sarasvensson

Alla inlägg den 17 mars 2012

Av Sara - 17 mars 2012 18:55

 

Hoppas ni mår bra!! Min eftermiddag har jag ägnat åt att dels plugga en del, men också åt att vara ute med Embla och Troja och städa deras bur, som inte heller hanns med igår i och med att jag var i Skara. Förresten, har ni någon favoritbild som har med våren att göra, och som jag laddat upp här på bloggen? Har ni någon favorit så säg gärna till. Jag kommer nämligen att delta i en fototävling där man kan vinna finfina priser, och då är temat "Vårbild". Jag har några stycken som jag tycker är fina, men den måste ju vara toppenbra när den ska skickas in till en tävling såklart :) Så jag får helt enkelt fundera vidare, men som sagt, har ni några förslag på bild så säg jättegärna till, det är bara roligt och det hjälper ju mig också. Nu ska jag snart ta mig en dusch och sedan åker mysdressen och mina goa duntofflor på! Härligt med lördag och helg, då man kan mysa framför tvn och bara ligga och lata sig i soffan, och veta att man inte behöver gå upp tidigt till skolan imorgon :) Önskar er en jättefin kväll!! Sköt om er, så hörs vi imorgon.


Puss!!!


♥♥ Sara

Av Sara - 17 mars 2012 14:12

Lördagsplugg här hemma just nu!! Har suttit med en tyskaläxa som jag har tills nästa vecka, och nu tänkte jag skriva en del på min svenskapresenation. Hoppas ni har en härlig lördag!! Puss ♥


 

Av Sara - 17 mars 2012 11:42

 

Vackra vackra Lidköping!! Mitt favoritställe. Där bor min mormor, så jag och syrran åker ofta dit och bara myser. Det är sann avkoppling, att promenera vid Vänern och i skogen, och man njuter så himla mycket. Att bara kunna åka ifrån allting någon gång är guld värt, och det vet jag att vi alla behöver någon gång ibland. Så då passar jag på att bo några dagar i mormors fina hus i Lidköping. Många somrar och lov har jag spenderat där, tillsammans med min syster. Det är alltid lika mysigt och vi har alltid lika roligt. Att slänga sig i Vänern och njuta av en vacker sommardag är bland det bästa som finns. Sååå härligt! Jag har ju sökt till floristlinjen där, och tanken är att i framtiden kunna bosätta sig i just Lidköping. Där vill jag vara. Punkt.

Av Sara - 17 mars 2012 11:38

   

Jag är med på bloggplatsens startsida!! :D Jättekul!! På första bilden med ett av mina senaste inlägg, och på andra bilden som senaste inloggad! :)


♥ Sara

Av Sara - 17 mars 2012 11:31

     

Lägesrapport här hemifrån!! Nu har jag precis städat klart hela rummet. Det tar sin lilla tid, men det är det värt :) Älskar att ta ordning och reda på mina saker, samtidigt som det är rent och fint. Lovely! Nu blir det snart lunch, men innan tänkte jag visa er vad jag fick syn på lite tidigare idag :)


Puss!!


Av Sara - 17 mars 2012 09:18

För er som har frågat och undrar om när bloggplatsen-appen kommer, så läste jag på startsidan nu imorses när jag loggade in, att den är ivägskickad för godkännande och kommer att finnas tillgänglig inom 1-2 veckor. Bloggplatsen kommer att skriva stort och tydligt när man kan ladda ner den och börja använda den. Åhh vad roligt!!


Puss!!

Av Sara - 17 mars 2012 09:11

 

Härligt med lördag och ledighet!! Jag sov lite extra länge idag, så nu ska jag alldeles strax njuta av en god helgfrukost :) Det är bland det bästa på hela helgen. Nu på förmiddagen ska jag hinna med att städa mitt rum, eftersom att det inte blev något städ igår i och med att jag var i Skara. Så det får bli idag istället!! Sedan har jag lite planer på att plugga en hel del idag också, mycket fram till påsklovet - sen välförtjänt ledighet. Ha en fin dag, så hörs vi under dagen!! KRAMAR ♥


Missa inte "Dagens bild" som dyker upp lite senare!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards