sarasvensson

Alla inlägg den 4 juni 2012

Av Sara - 4 juni 2012 17:56

Hej! Hoppas ni har en härlig måndag. Min vecka har börjat riktigt bra och jag är på strålande humör! Jag lever fortfarnade på lördagen. Det var så magiskt och så fantastiskt underbart! Idag har jag dessutom skrivit ut bilden på mig med Bodil och Johanna, den ska snart sättas upp i rummet :) Annars har det varit en helt vanlig dag i skolan! En vanlig måndag med andra ord, precis som det brukar vara. Men det känns faktiskt oerhört konstigt att det är skolavslutning redan nästa vecka! Det känns skitkonsigt, våreterminen har gått så himla fort. Några dagar kvar i alla fall, tillsammans med min härliga klass!


Nu är det mesta inlämnad och klart, och det känns så himla bra! Så i eftermiddag har jag ägnat mig åt att träna på en låt som jag ska spela upp för min musiklärare imorgon. Jag har spelat upp en egen låt som jag skrivit text och musik till, förra veckan spelade jag "Because of you" och imorgon är det "The a team" med Ed Sheeran som gäller! Det ska bli jätteroligt! Det är verkligen en utmaning men samtidigt så himla skoj! Detta gör jag för ett MVG i musik :)


Jag har också pluggat järnet med teorion! Det mesta börjar sitta nu vilket känns väldigt skönt. Pluggar på datorn och går igenom en massa anteckningar. Har också läst en del i boken, men jag tycker det fungerar bäst med plugg på trafikskolans hemsida och alla tester som man kan gå igenom. Jag ska skriva provet i mitten av nästa veckan. Jag försöker ta det lungt samtidigt som man vill lära sig så mycket som möjligt! Nu återstår några fler pluggdagar... Perfekt med ledig dag på onsdag pga. nationaldag!


 


Tack för att ni finns!


Var rädda om er! Kramar ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards