sarasvensson

Alla inlägg den 13 juni 2012

Av Sara - 13 juni 2012 17:41

Hoppas ni mår bra! Idag har jag och min klass samt våra mentorer haft mentorsdag då vi har umgåtts tillsammans. Det gick väl sådär... haha. På förmiddagen spelade vi rockringsbrännboll och dunken tillsammans och det var galet kul!! På eftermiddagen blev det mer så att man gick lite åt olika håll utefter vad man själv ville göra. All tid i skolan nu känns väldigt värdefull när man snart slutar. Jag har verkligen en underbar klass och alla är så himla goa och härliga!! Love you, kommer sakna er så mycket!!


Men samtidigt ser jag fram emot att börja gymnasiet. Allt känns så rätt! Med skolan och mitt program. Är galet taggad och det ska bli väldigt spännande! Självklart väldigt nervöst också, men det ska det vara :) Det hör liksom till!


Imorgon kommer bli en väldigt bra dag! Direkt på morgonen är det en massa fix tillsammans med klassen i skolan, innan det är dags för spexfoto!!! Det ska bli såååå himla roligt :D Redan i förra veckan bestämde jag klart min outfit och det kommer bli så bra. På morgonen/förmiddagen är det också fikatime och sedan 5-kamp niorna mot lärare!! Åh vad kul :D Som ni märker, morgondagen kommer bli toppen!


 


Snart blir det middg här hemma... grillade hamburgare.... bland det godaste som finns!


Sköt om er fina ni!!


Kraaam Sara

Av Sara - 13 juni 2012 17:20

Sitter snart med tårar i ögonen och är hur himla glad och lycklig som helst! Jag har äntligen, äntligen tagit körkort efter en lång tid med ständigt plugg. Tror inte att jag med ord kan beskriva hur jag känner just nu. Det har ju verkligen varit en lång process och jag har lagt ner oerhört mycket tid. Glaaaaad Sara just nu!!!!!!!!


 


PUSS!!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards