sarasvensson

Alla inlägg den 9 juni 2012

Av Sara - 9 juni 2012 17:20

Hoppas ni har en solig och skön lördag! Här hemma njuter jag av att bara vara hemma, det är guld värt ibland. Har ägnat hela min eftermiddag åt att plugga järnet med min teori! Jag ska skriva prov i mitten av nästa vecka och känner mig riktigt taggad :) Har också hunnit med att fixa lite till på min spexfoto-outfit! Allt är nästan klart, det ska bara sys lite i ett av plaggen :) Och sen är det finish alltihop! Det kommer bli grymt bra och jag ser fram emot en härlig bild på hela klassen. Nu ska jag strax bestämma outfit inför imorgon. Då ska jag ut och äta med min familj + farmor och farfar, för att fira min farfar som fyllde 80 för några veckor sedan.


Önskar er en underbar kväll!


Kramar Sara


 

Av Sara - 9 juni 2012 11:13

Hej alla fina! Hoppas ni mår toppen!! Härligt med lördag och helg :) Idag passade jag på att starta dagen på bästa sätt, genom en låååång och välförtjänt sovmorgon som jag verkligen kände att jag behövde. Det har varit mycket nu det sista och de senaste helgerna har jag gått upp tidigt för att det varit mycket som jag varit ute på. Jättekul såklart, men också väldigt krävade. Man behöver sova ut ibland och verkligen planera för en morgon då man struntar i att ställa klockan.. Att i mellanåt få sova ut är guld värt. Har precis fixat i ordning mig och innan det var jag ute hos goaste prinsessorna. Det är inte klokt vad glad man blir när man kommer ut till dem i buren, glada tjejer som alltid är pigga och på strålande humör! Vilka solstrålar!!


Idag har jag inget planerat utan ska bara vara hemma och ta det lungt. Nu i den kommande veckan händer det mycket, så lite uppvilning skadar aldrig :) Det allra sista med klassen i nian! Det är mycket kul planerat och jag är galet taggad :) Ha en fin dag allihopa! PUSS!


 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards