt bra, hoppas att eran också gjort det!! I måndags hade jag studiedag och ledigt från skolan, otroligt skönt. Jag spenderade min härliga långhelg (lördag-måndag) på ett ställe som jag älskar, Lidköping. Det är världens vackraste stad, och jag trivs där så himla bra. Jag vet inte vad det är, men jag känner bara så mycket lugn och ro när jag kommer dit. Det har kanske mycket med och göra att man lämnar vardagen och allt som har med skolan och göra, och istället får känna sig lite ledig. Det är guld värt!! Det är otroligt mycket i skolan just nu, som tyvärr har resulterat i dålig uppdatering här på bloggen, jättetråkigt såklart, sorry!! Men det är samtidigt ingenting jag kan göra åt. Jag försöker och det vet ni!!


 

Vi har haft strålande sol, och varmt och härlig väder alla dagarna!!! Hur gött som helst! Det här är den nya bron som byggts vid Vänern. Det är en fortsättning på strandpromenaden nere vid sjön, sagolikt vackert. Fin utsikt över Kinnekulle också!


 

Gissa om vi njöt av vädret?! :) Syster yster och jag var ute och gick minst en gång om dagen... ibland två!! Det är såå otroligt härligt, en enorm avkoppling.


   

Underbar skogspromenad med utsikt ut över Vänern.... ♥!!!!


Ha det bra!!


Sara

  

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards