sarasvensson

Alla inlägg den 21 juni 2012

Av Sara - 21 juni 2012 16:22

 

Nu sticker jag snart! Men vill bara passa på att önska er en underbar midsommar! Njut, fina ni, av midsommarhelgen och sommaren ♥ Jag ska som sagt ut i skärgården utanför Norrköping. Där ska jag fira tillsammans med min egen familj plus en annan familj som vi känner. Det är en tradition och så har det varit ända sedan jag var liten! Det är otroligt mysigt och så vackert. Skärgården är verkligen ett paradis, speciellt på sommaren! Lovely.


Oavsett hur, var och när ni firar - ha det toppen!!!


Jag kommer inte ha någon internetuppkoppling nu torsdag-söndag, så bloggen kommer ligga nere lite. Men självklart kommer ni få ta del av allt när jag kommer hem igen!


Sköt om er! Kramar i massor!

Av Sara - 21 juni 2012 12:12

 


Hej finisar :) Hur mår ni? Jag mår jättebra!! Förutom att jag blir helt GALEN på denna jäkla pollenallergi!!! Har vaknat flera mornar i rad nu, och varit snuvig och täppt i näsan. Har inte kännt av något tidigare men igår så! Hatar hatar hatar! Dessutom börjar jag känna av allt mer i ögonen...:( Tack och lov har jag mina pollentabletter som jag tar nu varje morgon. Räddaren!


Nej, nu till det positiva :) Idag åker jag till skärgården!!!! :D Jag åker vid 16 i eftermiddagen men allt är faktiskt redan klart nu, så det känns väldigt bra. Jag har fixade och donade hela dagen igår och har fortsatt med det nu idag. Min röda resväska är packat och klar, och har fått sin plats i bilen :) Älskar att resa och det ska bli galet kul det här!! Jag är egentligen väldigt mycket för att vara hemma.... men nu på sistonde så har jag blivit restokig :D haha!! Låter kanske lite knäppt ;) Men så är det! Örebro i tisdags - idag skärgården utanför Norrköping. Mår så bra, svävar på moln! Lovely ♥ Jag stannar i skärgården till på söndag då jag kommer hem igen.


Vad ska ni hitta på i midsommar? Oavsett vad, så hoppas jag att ni alla kommer få det underbart!


Kramar ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards