sarasvensson

Alla inlägg den 19 juni 2012

Av Sara - 19 juni 2012 20:49

Nu ska ni få se vad jag köpte på Marieberg Galleria i Örebro idag :D Puss!


 

Nyttogrejer från H&M! Använder inte speciellt mycket smink. Är jag bara hemma till vardags så brukar det inte bli något alls, medan om jag ska ut på något till vardags så kör jag på concealer, puder och ibland också lite mascara. Gillar när det är enkelt så den naturliga looken är helt klart min grej! Vid fest och finare tillfällen kör jag dock på mer.. Brukar sällan använda ögonskuggor och brukar bara köra på mer av det jag brukar ha.


 

Örhängen från BikBok! Tycker dom är sååå snygga!! Detta är silver men dom finns i guld också.


 

Bandeau från ginatricot!! Valde två enkla, vita. Det passar ju i stort sätt till allt! Tänk vad fint att ha under en knallig top/t-shirt med jeansshorts till. Då är outfiten fixad :D Så mycket roligare att ha en bandeau tycker jag, än en vanlig bh. Dessutom är de galet bekväma och kostar inte alls mycket.


   

Top från BikBok!! Denna fyndande jag på rean, tycker den är så fin! Passar både till vardags och fest tycker jag, då man kan ändra nederdel. Snygga jeansshorts och denna top till vardags.. med en vit bandeau till :)


Ha en fin kväll!!


Kramar Sara

Av Sara - 19 juni 2012 19:31

Hej alla fina! Hoppas att ni mår bra. Vilken härlig tisdag :) Jag har ägnat hela min dag i härliga Örebro. La mig tidigt igår kväll för imorse ringde klockan 06.30 Frukost och en massa fix, sen gick bilen mot Örebro 08! Självklart jobbigt att gå upp så tidigt, speciellt nu på sommarlovet, men det är rätt gött ändå faktiskt :) Att komma upp tidigt och kunna ta vara på dagen på bästa möjliga sätt. Älskar det! Jag var i Örebro tillsammans med mamma, mormor och syster. Underbart att kunna tillbringa en hel dag tillsammans! Jag älskar att resa och upptäcka nya platser, så att komma till Örebro kändes jätteroligt. Jag har varit där flera gånger som liten, men man glömmer ju av hur städerna ser ut så det var otroligt kul att återvända dit.


Jag trivs i större städer och det är alltid lika spännande och roligt att komma dit! Trivs som fisken i vattnet i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Favvostäder! Men självklart också i London, mest av allt!!! London är verkligen den coolaste storstaden som finns! Och jag har massor med fina minnen därifrån. Men idag var det Örebro-time :D Direkt när vi kom dit på förmiddagen så blev det shopping för hela slanten! Vi åkte till Marieberg Galleria som är ett stort köpcenter med massvis med affärer. Lovely!


   

Även fast A6 i Jönköping ligger väldigt varmt om hjärtat, så är nog Marieberg Galleria en av de bästa köpcentrumen jag varit på.. och det har ju blivit en del:) Det är alltid väldigt kul att besöka nya centrum! Man vet ju egentligen inte i förväg vilka butiker som finns så man brukar ofta få sig en glad överaskning när man är framme :)

 


Marieberg Galleria har två plan och det finns galet mycket butiker! Och flera av mina och syrrans favvobutiker finns där. Perfekt! Vi gick i några timmar och hade det hur härligt som helst. Det blev många fina köp som ni självklart ska få se! Ska fota av allt om en stund så ni får se lite senare :)


Vi åt lunch på en restaurang som finns på plan 1 i gallerian. "Bellini" heter det. Supergott och en väldigt fin restaurang! Efter det blev det ännu mer shopping...lovely.


Sedan var det dags att utföra ännu fler ärenden. Vi åkte inåt centrum och centrala Örebro och mot Stadsparken. Det är roligt att kunna besöka flera städers stadsparker! Det är alltid så himla fint och man njuter av att vistas i såna fina miljöer. Här kommer lite bilder från Örebros stadspark!


           


Efter en underbar promenad bland alla vackra blommor, så åkte vi mot "Svampen". Det ligger också i centrala Örebro och är en berömd sevärdhet för staden. Det är superhäftigt att kunna besöka så många sevärdheter när man är ute och reser så mycket. När jag var i Malmö en helg i maj så fanns det där speciella sevärdheter att besöka som inte finns någon annan stans. Samma sak med Göteborg....Stockholm... och självklart även i Örebro! Vi åkte upp i något som heter "Svampen" som är ett stort torn. Man åker hiss 52 meter upp i luften inuti tornet, och längst upp finns café och restaurang.


Det är en mäktig utsikt och så himla fint! Att stå där uppe och se en så stor del av staden är verkligen häftigt. Magiskt!


     


Det blåste dock väldigt mycket ;) Men det var det värt!! Örebro är verkligen en jättefin stad och det var väldigt kul att komma dit igen.


En toppendag blev det! Tack mamma, mormor och syster för en härlig dag ♥


Jag är så himla trött nu efter att jag gick upp såpass tidigt imorse, så imorgon väntar sovmorgon och skön hemmadag. Ska packa och fixa för på torsdag åker jag till Norrköping och Sankt Annas skärgård. Är där torsdag till lördag och det ska bli superhärligt :)


Må fint allesammans!!!


Hörs snart igen.. då ska ni få ta del av mina nya inköp :) PUSS så länge!


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards