sarasvensson

Alla inlägg den 20 juni 2012

Av Sara - 20 juni 2012 18:03

Hej alla fina! Hoppas ni har en toppendag :) Ställde som sagt klockan på 08.30 idag och fick sova några timmar mer än vanligt...skönt. Frukost och fix på förmiddagen! Embla och Troja blev utsläppta i hagen där de har fått njuta av vädret hela dagen ♥ Det är perfekt när man är hemma så de får komma ut. Idag har jag hunnit med mycket! Det har packats massor till imorgon då jag åker till Norrköping. Jag ska tillsammans med min familj vara i Sankt Annas skärgård och fira midsommar tillsammans med en annan familj som vi känner. Det ska bli jätteroligt och jag ser väldigt mycket fram emot det! Men som sagt, jag har ingen internetuppkoppling där så bloggen kommer ligga nere lite under midsommarhelgen. Resväskan är snart färdigpackad, har bara lite kvar som jag fixar med imorgon. Vid 16 imorgon åker jag, så jag har i stort sett hela dagen att fixa med det sista. Ska i alla fall passa på att sova länge!!


Jag har städat både mitt rum och Embla och Trojas bur. Trivs verkligen när jag har ordning och reda runt omkring mig! Jag hatar verkligen när jag inte har koll på mina saker, får lite smått panik då :) Dessutom är det värsta som finns att ha en massa dammråtter och annat smuts runt sig. Usch!! Sen är kanske städning inte alltid det roligast men tänk vad gött det är när man är klar :) Nu i eftermiddags passade jag också på att rensa i trädgårdslandet! I våras sådde jag massvis med blommor som nu börjar ta sig. Kul! Jag sådde olika sorter och det kommer bli mycket bra det här :) Tänk vad fint om några veckor... en bädd full av blommor i olika färger! Anledningen till att jag sådde i landet var ju egentligen för att jag vill kunna göra massor av fina buketter nu i sommar. Lit senare nu på eftermiddagen blev det också moppetripp med syster yster i stan. Vi åkte till Falköping och åkte runt och strögade lite ;) Det är så himla roligt!!


Nu ska jag äta! Sen blir det lite mer fix och planering inför imorgon. Ska bli oerhört skönt att komma bort i några dagar! Det är mycket som ska med.. men det får man ta. Älskar att komma till skärgården! Det är ljuvligt, speciellt på sommaren ♥


Kramar!!!


 

Av Sara - 20 juni 2012 10:00

Grattis på födelsedagen, Bodil!!!! Du är en så fantastisk tjej, så himla underbar och sagolikt vacker!! Du sprider sann glädje och värme på scenen, och Tabu gör du galet bra!! :D Du är den coolaste och finaste dragspelstjejen och jag älskar dig väldigt mycket! Du är en ängel och har ett hjärta av guld. Du är oerhört värdefull, betydelsefull och speciell precis så som du är! Vill önska dig en underbar födelsedag fylld med glädje, värme och kärlek! Exakt det DU ger! Tack för att du finns!! Kraaamar!!



Den här bilden blir man sååå glad av! Vackra Bodil sprider sann glädje med sitt fantastiska leende ♥

 

Av Sara - 20 juni 2012 09:38

Godmorgon vänner! Sovit gott? Ställde klockan på 08.30 idag och det känns skönt att vara uppe lagom tidigt. Under hela nian har jag gått upp 07 men nu när det är ledigt så tycker jag 08.30 är den bästa tiden. Man går upp och tar vara på dagen samtidigt som man får några fler timmars sömn. Lovely! Det är varmt och soligt här hemma idag.. tror nog att fina midsommarvädret är påväg :) Har ni några planer för midsommar? Jag ska åka till skärgården utanför Norrköping som är en tradition. Det är otroligt vackert där ute och så himla mysigt! Har åkt dit och firat tillsammans med min egna familj och en annan familj (som har stuga där) ända sedan jag var liten, och det är en otroligt fin tradition tycker jag. Familjen som vi känner träffar vi också bara några få gånger om året.


Idag ska jag vara hemma, ta det lungt och vila upp mig. Dessutom ska jag hinna med att packa inför Norrköping. Är där torsdag, fredag, lördag och åker hem sen på söndag. Härlig med långhelg! Kommer inte ha någon internetuppkoppling där så bloggen kommer ligga nere lite under midsommar.


Nu ska jag strax kila ut och släppa ut Embla och Troja i hagen! Ha en bra dag! Vi hörs, PUSS!


 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards