sarasvensson

Alla inlägg den 16 mars 2012

Av Sara - 16 mars 2012 17:58

Hallå! Hoppas ni har det bra. För en stund sedan kom jag hem från Skara. Jag har tillbringat hela eftermiddagen i en av Skaraborgs absolut mysigaste städer :) Jag gillar verkligen Skara! Det finns så mycket roliga små butiker som man kan gå runt och kika i, och så mång fina cafeér. Tyvärr så saknar jag en klädbutik för oss ungdomar, efter att SOHO stängt igen. Det var faktiskt favorit-Bodils favoritaffär i Skara :) Hur som helst, så är det en jättehärlig stad ändå!! Sen så behöver man ju inte shoppa när man är där, utan man kan faktiskt bara gå runt och strosa på stan och sätta sig på något mysigt café. Nog så härligt! Idag blev det mysig fredagsfika på NOCKES med mamma och syster, och sen så åkte vi till Sportringen för att fynda Timoteijskorna! Kommer ni ihåg när jag la upp kollagen med bilder på tjejerna? De har alltså gjort reklam för ett skomärke som heter EXANI, och bland företagets skomärken så finns det en sko som heter ADORE, en tygskor. Det är den skon som Timoteij gjort reklam för :) Idag köpte jag ett par!! Dom finns i alla möjliga färger så det var riktigt svårt att bestämma sig vilken färg man ville ha .... men jag var smart nog och valde de som jag ville ha från början :)


 

Visst är de FIIIINA??? :) Det är de absolut finaste och skönaste skorna jag köpt!!!


 

En fin, signerad singel med "Stormande hav" fick jag också, TACK till finaste Timoteij!!! ♥


Vilken bra dag jag haft!!! :D Jag är alldeles lycklig, för den här dagen har nog faktiskt varit den bästa på länge :) En underbar eftermiddag, och minst lika underbar dag i skolan då jag bland annat var inne i Falköping med min skola, och tittade på konserten "CRAZY in love" som Ållebergsgymnasiets musikprofil samt musikskolan satt ihop, GRYM show!!!


Nu blir det middag med familjen. Ha det gott!!! Pussar ♥


Sara

Av Sara - 16 mars 2012 17:19

Åhh, det här var verkligen en av de absolut finaste kvällarna i mitt liv!!! Världens bästa favorit-Cecilia skulle sjunga på Storatorget i Falköping, och givetvis åkte jag dit. Jag var hos min mormor tidigare under dagen, så då passade jag på att göra en bukett till Cissi. Blommorna kommer ifrån mormors blomsterland, så det är hemodlat :) Jag valde rosa som huvudfärgen, för Cissis favoritfärg är just rosa. Sen så blandade jag lite olika blommor i olika färger också, för att få lite liv i buketten. Vita, lila och rosa blommor blandade med gula och orange. Superfint!! Runt om blommorna vek jag ner gröna blad (också från mormors trädgård) som också fick bli en del av buketten. Cecilia sjung massor med låtar under kvällen, bland annat sin egen verision av Adele´s "Someone like you" och en egenskriven låt. Den här fantastiska tjejen är verkligen hur begåvad som helst! Efter att hon sjung klart, gick jag bakom scenen för att träffa henne. Då blev det kraaaaamkalas och en massa prat! Hon frågade bland annat hur jag mådde och hur det gick i skolan, hon är så fin som bryr sig om! Jag överlämnade buketten (som hon blev sååååå GLAAAAD för) och dessutom så fick hon ett kuvert, och inuti kuvertet fanns ett långt brev samt två bilder på mig och henne. Hemgjorda presenter allithop som inte kostade något, men som verkligen uppskattades!! Så roligt! Som sagt, den här kvällen kommer jag minnas i all evighet ♥ Min Cissi är den absolut finaste som finns!! 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards