sarasvensson

Alla inlägg den 17 september 2010

Av Sara - 17 september 2010 21:21

    Har haft en jätte mysig kväll. Först middag med familjen och sedan mys framför tvn vid "Idol". Tände upp massa ljus och bara myste! Älskar dessa underbart härliga höst-kvällar! Är jätte nöjd med dagen. Kort dag i skolan, vilket var väldigt skönt. Har både hunnit med att plugga en hel del, haft ute Embla och Troja och städat deras bur nu på eftermiddagen.


Imorgon blir det först en hemma-dag och vid fyra-tiden bär det av till Skövdes stadsteater för att se musikalen "Fame" med mamma, mormor och syster. Ska blir riktigt kul!!


Puss ♥

Av Sara - 17 september 2010 19:06

 

Ännu en fin "läsar dagens"    Denna bild är inskickad av Karin.


blus - ginatricot

tights - H&M

linne - H&M

klocka - Guldfynd

halsband - Ur&Penn


Tack för bilden, Karin!!


Glöm inte att kika in Karins blogg, www.karinsvensson.bloggplatsen.se


Fortsätt skicka in era snygga outfits! ALLA bilder kommer att publiceras här på bloggen, så skicka med en gång. Ni som redan skickat, stort tack för det!! Om ni har flera, så får ni jätte gärna skicka dom. Ni som ännu inte skickat, gör det!   

Puss & ha en underbar kväll! ♥

Av Sara - 17 september 2010 17:13

    Har precis tagit in två små vilda busar i buren igen. Passade på att ta ut Embla och Troja i hagen, medans det höll upp. Det är hopplöst med detta regn-väder.Tjejerna hann iallafall få vara ute i minst 20 minuter, och sammtidigt passade jag på att storstäda buren. Skönt att den blev lite ren och fräsch, för igår var den hur skitig som helst. Nytt mysigt halm pryder nu golven. Har även gjort rent lite olika städ-grejer mm. Innan dess satt jag och pluggade matte som jag vet inte vad! Har hunnit med massor! Dessutom gjorde jag även so och kan nu alla 16 glosor som är i eng-läxa tills på onsdag    Ska nu plugga vidare och sedan ta mig en varm dusch.


"Läsar dagens" kommer senare. Missa inte det!!


Hej så länge!

Av Sara - 17 september 2010 15:00

Regnet öser ner och jag sitter och pluggar.

Av Sara - 17 september 2010 14:29

    Då var det ÄNTLIGEN fredag! Vilken härlig dag jag haft   Var hur morgonpigg som helst imorses och åt sedan en uuuuunderbar frukost med söta syster ♥ Sedan ut till mina små älskade tjejej och efter det så skrev jag faktiskt till er, vilket var väldigt duktigt av mig   Iallafall, en härlig och kort skoldag var det som väntade i skolan när jag började halv nio imorses. Förutom dom vanliga lektionerna, hade vi dessutom ett spännande skolval som alla fick delta i. På sista lektionen vrääääääkte regnet ner och min snälla broder kom och hämtade mig och syster på skolan med ett stoooort paraply ♥ Har precis kollat in skolfotot med min klass ♥ Tror faktiskt att jag blev okej, det var tyvärr en väldigt liten och ganska otydlig bild, men lovar att visa er så fort beställningen kommer    Jag vill ha ett färg-foto och karin svartvitt, vi ska också beställa årets skolkatalog ♥ 


Snart snart kommer ännu en finfin "läsar dagens". Fortsatt trevlig fredag!!

Av Sara - 17 september 2010 07:52

    

blus - h&m, jeanstights - h&m, långt vitt linne - h&m och massa fina smycken!

Känns som om det är en riktig "h&m-dag" idag!    På tal pom h&m, så kika in förgående inlägg, då finns massa nytt från h&m! Glöm inte att kika in det! Startar min morgon på bästa sätt, genom att varit ute hos mina fina små änglar, och nu sitter jag och skriver. I eftermiddag är det helg, vilket betyder att det idag är fredag!!    Glöm inte att kika in lite senare, då kommer ännu en fin "läsar dagens". Ha en fin dag! Godmorgon!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards